im addicted to you, hooked on your love

 
asså. dör.

Weho

Hejsan hallå.
Idag åkte jag ut ur killergame vilket SÖG HÅRT. Men jag har inte direkt varit försiktig så får skylla mig själv aja det vara bara en lek i skolan lixom men ändå I'M IN IT TO WIN IT.
Hade seminarium imorse vilket gick över förväntad. Nära döden upplevese på gympan, blev lixom helt utsliten och kunde inte andas? Sjukt obehagligt. Inte sådär du-kan-bita-ihop-inte-andas utan jag fick verkligen inget syre. 
Fick råpanik började typ isch gråta vilket var otroligt förnedrande och HEMSKT eftersom att jag aldrig gråter framför nån, inte ens min mamma. Gick typ och gömde mig i omklädningsrummet i skam :(
Alla var snälla i alla fall, skönt att mina klassisar inte vill att jag ska dö/tuppa av på lektionen!
Efter skolan var jag med Linnea. Köpte lite chailatte och vandrade omkring. Kom hem och var världens bästa dotter, lagade mat och packade upp matkassar och diskade tills mamma kom hem. 
Nu ska jag röra mig mot soffan för Paradise Hotel börjar snart. Otroligt pinsamt med otroligt underhållande. 
Deras casting måste ju vara typ IQtest och så tar dom personernas med lägst reslutat eller nåt. 
Vet inte riktigt vem jag vill ska vinna (samir vill jag ha naken ovanpå mig men det är en annan femma). Tror den nya killen ändå. Han verkar ju i alla fall ha nåt innanför pannbenet. Paow är kul också. WÄÄÄÄH ointressant info 
 
 

Cuz i just love partys

Här får ni 15 festliga frågor såhär på en måndag, för hela livet är ju en fest
När dansade du senast tryckare? 
Har faktiskt aldrig gjort det. Lite sorgligt 
Låten som får en på omedelbart fredagshumör? 
Trädgården en fredag - Veronica Maggio
Vad som helst med Shakira typ
1990 nånting - Afasi och Filthy 
Maskinen ofc eller Far och Son typ Pengar och Kokaina
Promesses - Dimmi B, Lacoste :))))
Bästa festen någonsin? 
Än så länge, Yuvias för nästan exakt ett år sen, den ovan va rätt soft även om det var mer 10-personer-åker-till-lukas-land men vi var ju fulla i 12 timmar i sträck så det får räknas som fest, fy fan va vi dansade det var helt sinnes. Hela Peace and Love 2012 och Nyårsfesten 2012-2013 när dom välte bokhyllor, man fick röka inne och det var blod och vin överalllt och på 12slaget kom dom in med tomtebloss i vardagsrummet och spelade gitarr. Fick 12 nyårskyssar, hur man säger hejdå till 2012 ;) 
 Drinkrecept som alltid funkar? 
Jag gör aldrig egna drinkar, men om jag köper så säger jag cosmopolitan eller mojito för dom är ganska söta, släcker törsten bra och smakar inte så mycket sprit. Long Island Icetea kan vara den värsta drinken i historian.
Värsta efterfestminnet? 
Hmm.. Kan inte komma på nåt bra exempel faktiskt, men det finns ju en hel del gånger då man har känt i hela kroppen "varför VARFÖR är jag inte hemma i min säng nu" ofta floppar ju efterfesten för alla är bara trötta och redan bakis.. Bilden ovan visar dock den bästa efterfesten ^
Vi var bara 4 pers men det rockade
Youtube-klipp som man måste se på förfesten? 
Nej. Inga youtubeklipp på en förfest vad är det för tjafs
Har du hällt ett ölstop över någon? 
Stop??! Har varken hällt ett stop eller en öl över någon, inte med flit i alla fall ;) Däremot har jag fått en hel sour hälld över mig, jag blev väldigt arg och väldigt blöt och efter som det är sött så blev typ hela mitt hår en stor klump (det var på den tiden jag hade hår)
Värsta klädmissen i festligt sammanhang? 
Måste väl vara på dom maskerader och temafester där det alltid finns någon som inte är utklädd. Fy skäms. Måste säga att jag har varit det en gång, hemma hos Yuvia var det indien tema och jag kom i jeans och tröja lixom, men jag hade faktiskt inte fått infon om temat så det var ofrivilligt.
Sjukaste festivalminnet? 
Har ju bara varit på peace en gång och hela veckan var sjuk. Men extra kul var det väl när jag skulle gå till bajamajorna mitt i natten och bara såg staket överallt, trots att ingången var typ 3 meter åt höger och jag bestämmer mig för att klättra över det ashöga stålstängslet och fastnar i piggarna högst upp med mitt hawaii halsband (se ovan) samtidigt som jag ramlar ner baklänges och det slits sönder och det var blommor överallt.
Oslagbar nattmat? 
 Ostbågar, chicken nuggets, korv, hamburgare eller thildas mat.
Bästa samtalsämnet med taxichauffören på vägen hem? 
Linnea brukar få sköta det, för det mesta somnar jag. Men annars kan man prata hur kvällen har varit. Brukar ytterst sällan åka taxi själv, har hänt typ en gång men då pratade vi om varför min kväll hade sugit och han tyckte synd om mig. 
 Stans bästa klubb? 
:(
 Bästa festsällskapet? 
Linnea, Thilda, Yuvia, Vera eller Emma. Dom vet hur man har kul dom
 
 FINITO 

Jag hänger runt din hals som pärlor

 
Hallåååååå
Den här helgen har varit helt ok lugn (bara lite kaos och fylla och knark och strippor). I fredags hängde jag först på Gymnasiemässan som sagt. Rockade skor och kedja. En kille kom fram fråga om den var äkta jag baa "aaah för jag glider runt i äkta guld"
Efter åt gick haltade jag till Linnea. Skorna ger så fruktansvärda skavsår på typ benet, tårna, hälen överfuckingallt. Men vill man vara fin så får man lida pin i guess. Fortfarande värt det <333
Jag och svanen hängde på Gästabud och åt och fikade och pratade om livet. Satte ihop en lista med låtar att lyssna på när man har sex (hur man spenderar sin tid på ett nyttigt sätt kära vänner) 
På kvällen var jag hemma hos Yuvia med Vera. Yuvia målade som ett proffs, jag som en amatör och Vera tjatade om godis. 
På lördagkväll var vi ute i nacka. Det var en kul kväll!! Spelade bussen och skrek, ett litet svart djur simmade i Agnes vodka. Den hade varit där när hon fick den, oöppnad. Kidz, don't do smuggelvodka.
Igår hade jag pluggafton med Emma, det gick bra måste jag säga. Den enda jag verkligen har förmågan att plugga med heads up ointressant info.
Idag försov jag mig JÄTTEMYCKET. Panik och stress. Missade hela första lektionen och en timme av andra. När jag gjorde entré i klassrummet med min vita päls och guldskor avbröts hela redovisningen. Emma kallade mig för attentionwhore, kan inte annat än hålla med. 
Det är typ min dag. Folk har hypat min outfit och jag har solat mig i glansen. Killergame step it up och nu måste man döda nån innan veckoslutet och nu är jag hemma för att plugga. 
Man blir fan aldrig av med skolhelvetet. 
 
ciao

Låt mig ta med dig till kalifornien

Hallåååååååååå.
Update om skor: Som ni såg var det kärlek vid första ögonkastet mellan mig och de guldiga airmaxen. Jag bara visste att jag behövde dem. Det låter larvigt, vem BEHÖVER ett par guldiga skor. Jag.
Hur som helst, på något sätt lyckades jag förmedla mitt otroliga köpbegär till mina föräldrar som gick med på att låna ut pengar till mig (har typ 100 spänn på kontot) så jag kunde köpa dom. Så igår slutade vi 11. Skorna fanns i affär mellan 11.00 och 15.00. Det är 4 timmar. Fick med mig Emma, Erik och William till SnS och vid halv tolv var vi där. Redan då hade 38 tagit slut med lyckades lägga vantarna på ett par 37.5 som passade perfekt (dom är lite större i storlekarna än vanliga airmax). ASSÅ DEN MATRIELLA LYCKAN NÄR JAG GICK UT UR AFFÄREN.
Aldrig varit med om något liknande. Det är lite äckligt faktiskt. För ett par skor lixom. Men hur som helst. Jag köpte dom!! 
Imorgon ska jag stå på gymnasiemässan hela dagen, i min guldiga skor. Vem vill inte gå i en skola där dom har guldiga skor lixom? Perfekt reklam.
Efter mässan ska jag träffa Linnea en stund, vet inte vad fredagkvällen bjuder på förhoppningsvis ligg
CIAO!!
 
 
 

asså

<3 
dom som kan låna ut 1500? 

it would be a privilege to have my heart broken by you

 dagens låt: Kalifornien med Mofete och Jerre, BRA SKIT
 
dagens frisyr: snagg, inga news här inte
 
dagens smink: det jag alltid har, typ concelar, foundation, puder, eyeliner (vingar) och mascara på hela baletten
 
 dagens klädsel: svarta jeans vita sneaks bomber grå huvtröja med vita armar samt orange sns påse
 
dagens roliga händelse: inget, har mens och inga cigg
 
dagens planer: av det är som kvar av dagen tänkte jag KANSKE börja med mitt arbete om israel och palestina eller fixa min naglar
 
dagens saknad: eeehmmmm saknar victor ibland vi hängde ju rätt länge i alla fall och nu ser jag honom aldrig, knäppt
 
dagens tråkigaste: mensvärk
 
 dagens mat: frulle och skumma biffar i skolan med potatis
 
dagens mående: kunde varit bättre, kunde varit värre :)
 
dagens tanke: jag är röksugen
dagens längtan: HELG
 
dagens smycke: mina thildas bad örhängen som gick sönder idag från ingenstans?!?!?! förlåt <3333 ska limma dom
 
dagens önskan: att du smsar mig
 
 
ciao (saknar sommaren aaaaah)

lucifer

Igår var jag hemma hos Vera med Yuvia och Linnea. Det var skittrevligt, vi drack lite vin och spelade kort (tecken, fy fan va hetsigt fick typ en stroke). 
Sen kom Jocke och Isabelle också mycket kul mycket kul. 
Lukas hörde av sig om fest i mälarhöjden så vi styrde våra steg ditåt, tyvärr kom vi aldrig till festen då some shit went down. För jävla trist att man inte kan gå säker på gatorna? Blir sjukt irriterad, har folk ingen värdighet.
Idag ska vi ner till morfar, kanske ska på taco and tequila kväll senare men tror att vi kanske kommer att stanna hos morfar hela kvälllen så det blir nog inte av. 
Bye bye 
 
mina fab vänner. är så jävla glad att jag får hänga med dom?!?! Alltså dom är hysteriskt roliga, smarta, snygga, sexiga ALLT. just love em. (lät som fet ironi men det är det inte) 
 
här är jag. blek och arg i en rulltrappa

följer mig fanatiskt älskar mig för alltid men döljer det på dagtid

Asså. Idag har jag inte gjort något. Kollade på serier i typ 4 timmar i sträck. Igår var jag i Nynäshamn och sen träffade jag Vera. Vi fikade och hälsade på Jonte när han skulle gadda sig. I helgen ska jag på Mexicokväll hos Emelie tror jag. Tequila och tacos till alla. det här inlägget är så ointressant att jag får panne. lever fortfarande i killergame!!!!! jag ska vinna, behöver pengarna. Jag vill resa någonstans, Yuvia sa budapest det vore fett. eller skidor med emma kanske, men utan pengar knasar allt. 
god natt
 

läppglanssmak på min sista joint

Hallå förlåt (mina en miljon fans) för keff bloggning. 
I fredags var jag på en fest i Nacka som spåra ur lite och sluta i en gympasal (?) någon hade nyckel och helt plötsligt var festen där inne i totalmörker men någon hade en högtalare. Någon beskrev det som "en lågkvalité hiphop video" vilket jag tycker var ganska träffande. Jag klättra upp i en basketkorg och gjorde en volt i dom där ringarna. 
Annars har det mest varit skola. Idag träffa jag Linnea och handlade nagellack och eyeliner (brudigt vet) och fikade gjorde vi också. Vädret var ashemskt idag ville slå någon. 
Jag tycker att Svenskarna (eller typ nordborna) borde gå i ide från första november till typ sista mars. Fatta smidigt. Man går och lägger sig när löven trillat av och när man vaknar nästa gång är det knoppar på träden. Lite kul grej ändå. Och alla skulle ju sova så man skulle ju inte missa några galna fester eller nåt. Jag är faktiskt fett pepp på den idéen för vet helt ärligt om jag pallar en till vinter i det här helvetes landet. Jag slutar lixom aldrig frysa. 
Ibland tror jag seriöst att jag ska frysa fast när jag väntar på tuben, och det har inte ens börjat snöa än.
En alkis sa till mig idag att jag sa ut som Sinéad O'Connor då blev jag glad. Han sa dock också att jag på första dejten bör låsa fast killen i sängen med handklovar och säga "nu är det jag som är bossen" så vet inte hur mycket man kunde lite på hans omdöme. 
Hmm hur som haver nu ska jag klä på mig en miljon miljarder tröjor och halsdukar och mössor och gå ut och ta en cigg. fy fan.
 
party
fars dag i söndags också!<3

allt står still, här kommer ett hundår till

Killergame har börjat nu i skolan och gud va det märks. Alla är helt nerviga och stirriga och står typ limmade mot väggarna, det är rätt kul faktiskt. Att alla tar det på så stort allvar (inklusive mig själv såklart, jag ska vinna) 
Har aldrig sett så mycket folk i trapphuset någonsin tror jag, alla satt och väntade på sitt offer. Jag själv har någon i teknik, vet inte riktigt hur jag ska lösa det eftersom att man aldrig går upp i den korridoren och dom aldrig kommer ner men men det löser sig säkert.
Idag fick vi i vår klass datorer av skolan! Så.jävla.skönt att slippa maila massa saker fram och tillbaka, nu har man lixom alla skolarbeten på samma ställe. Vi är den enda klassen som fått, resten av skolan får typ i januari HAHA.
 
weeey grekland
 

långt vs kort hår

5 bra saker med långt hår
1) Det är dösnyggt med mössa ^.
2) Det är varmt och skönt på vintern.
3) Man kan variera det, utsläppt ena dagen, tofs nästa och bulle tredje dagen.
4) En del outfits är snyggare med långt hår
5) Det är för det mesta (inte alltid) snyggare att vara osminkad med långt hår, med det är ju en smaksak
 
5 bra saker med (super)kort hår 
1) Ingen styling alls. Man sparar massa tid på att bara gå upp ur sängen och inte behöva tänka på håret alls.
2) Inget hår i vägen när man tex... tränar ;)
3) Håret funkar lite som en accessoar eftersom att det sticker ut, som ett par snygga skor typ.
4) Skönt när man duschar, man kan tvätta håret varje dag i en hel vecka och sen strunta i att tvätta det på en vecka utan att det blir fettigt och äckligt. Man behöver lixom aldrig tänka på håret.
5) Sjukt snyggt, SJUKT snyggt med stora örhängen och halsband som jag älskar.
 

du kollar på mig som jag vore dessert

 Hallå vad gör du? 
Väntar på att a) sex and the city ska vara färdignerladdat
b) mamma ska komma hem så att vi kan äta lunch och
c) att det ska bli dags att åka till skolan som börjar vid 20 i två
 
Hur ser du ut just nu? 
 såhär ^ tröttare får man leta efter
 
Vad är det bästa med måndagar? 
Ganska kort dag på måndagar kan inte komma på nåt mer. Mest måndagsdepp för att det är FEM dagar till nästa helg. Fasa.
 
Nämn tre saker du längtar till. 
Nästa lov
Nästa ligg
Nästa kaffe
 
Nämn tre saker du oroar dig över. 
Hur jag ska hinna med skolan för det är fett jävla mycket just nu
Hur mitt hår ska bli om jag någon gång väljer att låta det växa ut
Att jag kanske ska gå på zumba med Emma och Sofia ikväll, hur gör man sånt?
 
Vad önskar du dig? 
Air Force 1 låga eller andra fina skor. Ett jobb
 
Vad ska du göra i helgen? 
Vet ej! Kommer säkert på nåt kul
 
Något råd till alla där ute? 
If he doesn't call you och text you back, he's just not that into you
 

13 och en halv timme senare

Igår var jag bara hemma och var så sinnesjukt trött efter fredagen så gick och la mig ganska tidigt, vid typ halv två. Vaknar och ser att det är typ skymmer ute, jag ba whaaaat kollade klockan och såg att den var 3. WTF JAG SOV I 13 OCH EN HALV TIMME. Jag sov bort hela dagen = panne. Men det var skönt. Länge sen jag varit så utvilad tror jag. 
I fredags var jag med Emma, Jennifer, Sofia och Pernilla. Vi möttes upp i aba och käkade lite pizza samt ältade hur sämst vi är på matte (alla förutom emma, det aset). Sen gick vi på party, halloween party närmare bestämt. Jag var pimp, hade min stora päls och kedja och stora guldörhängen och mustasch och litet pipskägg. Emma och Sofia var Adam och Eva, Pernilla Zlatan och Jennifer en brandman :') Vi var ett härligt gäng. Inga slutty angels eller devils eller cops här inte. 
Det var roligt, alla hade verkligen gått all in för sina utklädnader, det fanns en elefant, shrek osv. Stannade där ett tag sen stack jag hem till Yuvia som hade lite fest hon med, när jag kom hade typ festen dött dock så gick typ och la mig direkt. Dagen efter hjälpte jag min bejb att städa och gick och ner och köpte en pizza till oss, det var fint. 
 
lovely ladies

RSS 2.0