fuck u

Shit igår var jag på togaparty. Det var kul. Linnea hade lyckats göra en klänning av en skjorta det var asballt. Fast Linnea och Yuvia retade mig för att jag mer såg ut som en slav och jag visade mer hud än tyg. AS ÄR VAD DOM ÄR. Skoja bara dom är bäst i hela världen. 
Jag tände eld på en marshall oxå! Nån hade fimpat i den och fimparna började ta eld så jag tänkte släcka det, med vin. Det blev värsta megalågan sen typ implondera den. Helt sjukt. Vi dansade till Shakira, Free Style, Carola, Maskinen och Far och Son.
Jag och Linnea kom hem tidigt på morgonen i ösregnet sen rökte vi i Linneas badkar och gick och la oss vid åtta. Allt som allt en lyckad kväll.
Imorse var jag och hemma hos Linnea för det var com hem gubbar där, sen gick jag hem till Blanca och hämtade pengar och ipod för hon skulle till Las Palmas och ville ha mitt shit innan hon försvann. 
Loke var redan hos Blanca så när hon gick så tog vi en kaffe och promenerade lite och kollade skor och åt och sen var klockan typ 7 på kvällen och jag åkte hem och började packa för Trosa.
Nu ska jag sova för ska upp ganska tidigt!
 
 
nämde jag att festen hade trosförbud ;)))))
 
 

Tänkte för mig själv "Är jag den enda som är vilsen?"

 
 
aldjapadå oaocqkpoim pipwvciro
^
min hjärna just nu. kinda kaoz over here

HÅKAN LA'REN

 
ELLER
 

"Och jag vill att du ska veta att jag är både glad och ledsen och fortfarande försöker komma på hur det kan komma sig."

Jaha. 
Dom senaste dagarna har jag läst en FANTASTISK bok. The perks of being a wallflower (fast jag läste den på svenska, spelar ingen roll att jag har A i engelska). Den är full av sådär fina citat som jag har som rubrik. Bara läs den, för den är verkligen obegripligt bra. 
Och jag har rökt Winston. Det är billigt och jag kommer ändå få cancer.
Om några dagar flyttar jag ner till Trosa. Det ska bli.så.jävla.skönt.
Jag vill bortbortbort från stockholm!!!
alfnlqwpalkncq
 
vill nån bjuda mig på vin, ring. 
 
 
peace out

Holiday oh holiday

Den här sommaren kommer bli så BRA. Jag känner verkligen det. Jag kommer ha det så himla bra med så himla bra människor, det enda läskiga (som vanligt) är det opålitliga vädret, MEN jag tror på vädergudarna i år. Får jag inte sol kommer jag fucking strejka.
Nästa vecka går flytten ner till trosa av stapeln och det ska bli så FANTASTISKT. Jobba med något som faktiskt är kul (till skillnad från vad jag annars gör), tjäna pengar och dessutom bo med en av mina allra allra finaste vänner. Det kan inte bli så mycket bättre. Fyller år gör jag i Juli, bryr mig inte så mycket. Blir ju bara 17 (värdo ålder) så tänker spara det riktiga firandet tills min 18års dag.
Sen får vi ju inte glömma Augusti som kommer bli det bästa på hela året. Nu har vi bestämt oss. Jag, Linnea, Ellinor och Blanca (och förhoppningsvis Thilda om hon har råd) ska till Grekland! 
Vi har ju hoppat fram och tillbaka en del angående resmål men nu verkar det som att det är någon av de Grekiska öarna som det blir. Vi har DOCK inte bokat än så vem vet, vi kanske ändrar oss igen (vilket kommer resultera i att min mamma får en stroke).
Och till skillnad från typ resten av världens tonåring ska vi festa med KLASS. Yeah you heard me. Därför vi väljer nån vanlig nice ö där det finns några krogar/klubbar, det får lixom räcka. Vi är inte ute efter nån stenhård partyresa i magaluf style. Det får bli en annan gång. Jag vill helst bara sola och bada och dricka vin och snorkla. 
Nu ska jag städa mitt rum och tvätta litt, hare!
 
 

Kärlek


Juni åh juni, ma bejb

lite från typ... senaste veckan? 
 

Varför?

Envisas folk med att fotografera sina frukostar? Alltså HUR EGO PÅ EN SKALA?
Och vem fan orkar arangera sina frukostar så att det ser bra ut? Så jävla... onödigt. Ät din frukost och gör nåt vettigt istället för att ägna typ en timme av din morgon så att frukosten ser snygg ut och fotografera den och fiska likes på instagram. Den ska ju ändå ätas så varför måste den se ut som ett jävla stilleben? 
Seriously.
 

Mycket just nu

Pallar inte uppdatera sorry, men jag lever la vida loca om man säger så. 
badar, solar, krökar, shoppar, äter massor med mat, går ut skolan på tisdag och orkar bara inte just nu.
skulle vilja klippa alla nervtrådar till hjärna och hjärta och typ hasa runt som en halvdöende.
eller nåt.
uppdaterar när orken kommer tillbaka
 
kyss o smek

RSS 2.0