they treat me like a monster, they treat me like a freak

ikväll är det äntligen dags
 

Ska vi?


I never been good with silence

Idag har jag gjort allt och ingenting. Frusit har jag också.
Upptäckte dessutom när jag kom till skolan att jag hade EXAKT samma färg på min tröja som byxor (fråga mig inte hur jag missat det innan). Såg ut som en jävla ninja alltså. Fear me.
IMORGON SKA JAG PÅ URBAN CONE GAAAH SÅ JÄVLA TAGGAD


fuck fuck fuck

Idag började det snöa. FUCK.
Jag klarar inte vinter asså, det är inte min grej.
Varför jag inte gillar vintern:
 
 • Alla har så jävla mycket kläder på sig, man ser inte lite hud nånstans va fan. Man kan lixom inte ha magtröja och shorts och såna härliga saker
 • Håret gillar inte snö
 • Sminket gillar inte snö
 • Man kan inte röka utan att fucking frysa händerna av sig. På riktigt, börjar oroa mig att min högra hand har fått någon form av kronsik köldskada
 • Inga utomhuskonserter
 • Inga utomhuskrök eller ligg
Men vintern är bra på många sätt också, det blir jul och nyår och fester med nya människor och man kan ha fina skor och snygga jeans och mössa och så kan man åka skidor också.
Köpte ett par vantar idag så jag ska slippa frysa händerna av mig också.
 
bild från förra vintern, tja grönt hår VADDÅRÅ

soon i'll be gone

studiedag idag, det var nice med lite sömn och ledighet men fan heller att jag studerade (fast jag verkligen borde haha) 2 cool 4 school

Annars då, jo Emma, Sofia och Andrea sov här igår det var soft. Kollade skräckfilmet och drack sjukroners cola nivet, sen vadade jag i snön till odenplan och träffade louise och tog en fika.
Ja det var min intressanta dag, sajk
Köpte en tröja (för jag har faktiskt armar som måste värmas) och ett par vantar (för jag har faktiskt händer som typ håller på att trilla av när jag röker i dom här jävla vinter stormarna)
 

vakna, varning, upplopp i staden

SÅ.FUCKING.FÖRBANNAD.
 
Fick just reda på att nästa år kommer det vara 20 års gräns på Deluxe campingen på Peace and Love.
Alltså va?! 
Fattar dom inte att dom som bor på den camping (det är lixom den lugna, fräscha med gratis mobilladdning och duschar) är vi som är under 18. Vi med oroliga föräldrar som tror att vi ska bli våldtagna och mördade bara vi dricker ite öl.
Då sätter dom 20 års gräns på den campingen, vilket TVINGAR oss små ungdomar att bo på den skabbiga jävla dräggcamping. Lite åsikter jag har om detta:
 • Dom som faktiskt är 20, dom vill ju dricka dygnet runt (jag också typ isch, men jag sover gärna lite någongång i alla fall, och helst inte i ett tält som är nerpissat och sönderskuret, och sånt bryr ju inte dom sig om) och dom kommer ju inte VILJA bo på deluxe campet, vilket betyder att biljetterna till deluxe kommer vara mycket svårare att få sålda och alla kommer vilja, eller bli tvingade, att bo på vanliga.
 • Om de sätter 20 års gräns för att det just hoppas på dom oroliga föräldrarna, att dom då inte ska låta sina barn åka överhuvud taget eller få oss att bo hos nån jävla släkting i dalarna, för tanken är att dom vill ha bort oss undgomar från campingen/festivalen, varför inte bara sätta 20 års gräns på hela skiten?! För att jag inte kommer få bo på deluxe kommer fan inte hindra mig, jag kommer bo på vanliga med alla dräggen. Det är inte som att det hindrar mig från att åka.
 • Om det nu blir så att det bor en hel hög med små flickor och pojkar på vanliga campen med dräggen kommer säkerligen våldtäkter och andra hemskheter öka för vi är små, dumma och kan inte försvara oss, ja då lär ju PL få en HEL DEL skit för det. Så dom tjänar ju inget på det. 
Där har ni mina åsikter. Bränn Peace and Loves alla projektledare
 

Ta på mig ta på mig nu vet att du vill det gör det

Sorry bad uppdatering jag har vart upptagen med att göra... Ingenting.
Maskinen hur som helst, det bästa som hänt. Maskinen är en religion. Frej och Herbert är gudar, glöm aldrig det. Fick slicka på Frejs champagne flaska som han drack av scen!! Förbanden var också grymma! Alla bilder är inte mina hihi


folket kokar över, tänder eld på riksdagen

 
 
 
 

SLITER AV MIG TRÖJAN SNURRAR RUNT DEN SOM EN HELIKOPTER, FÖR MIN DRINK TAR SLUT I SAMMA STUND SOM NÅGON HÄLLER UPP DEN

Asså shit, JAG.ÄR.SÅ.JÄVLA.TAGGAD.
Skriker och slår och svär och stör dig om du står i vägen för mig
Får jag fimpa min cigg i din öl?


i be high as fuck not doing a shit and shit

amanda tog kort och skickade det till mig, tyckte det var lite humoristiskt

jag tänker aldrig på dig

baaaaraaa ikväääälll
 
 
jag dricker ur vad som helst nu
 

o jag önskar att jag inte blev kär i dig
o jag önskar att jag blev MER kär i dig
 
jag väntar på gryningen sommar
 

we should go to paris cause no one really likes us

idag var vi på polis muséet, fett kul att det fanns folk i min klass som faktiskt tyckte att det var biologiskt att män begår mer brott HAHAHA det har med samhället att göra 
visst kanske killar är lite extra pumpad på testoron men det är ju mycket mer socialt accepterat att killar vevar än att tjejer gör det osv osv orkar inte ens ta upp det för det borde vara så självklart
var på hare krishna centret idag IGEN haha hänger där hela tiden, börjar känna mig som hemma. nej men vi skulle få svar på lite frågor och interjuva en kille! 
sen fick vi gratis mat också, ååååh gratis är så gott (även om maten var ganska äcklig faktiskt haha...)
ett risigt skal. en risig tjej. en risig hand.
 
nu ska jag skriva en studiebesöks rapport sen tänkte jag sova sova sova och aldrig mera vakna

folk är hungriga och arga flummiga på braja


jag ska skapa en sekt med frej larsson

den ska bara innehålla oss två och det kommer vara superkul. ellen du kan också få vara med om du vill.
jag tror jag kommer få en sammanbrott, idag på matten så ville jag klättra upp på väggen och spotta på min mattelärare, då är det väl nära till sammanbrott?
det tror jag i alla fall. 
min mamma hade köpt en tavla till mig idag, den var ball
och nu ger hon mig kaffe och kakor, allt för att jag ska plugga men.jag.vill.inte
#goingfuckingmental
 

wääh wääh wääh

det enda jag vet hur man gör är klagar för det tycker jag är kul
jag hatar skolan
jag hatar att jag måste göra svenska
jag hatar att det inte finns autocorrect på datorn
DIE MOTHERFUCKER DIE

madonna hora komplexet

Jag tänkte diskutera madonna hora komplexet för jag tycker det är överallt. Det innebär att en tjej alltid ska vara "lagom". Du inte ska vara "för mycket", du ska inte har för många ligg på ditt CV, inte skratta för högt, inte vara för vulgär, du ska vara tyst och kvinnlig och veta din plats men samtidigt ska du gå med på allt i sängen som alla snevridna porrskadade killar föreslår för annars är du ju tråkig. Du får helt enkelt inte vara för mycket, men inte heller för lite. Det är en ständig balansgång, du får inte trilla över på den tråkiga sidan men inte heller den allför galna sidan. Och allt kilalr gör har en positiv sida, vill en kille ha sex och får det är han kunglig, väljer han att inte ha sex är han gullig. Vill en tjej ligga med en random kille och får det är hon en hora, och vill hon inte är hon pryd och tråkig. Men jag ska inte vara helt negativ, det är inte såhär överallt och alla umgängeskretsar. Men hos alltför många finns det här sättet att tänka inpräntat.
Jag kollade på "Guy Code" häromdagen på MTV och jag blev så arg att jag ville klättra in i skärmen och slå ihjäl alla som deltog. 
För att sammanfatta tyckte idioterna helt enkelt att en tjej "should act like a lady on the street, act like a lady in bed, until i TURN her into a monster"
Det var alltså inte okej att tjejen gillade hårt jävla BDSM sex från början, då skulle de vända och gå direkt. ALLTSÅ VA?! Varför är det inte okej att en tjej gillar det från början? För då är hon ju inte lagom, då är hon för mycket. 
Ni fattar problemet hoppas jag. Jag är inte alls lagom. Jag är mycket, mera, mest för det är så jag vill ha det.
Jag skrattar högt åt perversa skämt, dricker för mycket (ibland), sminkar mig med massa eyeliner, har tusen åsikter om allt, ligger med allt som rör sig och jag skiter fullständigt vad folk tycker. Och ärligt talat, jag har inte haft alltför svårt att hitta killar som köper det, så varför försöker medier hjärntvätta oss med att det inte är okej att vara så? Och ärligt talat vem vill ha en jävla mes kille som försöker trycka ner sin brud, inte jag i alla fall. Kan man hantera en tjej som är vild så är man väl vild själv, och det är ju superkul att hänga med en sån.
Och varför ses inte det beteende som "kvinnligt"? Jag är född till tjej så varför är jag inte "tjejig", alltså jag fattar inte logiken folk har. 
 
där har vi det
 
 
 
 
 

tusentals ungdomar som bildat en sekt

La upp min blogg på instagram, fett pinsamt men jag är ju så otroligt fantastisk i alla fall så spela roll
Idag taggde typ halva klassen (vi var två från början men gruppen utvidgades ganska snabbt) till Govinda, eller för er outbildade Hare Krishna rörelsen i stockholm! Vi bestämde oss för att det var feeeeeett onödigt att va där när det inte hände nåt spännande så några av oss ska tillbaka imorgon för att delta i en gudstjänst, spännande. 
Det är en skoluppgift för er som inte förstår det, losers. 
Min klass spårar ur över nån svenska vi har imorgon men jag tar det lugnt, 2 cool 4 school
Eller ärligt talat hade jag planerat att göra det men glömde allt i skolan, så kan det gå när man är helt virrig och efterbliven 
från matten idag, whaaaat?
 

ligga?

Lite torrt med uppdatering på den här kategorin, vet ej varför jag är ju lika ligg fixerad som vanligt
 

ångest och oro som jag vore av stål och glas

Kom just hem. Åkte till skolan bara för att gå på matteprovet, hann med lite historia också för så duktig är jag
Tänkte lite mer på att byta skola men vet inte riktigt vad jag vill. Min klass är ju underbar.
Och jag vill byta för jag är så förbannat utråkad på allt, men vet inte om det blir annorlunda bara för att jag byter skola egentligen
Det förändrar bara vart jag tillbringar mina dagar, inget mer, det är fortfarande samma jävla piss och skit 
Usch och fy
mitt hår var jätte platt igår, varför leker jag fjortis på den sista bilden???!!!! 

FUCK COPS I'M A FUCKING ROCKSTAR

 

this is a fucking fiction

Jag blir så bitter på mig själv fy fan skulle träffa Ellen men eftersom jag är sär laddade jag inte telefonen så den laddade ur när jag skulle gå på tuben och då hade jag ingen aning om vart jag skulle träffa henne så fick vända och gå hem igen KÄNNER FÖR ATT DÖDA NÅT GAAAAH
Jag vill inte gå till skolan imorgon, vill verkligen inte
Jag orkar inte matte prov. Tänkte byta skola till södra eller globala eller kungsholmen men det är så fucking höga intagnings poäng och alla klasser är typ fulla
Aja tänkte maila runt lite och se om det finns nån chans i alla fall, man kan ju hoppas
 
tyärr så ja
 
 
 

i'm radical, im motherfucking radical

En liten söndags lista 
 
Vilken dag är det idag?
Söndag. Näst sämsta dagen, måndag är ju ändå den värsta
 
Om du var en emoji vilken skulle du vara då?
Den perversa blinkade, den som säger typ "ska vi ligga"
 
Vad ska du göra ikväll?
Matte, tänkte bada också. Har jag tur kanske jag tar en promenad med nån också
 
Säg två bra uttryck:
Slyna och vider
 
Vad blir du glad över att få höra att du är?
Skön, snygg och smart
 
Visa en bild du inte minns ha tagits:
inga ögonbryn vadåråååå

Vem saknar du?
Ingen, jag är för cool för sånt. Haha nej men saknar man nån hör man väl av sig så saknar inte nån särskilt ofta
 
En bild på något som är asbra att ha:
en söt hund

En outfit som är ovanlig för dig att ha på dig:
hade ingen bild på hela outfiten men matchade det här med jeans, hunters och handväska HAHA

Vad är du bra på?
Prata, vara snäll, låttexter
 
Vad vill du ha?
SEEEEEXXXXXXX 
 
Vad tycker du är roligt?
Träffa nån man verkligen klickar med, resa, fiesta, hitta en ny riktigt bra låt, festival, sommar
 
Vad är du dålig på?
KOMMA I TID. Herregud jag är sån sjuk tidsoptimist att det är stört
 
Vad tänker du baka i veckan?
Fy fan bakar aldrig, hatar det så förbannat tråkigt. Nån annan får baka, jag äter
 
Hur ser du ut när du är nyvaken?
Trött och nyvaken. 
 
Vem är du kär i just nu?
I don't have feelings cuz feelings are gay
 
En bild då du dricker alkohol:
 
curry nam nam bitches
 
Vad har du tänkt göra länge men ej gjort?
Ha fest
 
Vad bävar du inför?
Imorgon, matteprov
 
Vad händer i helgen? 
Ja den här helgen var ganska seg så satsar på en episk nästa helg. På fredag hoppas jag att jag ska kunna styra fest , eller hitta en fest att gå på, och på lördag är det dags för FUCKING MASKINEN.
 
Är listan slut nu?
Men lol ja
 
 

what the fuck i look like?

Shit va stressad jag är nu, ska träffa Mathilda om en halvtimme och jag är osminkad och har inte klätt på mig eller fixat håret GAAAH
 

drunk white girls, the only way i'll get my dick sucked

idiot äckel hora
 

heheheheh linneas syster skal tror det måste återlämnas lol NEVER

r u mine

Förlåt för sämst uppdatering, och jag kan inte skylla på nåt heller för jag har inte gjort ett piss dom senaste dagarna typ för jag har inget liv gaah alltså jag har typ största ångesten över vintern jag PALLAR inte det känns som jag på riktigt inte kommer klara en vinter till, alltså jag kommer falla död ner typ. Nej men tiden går väl fortare än jag tror, det är ju redan 16 november! Aja, i förrgår slängde jag lite pengar i sjön när jag fikade med några brudar från min klass det var mysigt. Igår så träffade jag Linnea och Thilda och jag vet inte riktigt vad som hände. Tanken va att vi skulle gå ut men vi typ glömde/orkade inte bry oss så käkade på Max sen fastande vi hemma hos Linnea haha härligt. Köpte cigg också fast jag skulle sluta lol


how long has it been, shall we get into it again?

Shit va ointressant liv jag har. Alltså jag är 16 och känner mig redan fast i ett jävla ekorrhjul. Så TRIST
Jag går upp, jag går till skolan, jag är i skolan, har en del intressanta men tyvärr en hel del vidriga lektioner, sen går jag hem och sätter mig och pluggar för att klara nästa dag i skolan. Visst ibland spicar jag upp skiten och är med en kompis eller härjar på stan efter skolan men det är lika jävla ointressant det med. 
Men alltså hoppar jag av blir det ju ÄNNU tristare, för jag lär ju knappast få ett jobb. Nej då får jag istället ligga hemma och sova och kolla dåliga tv serier typ, jag kan inte ens umgås med nån för alla kommer ju vara i skolan! 
Sexton är ju en ganska sämst ålder. Kan man inte bara snabbspola till man är typ 20 och kan festa tills man stupar, göra vad man vill, resa, flytta
Tacka fan för helgerna då kan man ha lite kul i alla fall.
Fredag hela veckan borde det va
Nu ska jag plugga till mitt NO prov imorgon, nej skoja bara jag skiter it asså
PSYKOS
 

And satisfaction feels like a distant memory

Jag är så trött på människor. Alltså jag orkar inte rasister, homofober, rasister, sexister, dom som dömer, dom som låtsas, dom som bara är vidriga, konservativa, GOSH kan alla bara lugna sig med åsikter och älska varandra. Jag är missanpassad, svär jag hade passat som fisken i vattnet som hippie på 70talet. Tänk va enkelt livet vore.

tänkte för mig själv, är jag den enda som är vilsen?

Kom just hem. Vanlig dag i skolan bara, skillnaden var väl att jag var utan cigg och det var cp kallt ute men kulkul. Fick tillbaka två prov idag och fick veta resultatet av en redovsining, A på allt för jag är bäst såklart
Efter skolan var jag och tog en liten snabbfika med Emma och uträttade lite ärenden också!
Ja det var min intressanta dag, nu ska jag äta middag och sen ska jag nog ta en kvällspromenad med Isabelle.
kan någon snälla förklara för mig varför jag är så vacker?

she thinks she's made of candy

Tjenareeee
Skippade fest igår, var seriöst cp trött. Hamnade på Ekerö hemma hos Fredrik isället. Det var trevligt, var dock tvungen att gå upp tidigt idag med så nu är jag ÄNNU tröttare. Ser typ dubbelt av sömnbrist. Men måste ta och plugga lite, fast lär väl sluta med att jag kollar på how i met your mother istället lol
fina thilda. saknar henne bre

Jag är redan märkt för livet

Tjooo alla pojkar och flickor.
Det är en ytterst bakis Anna som talar, våldtäcktsvinet är billigt och gott men dan efter är fan inte o leka med asså..
Va på en så jävla fet fest igår. Seriöst asbra musik, bra människor och ypperlig stämning! Det var en lyckad kväll het enkelt. Slaggade hos tjejen som hade festen så stannade uppe till typ 6, sov en timme lixom vikt på mitten i en 80 cm säng med tre andra... Det hjälpte inte direkt bakfyllan att sova en timme och vakna av att benen var helt bortdomnande.. På morgonen va det i alla fall pannkaksfest. Ellen gjorde utsökta pannkakor, SAJK. Dom var vidriga. Aja fett kul kväll! Men som sagt, lite förstörd nu så tänkte ta och sova nu innan jag drar ut ikväll igen wehoo lol kommer dö! Här kommer lite bilder snodda från några väl valda instagrams, det var nån form av Indien tema förresten...


utsidan hård som cement, på insidan grät jag på hjälp. tills mina tårar va slut och tills jag fick hårdare hud

Nu taggar jag till stan, sen blir det fiesta 
hej då losers

Jag är storsint. Jag är Gud. Eller hur?

Sitter i skolan och har NO, så jävla tråkigt. Helt kvavt i klassrummet också. Aja snart slutar jag vet inte åker antagligen hem direkt 😊 igår tränade jag! Har typ aldrig hänt så det var stort! Tränade boxning med Ellen i en sunkig lokal vid skrapan! Det var askul faktiskt, jag hoppas att jag kommer kunna träna lite oftare för jag är fan den mest otränade människan någonsin... Peace out


Jag vill känna mig fri, fri, fri det är min filosofi

 Det här är ju ändå ganska vackert
 
 

kolla kolla att, jag är redan märkt för livet

Saker jag inte tycker om just nu:
 • Min trasiga jävla Iphone som bara fuckar ur mer och mer för varje dag
 • Min mattelärare
 • Skolan
 • Vintern, jag är så blek att det bara är en fråga om tid innan jag blir helt genomskinlig typ
 • Att det är så långt till sommaren
 • Att jag inte är 18, för det gör att jag inte kan göra något åt ovanstående punkter efter som jag inte tjänar pengar kan jag varken rymma från skolan, vintern eller köpa en ny Iphone
 • Sluta röka
 • Att det är onsdag och inte fredag
 • Tristess
En dag när jag är lite gladare ska jag göra en lista med saker jag TYCKER om, för att det inte ska se ut som jag är helt bitter
 

undarn för pundarn

Ååååh så taggad inför maskinen ska bli så jävla FETT att få se älsklings Frej igen 

Yey Obama!

Obama vann! GO OBAMA!
Nu när ändå är inne på USA spåret kan ju passa på att spy ut mitt hat lite över alla stockdumma superkonservativa amerikaner (i princip Romneys väljare då) som finns....
 
ALLTSÅ VAD ÄR DETTA?! 
Den ena säger alltså att han inte vill rösta på Obama för att han inte är svart... Ursäkta va? Han kan inte styra landet för att han har en annan hudfärg än dig? Att han däremot är en super duktig politiker, smart och genomfört en hel del förändringar till USAs fördel spelar ingen roll, för han är inte vit? Alltså på riktigt, jag spyr i ditt fejs
Och den andra är ju nästan ännu värre. "De rika har förtjänat sina pengar och ska inte straffas för sin framgång" Så den här människan tycker alltså att det är ett straff att hjälpa andra människor. Det är ett straff att du måste betala en aning mer skatt, du skiter fullständigt i att andra människor lider och kämpar för att kunna försörja sin familj så länge du får DINA pengar? Dessutom påstår ju människan att "Det krävs rikedom för att vi ska kunna hjälpa de fattig" VAD SÄGER MÄNNISKAN?! Jag tror faktiskt att den här människan är hjärnskadad, alltså han har ju uppenbarligen ett allvarligt fel som måste åtegärdas. Eller så bara skjuter vi honom.
Det är så snålt, vidirigt, skräckinjagande och äckligt att jag inte vet vad jag ska göra.
Det lär antaglien komma fler inlägg om USA, Mitt Romney och Obama för jag är långt ifrån klar med mina åsikter lol
 

Vote Obama!

Han måste måste måste vinna


så.trött.

Alltså jag vill sova överallt, hur som helst. Snart kommer jag på riktigt somna i frysdisken på ica typ.
Svär det är skolans fel. Dom försöker ta livet av oss stackars ungdomar. Men jag orkar inte hoppa av heller. Jag orkar ingenting lol 

Här rullar vi gås

 

linnea är söt

 
Man blir som man umgås. Saknar dig med vider
aaaah sociala klubben

under a world of sound

Kom just hem från skolan men skolan är inte slut än nej FÖR NU SKALL DET STUDERAS.
Aja helt okej första dag efter lovet ändå. Skolan är skolan lixom
Hade hälsosamtal idag med skolsköterskan HAHA säger jag bara
Man märkte att hon tyckte att jag var ett stort misslyckande lol jag är ascool i alla fall
min vovve är mördarsöt

välkommen till mitt liv din rövhålsslickare

Kom just ut ur badet OMG jag älskar att bada över allt annat.
Eller aah sex är ju helt okej också, shit snuskig jag är. Tur att jag badar så mycket då HAHA
Nej nu ska jag gå och ta en cigg (jag har slutat okej) sen ska jag kolla Beck med mami och vräka i mig glass
 
 
 
kolla man kan ju komba dom med lol
bilder från tumblaaaah

life is a bitch, slap her

Igår var jag på världens konstigaste fest. Om man ens kan kalla det fest...
Aja jag var hemma hos en människa i alla fall. Det var helt okej! 
Imorgon är det måndag. USCH. Vill inte ens, men aja det är snart lov igen.
Tänka plugga nu, mobilen är avstängd så är det nån som vill mig nåt kan du ju dra åt helvete 
 
 

youth

And if you're in love, then you are the lucky one, 
'Cause most of us are bitter over someone.

 

morgonen efter den är nära nu, så låt oss passa på att vara kära nu

Igår var jag på middag med mina kära föräldrar. Åt en massa mat, gott. Är typ hungrig dygnet runt vet inte vad som händer.
Idag vet jag inte vad jag ska göra, borde verkligen plugga men får se om jag orkar. Ska försöka möblera om i mitt rum också, vet dock inte hur lilla, svaga jag ska lyckas flytta på typ sängar och garderober men det löser sig.
Aja är sjukt trött på skolan. Kanske hoppar av, vem vet
sky high linnea

Även om jag ringer ikväll så är du singel säg som det är otrohet varar längst

Jag är så satans bakis det är sjukt.
Jag hade en kul kväll igår även om det gick lite överstyr heheh blev tydligen fotad till Brommas Årsbok ✌
Haha skräckslagen att dom där bilderna på riktigt kommer hamna i årsboken, jag var inte särskilt vacker. Aja skulle träffa Ellen ikväll men får inte gå ut nu så får se vad jag gör, tror inte Ellen vill offra sin utekväll för att hänga med mig hemma... Nu ska jag kolla himym, kyss och smek


stela miner möter mig men jag kan tackla dom

Dags att bränna bromma, att man måste plugga på lovet är fan inte ok..
Idag har jag vart i stan med Oliviaaa (hej olivia vet ju att du läser min blogg), köpte en bh och utklädnad till ikväll då jag ska på halloween fest, tänkte vara mus (inspererad av mean girls)
Sög ju att min fiesta blev inställd, skulle haft halloween fest imorgon med det sket sig hatar livet
Nej men nu ska jag sluta deppa, tänkte ha julfest eller nåt istället (haha jag älskar fester med teman okej)
Måste maila in en historia uppgift nu sen hade jag tänkte möblera om hela mitt rum, peace out
(SHIIIT va många gånger ordet "fest" fick vara med i det här inlägget då)
konstiga kvällar 

Happy halloween bitches

skeva bilder

RSS 2.0