VI DANSAR BÄTTRE UTAN KLÄDER, BASEN OCH DIN HUD ÄR ALLT JAG KÄNNER
 
 
 

klassikern kokain kan kallas kokaina

Ikväll tänkte jag injecera heroin i mina vener och snortar kokain tills min näsa blöder.
Nää jag ska hem till Louise, bara vi två och två grabbs, och nej vi planerarar ingen fyrkant. Vet att ni tänkte på det era snuskiga luder. Vi ska bara chilla extremt hårt. Så ska väl börja röra mig ditåt snart! 
 
ett halsband jag har tillverkat all by myself med hjälp av ett gammalt örhänge och en random kedja, festligt va? 
 
 

och vem blir inte ful i 60 watts ljus

Drömnaglar<3333333 Någon gång ska jag lyckas med det här.

av princip är livet sig likt, vill du känna nåt gör det igen.

Av princip samma eviga skit.
 
Igår kväll bar jag mig av ut mot nacka. Jag fick byta buss och krångla och till sist var det så svart utanför bussfönstret att jag var övertygad att vi skulle köra ut från en klippa, som på film.
Många, många, många slussen bussar åkte förbi, åt andra hållet, tillbaka in mot stan och civilastionen. Jag kan säga att jag tänkte mer än en gång att bara hoppa av och ta första bästa buss tillbaka. Jag får alltid lite panik när man åker ut sådär långt på landet utan att ha någon vidare koll på vart man är. 
Förutom Ekerö då, eftersom det är mitt gamla place lixom. Hur som helst var jag glad att jag inte gjorde det, jag åkte hem till Nico och det var mysigt. Vi var väl cirkus 10 pers där, några bastade. Jag spelade kort. Sen låg alla på varandra + en katt och kollade på film.
Sen sov vi.
Jag och Ellen vaknade ensamma på undervåning av att en man stiger in men en kofot i högsta hugg. Vi blev livrädda. Seriöst trodde min sista stund var kommen. Det visade sig dock bara att han var där för att renovera typ.
Jag och Yuvia yoghurt med Oboy, stort tips det var fett gott. Sen tog vi bussen tillbaka och nu är jag hemma och tänkte måla något och äta och fixa mina naglar (som jag gjorde om igår). Runt fyra ska jag tillbaka till söder, ska möta upp Leon och få tillbaka lite para som han är skyldig mig!
 
bejb <3 Appropå bejb, nu får fan både Linnea och Victor ta och komma hem. Hör ni det.
 
 
 

cash rules everything around me

Idag ska jag träffa Månsson! Det var seriöst 3 månader sen vi träffades så jag är taggad ja det är jag.
Ska bli kul att se hennes fagra ansikte igen. Vi ska ses i slussen och sen får vi väl se vart vi tar oss därifrån, ingen vet!
Men tror att vi promenerar lite i alla fall för det är så jävla fucking fint väder. Blir helt lycklig.
 
här är en bild på den andra linnea

Filosofera

 

Det var fan en godtagbar kväll brudzen

Jag är redan hemma. Wow vad har hänt. Igår va jag hemma vid ett och idag innan kloclan ens slagit 12 HJÄLP VA HÄNDER. Håller jag på att bli gammal, grå och tråkig? Nej jag väljer att se det som att jag varit ganska opepp dom senaste dagarna, och velat göra min mor och far glada. Och så har jag trivts jättemycket med mitt eget och sängens sällskap. Konstigt eftersom jag nästan brukar vara djuriskt social och inte vilja bli lämnad ensam en sekund.. Aja whatevs.
Träffade upp lite brudar i alvik och sedan bar det av hem till Lina där vi käkade middag och förtärde alkohol eftersom Sofia fyllde år (grattis en sista gång innan klockan slår nästa dag)!!!
Sjukt god mat och trevliga fucking människor+lite vin. Även brasa och ett X antal instagramsfoton togs. Bra jävla combo.
Sen skulle vi vidare men det blev sjukt med krångel och jag blev svintrött som sagt så åkte hem!
Nu känner jag mig kreativ. Vill måla, skulptera, virka en matta, vad som helst duger.


ASAP Rocky

svinkass kvalité på videon men låten är grym så lyssna i alla fall
 
peace out sucka
 

I thought I'd probably die in prison, expensive taste in women


Long Live Anna

Jag är hemma i min älskade säng nu. Den är en sådan bejb. Det var nice i nacka! Dock seg hemväg själv eftersom jag åkte hem rätt tidigt (saknade min bästa bejb ju) men det gjorde inte så mycket, Leon höll mig sällskap på telefon. Imorgon måste jag upp tidigt och gå ut med hunden, men får caaash för det så det är ju alltid värt. 
 
jag vill åka till ett varmt land och sola, bada och dricka drinkar

Wild for the night fuck being polite

Idag har jag promenerat med Thilda. Vi gick på isen utan isdubnar, visselpipa och ispik. Fuck isvett, vi är för tuffa för sånt tjafs. Sen åkte vi hem till henne och hon fixade min naglar jeetefint. Dom är asballa. Nu är jag på tuben påväg till nacka för nåt chillkrök, tveksamt om det blir värt men jag ville ut så vem fan bryr sig! Förresten spana in duckfacet på ena bilden AHAHAHA shit det var verkligen inte meningen. Smittade av bromma!!
Kyss och smek och trevlig måndagkväll


Bonjour tristesse

Det här är det enda jag hunnit med idag, cigg, kaffe och wu tang på ballen, softsoftsoft.
Nä men idag mår jag lite bättre, så funtar på att höra av mig till någon trevlig person och ta en promenad i det HÄR FANTASTISKA VÄDRET. Tjo solen, hur är länge sen var det sen sist? 3 månader?


Så varför vill vi bura in honom på cuba?

Hjälp mig. Mår så dåligt, dock är det ingenting gemfört med hur jag mådde när jag vakna. Var ju på fest på ekerö igår. Det var rätt soft, helt ok drag och bra pepz! Till min stora förvåning och lycka dök stina och olivia upp, sjuuuukt kul. Har inte sett olivia på jag vet inte hur länge... Hade EN ENDAST 3.5 men lyckades kirra en egen liten ölbong och fick mera 3.5 och lite vin och eftersom att jag är en färsking gick det utmärkt att bli full. Louise hittade ett paket cigg som jag fick, jag halkade på verandan och sprang till bussen så snabbt att jag trillade ihop av utmattning och stina fick bokstavligt talat släpa upp mig, förlåt för det bejb<3 sen satte jag och louise oss i hennes lilla epa och gled hem. Idag har jag spenderat dagen med att vara bakis och hata mig själv för att jag drack, plus haft mensvärken från helvetet.
Jag har mått.så.jävla.kasst.
Funderade på att ta livet av mig ett tag där när det kändes som min livmoder så explodera och jag skulle föda en alien. Men istället åt jag en voltaren och somnade i soffan. Ikväll ska jag bara vara hemma och kolla Harry Potter med mamma. Är verkligen inte i skick för att festa. Glad att det är lov och inatt kommer emma hem!
Fortsatt trevlig söndagkväll bejbs❤


TADAAAAA

Jag har fått låna en iphone av Victor! Den är smashad, ganska seg och hemknappen är lite oklar ibland men jag är så.sjukt.glad! TACK BABE <3 Instagram, facebook, kameran, candy crush, emoji, SPOTIFY!
Så nu horar jag runt efter nummer. Ni som betyder något och ser det här, smsa mig är ni gulliga för vill ha erat nummer, svär. 
Nu kommer min släkt så måste vara social, bye så länge.
 

DET BÄSTA SEX JAG HAFT I HELA MITT LIV, JAG NÄSTAN JAG NÄSTAN SKÄMS ÖVER ATT SÄGA DET HÖGT

100 jävligt ointressanta frågor, varning varning
 
 
1. Vad är klockan just nu? 15.43. Shit trodde klockan va typ sex.
2. Vad lyssnar du på för låt just nu? Ett fel närmare rätt med Svenska Björnstammen.
3. Vad har du för underkläder på dig? Röda trosor, ingen bh cuz im a free spirit.
 
4. Vad har du för mobil? Den här sötnosen, hoppas ni lägger märke till dubbelhakorna.
5. Hur mycket pengar har du? Inga alls.
6. Har du något jobb? Nej det är därför jag inte har några pengar GODDAMMIT
7. Vad har du för färg på din tandborste? Vit/blå typ isch
8. Vem saknar du? Linnea. Redan.
9. Har du några komplex? Gillar inte mina ben, speciellt inte vaderna. Och så hatar jag ju fötter i allmänhet. 
10. Vad vill du blir när du blir stor? Ung igen
11. Vilka låtar vill du ska spelas på din begravning? När dom sänker ner kistan ska dom LÄTT spela "Drop it like it's hot"
12. Hårfärg? Blond blondare blondast.
13. Vad skulle du kunna döda för nu? Den perfekta världen. Utan homofober, rasister, våldtäcksmän osv osv är så trött på idioter.
14. Vad har du gjort i helgen? Det blir ju typ en vecka sen men va vid midsommarkransen och träffa Victor typ.
15. Smycken du har på dig? Har tappat bort mitt favorit armband så inga alls.
 
Hann inte med hundra alls lol, resten kanske kommer någon annan dag. Eller inte. Ingen vet. Nu åker jag och träffar Louise sen åker vi hem till Victor. Ha en toppen fredagnatt bejbs
 

vill hellre genomleva 99 jävla vintrar, att rulla naken över krossat glas, äta fimpar, än att nånsin igen känna dina vibbar

SPORTLOV TAGGARÅÅÅÅÅ.
Eller eh nej, har ganska sjukt låga förväntningar på det här lovet. Alla åker typ bort ju. Men jag ska inte vara avundsjuk. Ska.inte. Dessutom kanske lovet blir svinkul, just för att jag har så låga förväntningar så är det ju svårt att bli besviken i alla fall, kan ju däremot bli positivt överraskad.
Nu ligger jag bara i min säng och läser bloggar och funderar på om jag ska ta tag i mitt liv och gå ut och göra något. Fast sen kom jag på att jag kommer ha ett helt lov på mig så det var ju soft. Jag kan alltså ligga kvar här. Fest.
Hade sjukt kort dag idag men på nåt jävla vänster lyckas jag och Emma stanna kvar i skolan i 2 timmar efter att vi hade slutat och gjorde ingenting. Bara gleeed. Emma ska till Berlin också, den slynan. Kan folk sluta åka ifrån mig eller, blir alldeles deppig.
 
två fantastiska gifs från amandas blogg och ursprungligen från tumblr. jag vill resa när jag ser dom.

Du är känslosvall jag är känslokall

Hur har din dag varit? 
Den har varit utmärkt. Helt ok mat till lunch, vi spelade neger (förlåt PK sverige) och president och jag blev president två gånger tror jag det var, Andrea bjussa på kladdkaka och träffa Fredrik påväg hem från skolan.
 
Vad skulle du ha hetat om du inte fått det namn du har nu?
 
Axel hade jag hetat om jag vart en pojke. Men mamma säger att hon visste att det var en liten Anna hon hade i magen hela tiden.
 
Vilket är ditt största beroende?
Ciggaretter och sex såklart. Och oliver, alltså som i det man äter. Inte en människa.
 
Vad gör du när ingen annan ser? 
Det samma som du gör sneaky bicth
 
 
 
Finns det något helt vanligt en gör som du tycker är ovanligt roligt? 
Öppna en Snapple är fantastiskt kul. Och sen gillar jag att sminka mig, när det blir bra alltså. 
 
Om du skulle bli psykiskt sjuk, vilken sorts sjukdom skulle du drabbas av? 
Ren och sker galenskap såklart. Hallucinationer och röster i huvudet, hela kitet.
 
Vad beställer du på krogen? 
Om jag kunde gå på krogen skulle jag beställa öl, vitt vin, champange och såklart tequila shots. Ja jag planerar att bli snuskigt rik och ha råd med det.
 
Vilken är din största skräck? 
Att min mamma eller pappa ska dö ifrån mig. Att bli våldtagen.
 
Hur gör man för att ragga på dig?
Man kommer fram och säger hej såklart. Chitchattar lite och sen delar man en cigg, och så ska man visa att man vill ha mig. Ni vet, lite onödig kroppskontakt och sånt där, så jag vet säkert lixom.
 
Vad har du funderat över på sistone? 
Hur man gör men det här jävla livet. Ska man ta tag i allt och hoppas på det bästa eller ska man bara skita i allt och slippa otrevliga saker men missa bra saker då också kanske?
 
Vad var det konstigaste som hände i helgen? 
Det är hemligt för jag lovade att inte berätta det för någon. Men det var verkligen konstigt.
 
När skäms du? 
När jag känner mig korkad eller när jag befinner mig i en stel eller obekväm situation!
 
Berätta om en minnesvärd bakfylla du haft? 
På Peace And Love när jag var så bakis att jag inte ens kom ur tälten eller kunde ta av mig lite kläder trots att det var typ bastu, utan bara lite hjälplöst fick ut mina två händer. Då kommer världens gulligaste grannar och ger mig fruktsoppa och köttbullar tills jag mådde bättre. Sen bjöd dom på tre glas rosévin, det var fint.
 
Vem är den mest kända människa du talat med? 
Hmm den som betydde mest var i alla fall Markus Krunegård, han var på min farbrors bröllop så pratade med honom jättelänge om typ musik och sånt och jag var typ 13 och han var min absolut största idol.
 
Vilket uttryck använder du lite för ofta? 
"Det duger i krig", "Skulle inte banga bazz", "Det är för taskigt", "Lugna sig", "G-g-g-g-gaaaay", slyna och babe. Tror det var alla men har en tendens att fastna på vissa meningar så det lär väl vara något jag glömt.
 
Har du någon gång fått en konstig komplimang som varit bra ändå? 
Haha typ "Du är så konstig och speciell fast på ett bra sätt". Det var ju ganska gulligt ändå.
 
Vilket är ditt vanligaste vardagsproblem? 
Gå upp på morgonen och komma iväg i tid till skolan, lyckas alltid, ALLTID bli 5 minuter sen.
 
Vad gör du när du är ledsen? 
Skriker, bråkar, gråter, super, röker, hånglar.
 
Om du bara fick ha på dig en sak för resten av ditt liv, vad skulle det då vara? 
Vet inte... alltså en grej går ju inte. För att ens kunna gå ut i Sverige på vintern behöver du ju typ 14 plagg. 
 
Har du någon gång slagit någon? 
Nej inte på riktigt. Men jag vill.
 
Vad ser du fram emot just nu? 
Imorgon för det är fredag och lov! Oc
 
 
 

om jag beter mig som ett svin är det megalomin som flyttat in och fått ett eget rum

Storhetsvansinne. Så jävla ballt. Ska tatuera in det på armen tror jag, för maskinen är det vackraste som finns och har följt mig genom hela min tonår och för att, let's face it, vem tycker att man själv är störst bäst och vackrast? Och sen när jag inte tycker det någon gång kan jag kolla på min arm och ba shiiit justeja jag har ju faktiskt tänk alldeles för högt om mig själv förut, så varför inte göra det igen lixom. Hmm bra plan.
 
Hade skola idag, samhällsprov och Engelska bok redovisning. Det gick GODTAGBART! Kom till skolan en och en halv timme innan jag började så då hann jag sista minuten plugga lite, ambitiöst.
Är hundvakt nu, tänkte kirra lite nudlar och sen blir det promenad med hundfan! Middag och efter det åker jag antagligen och träffar Linnea innan hon lämnar mig för 9 dagars skidåkning i Alperna... FAN JAG ÄR SÅ JÄVLA CP SUGEN PÅ ATT ÅKA SKIDOR FÅR PANIK BRE.
Victor kommer hit ikväll för han sticker också till nån skidort som jag inte kan stava till. Lackar på att alla är rika och kan åka på skidresor till gud vet vart. De senaste VECKORNA har man inte kunnat gå ett steg i bromma utan att nån kläcker ur sig "Ska du till Valdiiiiiiiii eller??" NEJ JAG SKA INTE TILL VALDI JAG SKA LIGGA HEMMA OCH SOVA OCH SUPA SKALLEN I BITAR. Fan. Aja jag och linnea funderade på en dag i romme när hon kommit hem eftersom att jag som sagt abbsar skidåkning.
 
 
 

Sen som vanligt pallar eeeeej

Måste skynda mig lite grann nu azz. 
Ska hoppas på Emmas tub som går från Abrahamsberg klockan sex så nu är det tempo som gäller.
Ska inte till stan för att käka med typ 16 tjejer (TJEJMIDDAG MED FINASTE <333333) eftersom att Sofia fyller år på sportlovet, och de flesta, sliddjur som dom är, är bortresta över lovet så blir det väl någon form av födelsedagsmiddag nu istället!
Sen ska jag sova hos Victor.
Farväl farväl farväl bloggen
 
finaste filmen

man ska förmodligen aldrig säga aldrig för ingen är perfekt men när jag träffa dig kändes allt fel direkt

 
några fina små texter helt utan röd tråd. god natt.
 

Psykos

Det här är min mest spelade spellista på spotify just nu. Herregud vad min kärlek till Crystal Castles har väckts till liv. Dom är så fantastiska. Har även insett hur bra xxyyxx är. Varsågod för tipsen. Hoppas ni tar åt er.
 
 
lyssna. videon <3
 

Child I Will Hurt You

Imorse var jag i Spånga, jag hittade inte till 117 busstation, väldigt irriterande eftersom det resluterade i att jag var tvungen att ta 112 som tar typ 49582904 timmar. Så kom en halvtimme sent. Aja whatevs, var ändå sånt där vidirgt beeptest på gympan och det är FAN inte att leka med om man är rökare.
Annars har jag bara känt mig värdelös för att jag inte läst ut min engelskabok, haft lite ångest för olika prov (ett den här veckan, två veckan efter lovet och ytterligare två veckan efter det) men psykologin va fet som vanligt. 
Nu är det dags för lite plugg kanske typ isch INGEN VET.
 
ATTENTION LINNEA SVANGREN AKA SVANPRINSESSAN DU ÅKER TILL ALPERNA SNART (VILKET JAG HOPPAS DU ÄR MEDVETEN OM) OCH DÄRFÖR VILL JAG SES INNAN DU ÅKER. NÄR ÅKER DU?
JAG GILLAR CAPS.
 
oooh va jobbigt att behöva plugga när victor har smittat mig med one three hill och det enda jag vill är att lana alla avsnitt på rad... 
kyss och smek 

fields

Tjo katter.
Idag har jag inte gjort speciellt mycket, varit i skolan like a normal teen you knooow.
Sen var jag på djurgården för min personliga interjuv med MP games, och sen åkte jag hem till Emma. Vi åt massor (som vanligt). Lasagne och glass, namnamnam. Vi försökte plugga, det lyckades inte så bra. Emma masserade mig det var fettttt nice.
Sen åkte jag hem och åt middag (mer mat, yez) och nu ska jag skutta in i duschen och åka hem till Virre (HAHAHA)
Mycket paranteser i det här inlägget, men det får ni fan ta.
 
bindi idag med jaaaaaa
 
 

IM FUCKING FLY BITCHES

Jag klarade mitt matteprov, FUCK YEAH så jävla glad just nu

Midsommarkransen mitt i vintern

Min lördag var lite underlig. Jag, Linnea och Thilda hamnade i midsommarkransen och det var... Det dög. Men det var fan inte helt jättekul. I nyktert tillstånd. När man var full var det fantastiskt kul. Jag tror en kille med tics limma på mig (?)
Gamla vänner kom dit och jag drack väldigt mycket vin och blev sentimental, men glad ändå. Till sist gick vi, klockan halv 4 på morgonen. Vaknade trött och lite dimmig men åt ett par slices pizza och mådde toppen sen! Fick en bindi av Thilda bby❤ här kommer några bilder från innan vi begav oss (mig och mina BABES), en bild på mig tagen några sekunder innan jag spydde i en papperskorg och slutligen några bilder när jag rökte och drack kaffe!


untrust me

 
 idag är det söndag och jag planerar att plugga. kolla på videon den är så sjukt grym, nästan lika grym som låten

Två utav dom allra bästa Folke

 
 

av princip samma eviga skit

Jag känner mig helt luddig i huvudet. Jobbigt. 
Kan vara nikotinbristen, har inte rökt på hela dan. Då brukar jag bli såhär.
Så tänkte klä på mig lite sköna kläder och tagga ut och röka höhö. Så ironiskt att det som får mig att må bättre är något som är livsfarligt. 
Idag har jag ätit nudlar, bacon, potatissallad och kladdkaka med grädde. Och druckit saft. Så jävla nice med MAAAAT. Börjar bli hungrig igen, tur att med är middag om timme.
Ikväll ska jag nog till midsommarkransen och härjar med Linnea och co.
Kyss och smek
 
en gif från härom morgonen, när jag var liiiiite fräschare än jag är nu....

Dom säger att tiden ska läka men minnena käkar, min hjärna är härdad men jag darrar i knäna. Varför gör det fortfarande ont? De säger det som inte dödar blir du starkare av, men också traumatiserad, deprimerad och svag

leker lite iskall sådär på kvällskvisten, nu ska jag sova god natt

Tack amanda, äntligen fattar jag

 
Catch a moth hold it in my hand
crush it casually
Without past I can't disappoint
my ancestry
Forever can I sleep inside
your menagerie
Catch a moth hold it in my hand
crush it casually
Without past I can't disappoint
my ancestry
Forever can I sleep inside
your menagerie
We drown in pneumonia not
rivers and streams
 

Vägrar leva som slav under normer och krav

Hade matteprov idag, HA-HA säger jag bara. Hon kunde lika gärna gett mig ett prov på grekiska hade fattat lika mycket (eller lite kanske är ett bättre uttryck...) 
Fy fan va dåligt det gick, har nog aldrig varit med om ett så misslyckat prov. Aja får väl hoppas att det finns möjlighet till omprov annars ska jag nog klura ut ett sätt att klara mig ändå, cuz thats what i do.
Förutom det har jag har haft en toppendag, DET ÄR JU FUCKING FREDAG. 
Efter mitt extremt misslyckande prov var jag med Ella, vi hängde lite hemma hos mig och gjorde något slags försök till att plugga det var softsoftsoft. 
Och det bästa av alla, grönan ringde och berättade att jag gått vidare till personlig intervju! Det betyder alltså att jag nu gått från en av 800 till en av 200. Jag har utklassat 600 pers, känner mig flawless.
Ska dit på måndag och hoppas bara på det bästa! Känner mig mycket mer bekväm med en personlig intervju än en gruppintervju så det ska nog gå bra.
I kväll vet jag inte vad jag har för planer, kanske supa knulla slåss och knarka. Eller något lugnare. Vem vet.
 
så här glad är jag tjoho.
HAHAHA mitt hår i dag asså, jag underhöll hela klassen när jag försökte borsta ut det. Värsta jag varit med om, det var typ dreads, no joke. 

Livscoachen inom mig träder fram igen

 
Jag har ärligt talat ingen aning hur du ska lösa det här.
Eftersom att jag har ett hjärta av guld så tar jag för givet att alla andra också har det, och då vill man ju inte vara elak och ditcha sin gamla vän.
Men det kanske är det som måste göras? Eller kan du inte släpa med henne in i ett nytt umgänge då? 
Så att ni hittar nått asballt gäng som ni börjar hänga med båda två lixom. För hon kan ju inte vara världens stelaste och jobbigaste, då hade du ju inte börjat hänga med henne från början.
När jag är sugen på att byta umgänge brukar jag leta bland gemensamma vänner eller byta skola eller vara fett trevlig på olika tillställningar så får man snacka lite med helt nya människor, vilket alltid är trevligt.
Har träffat i princip alla mina vänner på något av det här sättet så funkar gör dom ju. För mig i alla fall.
Hmm ja det var väl typ det smartaste svar jag kunde uppbringa hehe.

Så bby vi kan göra en fjäder av en höna

Idag är det alltså alla hjärtans dag. Fast imorgon är det fredag, vilket är betydligt viktigare!
Fast det är såklart mysigt att få geléhjärtan och kärleksmums i skolan och choklad av mamma. Vi hade kramrutor i skolan också, kramade lite på Emma men annars var dagen precis som vanligt.
Nu ska jag skriva klart en psykologianalys och försöka plugga lite matte eftersom att jag har omprov imorgon i det!
Haha min mattelärare hatar mig tror jag, blev utskickad idag (fast det har väl antagligen mer att göra med mig än med henne, men ändå)
Ikväll ska jag nog glida hem till Victor eller så får han glida hit, vem vet vem vet.
 
min bästa, allra gulligaste gose kompis. här placerar jag lite grädde på hans nos för att han är så ofantligt jävla cp gullig när han slickar upp det sen.

ALLA <3 DAG

 
en blandning av kärlek och kärleks-hat. tänkte att här finns något för alla lixom!

pale flesh

Är röksugen så äter mängder med godis och popcorn och svarar på en lista istället.
if you could choose your own super power, what would it be?
Kunna flyga. Snabbt, högt och långt. Det vore så jävla fett. Du kan se allt ovanifrån vilket såklart måste va svinvackert + du kan va i typ två olika länder på samma dag + inga dyra transportkostnader. Åååh jag vill kunna flyga.
 
if you had 100 000 dollars to spend in one day, what would you spend it on?
Vi tänker bort välgörenhet och sådant. Kläder (det första jag skulle köpa är tröjan ovan). Mängder med kläder, skor, smink och yada yada. CIGG! Skulle köpa typ 15 limpor cigg. Betala festivalbiljetter till de som jag vill åka på. En ny Iphone. Boka en fin resa någonstans, typ en weekend i Berlin med någon jag tycker om (som jag såklart bjuder med). Skulle såklart avsluta med att styra största festen (får typ hyra ett hus eller nåt) där alla får gratis champange, bål och tequila och temat ska vara maskerad och jag kan betala kostymerna så kan alla ha svindyra och satsiga kostymer. Såklart ska alla få en välkomspresent. Och det ska finnas hur mycket glowstick som helst. Shit va sugen jag blev på en sån fest nu....
 
if you could live in any decade, which would you choose?
60-70tal tror jag. Jag vill vara hippie och gå på Woodstock festivalen tack.
 
what does your dream apartment look like? 
Kanske inte jättestor men ändå tillräckligt stor. Alla väggar ska vara täckta med hyllor, målningar, tyg, tavlor, anteckningar osv. Jag skulle också vilja ha en eller flera väggar som är med rött tegel ni vet. Böcker överallt. Mycket tyg. Jag älskar typ. Typ mattor, kuddar, gardiner och sånt. Balkong. Stora fönster, högt upp i ett höghus i New York. Takfönster. Öppen spis. Badkar som är djuuuupt. Ganska öppen planlösning så om man styr fest blir det ett fett dansgolv. Ja typ så, lycka till till mig att finna en sådan lägenhet....
 
what made you scared as a child?
 
Mörker. Är typ fortfarande mörkrädd ibland.
 
are there any movie characters you see yourself in? 
Joseph och Zooey i 500 days of summer. Kanske mest i honom, hur man vill saker och krånglar till allt och inget blir bra i alla fall. Alla karaktärer i The Boat That Rocked för så festlig är jag ni vet. Såklart många fler som jag inte kommer på just nu. 
 
if you could make your own fantasy family, who would it include? 
Yuri Pleskun skulle vara min man, är så jävla tänd på honom. Har slutat kolla på bilder av denna för jag blir så sexuellt frustrerad att jag vill springa ut i skog och skrika. Typ så. Mila Kunis skulle vara min kvinnliga älskare, och ibland kan Yuri få vara med på ett hörn (men han älskar såklart mig mer än henne). Kan inte tänka mig några barn sorry. Gärna den pratande ljusstaken från skönheten och odjuret, han kan få agera son.
 
three things you want to do before it’s too late? 
Det är aldrig för sent!!!!
 
how do you think your summer will be? 
Varm (snällasnällasnälla vädergudar), mängder med fester, hångel i buskar, öl, peace and love, musik, skratt, nya upplevelser + människor. Förhoppningsvis har jag ett jobb och därmed pengar. Ännu bättre än förra sommaren.
 
who do you tell your secrets to? 
Louise, Linnea och Thilda. Fast det allra hemligaste berättar man ju inte för nån

Jag vill inte vara den som är den

TJO!
Igår hade jag fullt upp med att åka mellan olika människor. Efter skolan var jag hemma hos Emma och käkade allt vi kom åt typ. Kollade på Real Housewifes of Miami och skrattade åt hur patetiska liv dom har och hur groteska dom ser ut efter alla plastikoperationer. Herregud, hälften såg ju ut som voldemorts avkommor.
Sen rullade jag hem till Thilda för att äta middag med hennes la familia och spana in hennes ny smalj, EFTERSOM HON TOG BORT SIN TANDSTÄLLNING IGÅR. Helt sjukt bre, har "bara" känt Thilda i två och ett halvt år, och under hela den tiden har hon haft sin tandställning så såg helt annorlunda ut ju! Fast jättefint såklart. Nu har den jäveln perfekta tänder också :((((((
På kvällen kom Victor hit, han skulle plugga svenska men det gick inge vidare azz... Vi roade oss med gifyo istället HAHAH.
Idag har jag varit på arbetsintervjun hos MP Games!! Jag hoppas det gick bra, det kändes bra i alla fall. Bara att hoppas på det bästa. Nu ska jag börja fila på ett motivationsanalys till psykologin. Eller sova typ, vilket lockar en aning mer. 
 
lol jag vet inte ens
 

visdomsord, FOLKE 1.0

 

speaking words of wisdom, let it be

Har gjort mina individuella val nu. Lite scary, har ingen aning om hur många poäng det är! LOL orkade inte kolla upp det heller.
Men jag valde sociologi som handlar om människor, etnicitet, invandring, kultur och sånt shit och religon specialisering som handlar om.. ja religion helt enkelt.
Som ni kanske räknat ut är människor mitt stora intresse haha. Det är alltid kul att lära sig med om hur folk tänker och tycker!
Kollar på ett avsnitt av CSI New York där en kille blivit skuren mitt itu med en motorsåg för att gå från det ena till något HELT ANNAT. Det är rätt soft så tänkte återgå till det. 
Kyss och smek
 
 

If I keep going like this I'm probably dead soon. So high I see a red moon, so drunk I'm puking in the restroom

Bara så att alla mina vänner är förbredda, på den här festen hade jag bestämt mig för att passa in lite. Eftersom det var en 20års fest i Bromma, ville inte bli uppäten levande. Så jag anpassade mig lite. Skippade mössan, hade mittbena, en lila, kråsig blussak och HUNTERS. Haha det var kul. Militärjackan och ryggsäcken var såklart med ändå, det var en spännande blandning... 
Men som jag skrev skippade jag mössa. Förstår ni hur naken jag kände mig utan den?! Hur ensam och borttappade?! Därför, när någon placerade en riktig orre kepa på mitt huvud kunde jag inte motstå. Så nu vet ni.
Här var kvällen när jag, Anna, förvandlades till en orre. Jag hade keps, drog tequila shots (nomnomnom), drack bål, följde med Emma till taxin och gick sedan vilse i 40 minuter, rökte cigarr, fick sour hälld i hela mitt hår/ögon/ansikte (inte en hit, såg ut som en flottig crack hora) snodde en kavaj för att jag frös (varför anna, VARFÖR) och värst av allt; krossade en fönsterruta HAHA. Hoppas ingen såg att det var jag, smög därifrån fort som fan. 
varför
återigen, VARFÖR
emelie, nykter som vanligt HA-HA.
här har vi den värsta. HAHAHAHAHA ASSÅ VAD GÖR JAG VEM ÄR JAG .
och såhär hett slutade det. nu ska jag dränka min fulhet med mat i mängder. 

Dom kallar mig tydligen stöddig, men ärligt talat varför ska jag vara ödmjuk?

Förlåt för sämst uppdatering. Men jag har ju ett liv också ibland typ isch.
Ända sedan lördag natt har jag knappt lämnat mitt rum mer än för att äta, röka och sen gick jag faktiskt två korta promenader med hunden. Var nämligen ledig idag! Tjoho vet inte varför, bryr mig inte heller!
Victor har varit här så inte varit helt ensam i alla fall, alltid kul med sällskap! Men det är lite skönt att vara själv nu, snart dags för middag och sedan ska jag plugga lite och städa mitt rum som ser ut som skit minst sagt.
Det är kuddar, damm, ostbågar, böcker, kläder och chips överallt. FÅR PANIK GAAAAAH
Aja någon tog med sig en kamera till festen i lördags. Tror jag måste införa en regel för alla fester jag går på. INGA KAMEROR. 
Hahaha jag kan aldrig bli bra på bild (en av mina mycket, mycket få brister dårå) och speciellt inte när jag är lite salongsberusad. LOL säger jag bara. Men lite kul är det väl också antar jag, bilderna kommer upp snart (såklart bara dom jag är med på, dom enda som betyder nåt ju), you have been warned.
 
En bild från när jag höll ramadi i helgen, litar inte på denna dära fågeln alltså... Man vet aldrig vad hon får för sig. Vilket ni kan se på mitt ansiktsuttryck. En annan bild jag tyckte va sjukt rolig bara HAHA.
 
 

snodde från amanda som tog den från ella som tog den från ebba lol sajk tar den direkt från ebba

Fukk jag är fulllll men lol sånt är soft. Här kommer en lista mitt från dimman.
 
SKULLE DU HELLRE:
1. Pierca näsan än tungan? Näsan tror jag. Kan ju blir så sjukt snyggt. Typ som på Ellen.
 
2. Vara seriös än rolig? Superrolig. Sådär så folk skrattar ihjäl sig av min närvaro.
3. Dricka röd eller grön mjölk? Grön alla dagar i veckan! Dricker i och för sig bara mjök i kaffe och oboy... men röd mjölk smakar bara grädde och fett.
 
4. Brinna upp eller drunkna? Brinna upp. 
5. Umgås med dina fiender eller föräldrar? Vad är det för skitfråga egentligen? Päronen såklart. Mina föräldrar är typ mina bästa vänner och mina bröder.
 
 RANDOM SHIT:
1. Är du kär i nån? Förälskade kanske men kär är att ta i.
2. Sol eller måne? Sol. För det betyder dag, och har man tur sommar. Gillar i och för sig natten. Men gillar ljus också. Alltså är sommarnätter det allra bästa!
3. Vinter eller höst? Höst för det är inte lika kallt.
4. Vänster eller höger? Den vilda hjärnhalvan. Tror det är höger.
5. Soligt eller regn? Soligt såklart.
6. Vaniljglass eller chokladglass? Choklad. Älskar chokladglass <333
 
OM DIG:
1. Hur mycket är klockan just nu? 03.40. Shit sovdags.
2. Fullständiga namn? Anna Katarina Jansson Andersson
 
3. Vart vill du bo? New York eller Fillipinerna. Vill bada.
4. Hur många barn vill du ha? Vet inte. Det är för långt fram att tänka på. 1 eller 5 kanske.
5. Vill du gifta dig? Kanske. Fest ju!
6. Rullar du spagetti eller skär du den? Skär den hehe som ett litet barn <3
7. Har du ätit sushi? Ja och älskat det sen första tuggan.
8. Lyssnar du på nu? I Always Knew med The Vaccines.
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? Bara star müsli och det är inte ens flingor, det är typ kaksmulor...
10. Humör? Sjukt glad. Så spralligt lixom. Allt är på rätt plats just i denna sekund.
 
HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA:
1. Kysst någon? Japp!
2. Sjungit? Ja. Högt, falskt och fel.
3. Blivit kramad? Ja tro det eller ej
4. Känt dig fånig? Min existens är fånig.
5. Saknat någon? Lite ett tag där.
 
6. Dansat galet? Hahah ja såklart.
7. Klippt håret? Nej tyvärr :(
8. Gråtit? Nej to badass for that shit
9. Ljugit? Näe
10. Haft sex? Jarååååå fö fan.
 
GREJER :
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? Varje fylla.
2. Har du en hund? Ja min bäste vän.
3. Sover du helst själv eller med någon? Med någon. Är lille mörkrädd fan.
4. Tror du på spöken? Jo ja ibland lite

Lite kärlek, supergay och äckligt men fint ändå. Som cigaretter.

 
Höhö där sprack min stenhårda image men det är sådant som händer

Min nacke börjar ta stryk av alla vunna medaljer

Jag var skitarg och ledsen och nu är jag asglad och taggad på livet igen!
Mitt humör är så lustigt ibland. 

PPP

Igår hade jag och Linnea och Ellen kul. Vi var på en fest vid Mariatorget i en ENORM lägenhet. Seriöst, man vandrade och vandrade och ju längre in man kommer desto fler dörrar dök det upp. Det gick rykten om att han som hade festen, hans bror satt i ett rum och krökade med sina polare. Men man såg dom inte. 
Alltså seriöst, lägenheten hade typ ätit upp dom.
Det var andra mystsika saker som hände också. Tex, vi kom dit och då var det typ 10 pers där. 
Det var lixom helst tomt i hallen. Sen gick vi ner och rökte i porten och när vi kom upp fick man knappt upp dörren för alla skor och jackor. MEN DET VAR TYP NOLL MÄNNISKOR SOM HADE GÅTT FÖRBI OSS I PORTEN. 
Hur i helvete gick det till lixom?! Jag klurar fortfarande på det.
Idag mår jag inte bra alls. 
Jag har ont i huvudet, mår illa, ljuset skär i ögonen och jag har ingen kontroll över min kropp.
Ska hem snart för Linnea och hennes syster ska till trosa. Vi ska gå om en halvtimme, shit. 
Måste skynda mig. 
 

Kan vi inte bara LIGGA

 
du är så himla fin och vi skulle få så himla fina barn. du ska för alltid vara mitt frikort bby <3
 

Just nu dör jag lite för tajta små magtröjor

 
Allt är ifrån http://everlandclothing.com
 

För bby jag vill ha dig

Jag är trött. Jag har badat hela dagen på Eriksdalsbadet med klassen. Tjoho det var fett kul med vattenrutchkana! 
Sen köpte jag lite vin och ska nog vara med Victor snart tror jag! Ikväll ska jag till Hornstull och partaja. Nirr azz.
Imorgon är det dags för 20års fest, har inte en clue om vad jag ska ha på mig. Klänning? Kjol?
Eftersom att det är födelsedagsfest för någon som fyller jämt så känns det som man kanske borde klä sig lite finare än vanligt i alla fall... (UPSTYRT KANSKE, usch jävla ord) 
 
Förresten ringde MP Games idag om jobbet jag sökt på grönan i sommar, ska på intervju nästan onsdag så det blir spännande! Hoppas verkligen jag får jobbet, skulle va så himla kul att sommarjobba på Gröna Lund!
Bästa evah ju. Lite nervöst att det är en grupp grej bara... Ska alltså ha värsta sammarbetsövningarna och liknande med sju andra ungdomar som jag med största sannolikhet inte känner nästa onsdag... Men jag kan sammarbeta med vem som helst för jag är fantastisk, så det här lär ju gå lysande!
 
ingen bryr sig
 

Ja men där har vi det ju!


Anna, livscoachen

Alla skriver så ledsna inlägg överallt. 
Och själv är jag strålande glad. Jag kan bara strö glädje omkring mig till alla som vill ha.
Det är ju vår snart, man ska inte deppa då!
 
Hur ni blir glada alla som är ledsna.
 
  • Ät massa god mat. Alltså massa. Dränk dina sorger i fett och socker. Glass<333333
  • Eller träna! Eller båda delar. Jag tränar aldrig, men hört att sånt hjälper tydligen. 
  • Det är sommar snart. Och ljust. Och skolan tar slut och då kan du dansa hela natten. Tänk på det va.
  • Hångla med någon. Sådant hjälper faktiskt alltid, ALLTID. True story.
  • Är ni olyckligt kära. TA ER SAMMAN. Tror ni någon som inte vill ha eran tid är värd den, nej precis. 
  • Ta en grogg. Eller flera. Drick många öl. Sparka på en vägg.
  • Ha fina kläder! Seriöst känner man sig snygg blir livet snyggt.
  • Lyssna på braaaaa musik. Alltså ordentlig jävla fesligt musik. Inget sorgligt. På riktigt, det hjälper inte ett piss. Man blir mycket gladare av glad musik. Håkan funkar i och för sig alltid
Aaaah det var väl typ det. Jag är egentligen sämst på det här för jag har egna destruktiva sätt att bli glad på men man måste va stenhård för att klara det ni vet och tror de flesta av er skulle dö av alkoholförgiftning då. Så nej. Gör bara såhär så meddelar ni mig om det hjälpte i alla fall LITE.
JAG VET. Det är inte vår än på ett par månader, men alltid kul att ta ut lite sådär i förväg ni vet.

Försökte ha huvudet högt när det var tufft för att inte gå under

Idag hängde jag med Svanprinsessan. Det var trevligt fast vi inte gjorde särskilt mycket egentligen. Spelade mest candy crush (?) och jag gjorde mackor på Linnea för hon vägrade flytta sig från köksbänken, slynan❤ imorgon är det friluftsdag, ska först ta en "långpromenad" på en halvtimme (morgonciggen), sen har jag och Emma mfl ett glapp på typ 3 timmar till nästa aktivitet så då blir det BRUNCH MED FINASTE och sen simning på eriksdalsbadet. Nice att hela skolan ska få njuta av min blekfeta kropp, vet att alla kommer njuta.
Kyss och smek ha en fortsatt trevlig kväll, IMORGON ÄR DET FREDAG


We Are Your Friends

 
Ett litet inlägg dedikerat till alla mina kära vänner och bekanta. Som jag tycker om ibland, avskyr med jämna mellanrum men älskar för det mesta.
Och jag tog bara dom första bilderna som jag såg typ isch så om ni inte är med betyder det inte att jag hatar er för alltid och yada yada, hade antaglien bara ingen bild eller hittade ingen snabbt nog så tappade tålamodet. 
Kollade just klart på en vidrig skräckfilm, The Hills Have Eyes hette den typ. Shit va brutal. Men den var bra, fast nu ska jag gå och lägga mig så får avgöra om jag fortfarande tycker den är bra då...

Män som näthatar kvinnor

Jag tipsar alla om att kolla på dagens avsnitt av uppdrag granskning, "Män som näthatar kvinnor" 
Jävla as. Blir så himla förbannad. Det värsta av allt är att när dom intervjuar idioterna som bettet sig helt sjukt så säger dom saker såsom "Men jag skrev det i stundens hetta. Jag tyckte bara att hon var ute och cyklade och så blev jag arg." Okej men din dumma idiot. Får man fråga varför du inte skrev "Du är ute och cyklar" och argumenterar din sak? Istället skriver du "Ditt jävla pissluder, jag ska våldta dig och sen ska jag stycka dig och steka dina bröst."
Fega vider. Jag blir äcklad av sånt här, uppritktigt äcklade av denna idoti. Dessutom fick dom frågan om de skulle säga samma sak ifall personen stod framför dem, nejnej självklart inte. Men facebook, det är ju "bara text... lixom." Inget att ta på allvar. Äckligt.
 
fuck you you stupid TWATS.
Och du där, justeja DU DÄR. Jag slutar 14.15 imorgon, men vi löser det...

JAG sysslar med droger, DU kanske blir medberoende

Idag var jag i skolan. Not a surprise för någon.
Jag hade gympa som var jättekul faktiskt (vi körde badminton och jag störtdök rakt in i nätet) och sen hade jag engelska och det gick jättebra faktiskt och sen var det lunch och det var god mat faktiskt och sen var det psykologi och det var jätteintressant faktiskt och sen hade jag NO med redovisning om vindkraft och kände att det gick jättebra det också faktiskt. 
Sen var vi tvungna att städa hela korridoren och vårat hemklassrum, det var cp tråkigt faktiskt. LOL jag och Emma tänkte säga att vi skulle på arobics och inte kunde stanna kvar. HAHAHAHA vi skrattade länge åt vår egen dumhet, ingen skulle tro oss. Klassens skortstenar tränar inte. Bitches, that aint happenin.
Hahah flummigt.
Aja nu måste jag verkligen plugga lite hade jag tänkt och sen ska jag promenera upp och handla för jag är sådan underbar dotter.
 
lite glad ibland
 

Hur du romantiserar droger

 
Sätt på Far & Son. Helst Kokaina men vilken låt som helst duger.
Lyssna ordentligt.
Digga.
Dansa.
 

KLART! Nu lär du tänka på tjack som något vackert, kokain som något festligt och cannabis som smärtstillande. 

Thrift Shop

Jag var i stan med Linnea och traskade runt när jag insåg att jag hade 100 spänn i min ficka (som en present från mig till mig) som jag gärna ville spendera. Och helst inte på cigg eller mat för det är ju vanligtvis vad mina pengar går till. Lägligt nog passerar vi en THRIFT SHOP och jag gjorde ett kap på en asfet, blå college tröja för endast 90 kronor. Värt. Dock ser man inte så mycket av den på bilderna... Mest bara mitt fagra ansikte


En rolig grej

I skolan på psykologin gör vi en rolig sak, dagens bästa kallas det. Lika lätt som det låter, man ska bara skriva tre bra saker som hänt samma dag på en liten lapp och det är ju kul eller hur? Och idag hände ju tre saker som måste delas med er vare sig ni bryr er eller inte.
 
  • Victor tände eld på våran brödrost. HAHAHAHAHA alltså brödet hade lixom fattat eld så det kom lågor och grejer ur den. Hann typ inte reagera innan det var över, men det var ordentligt kul.
  • Efter luchen skulle den dagliga efter-lunchen-ciggen intas. Jag gick lixom baklänges och pratade med Calle och Emma och helt plötsligt ramlar jag (BAKLÄNGES) över en stor jävla betongklump. Jag skriker inte, ingenting. Det första jag säger är bara "Varför SA ni inte att den var där?". Höll på att skratta ihjäl mig åt min egen dumhet, trots att det gjorde fett ont.
  • Ingen matte. Tror min mattelärares barn har AIDS. (peppar peppar) Alltså förlåt för att jag är en ond människa men hon vabbar seriöst varje mattelektion. Kommer inte ens ihåg när hon senast var i skolan. 
alma visade mig gifyo, det lär ju underhålla mig ett tag

som en abort i örat med en galge

Min internet hatade mig igår (av oklara anledningar) så därför fick ni ingen uppdatering, HAH.
Nej men jag hade en ganska lite grann värdelös helg. Teknisk sett dög den väl. Men båda festerna jag var på var inte riktigt i min smak. Saknade söder lite när jag i lördags blev utstirrad i mina trötta kläder utan märken. 
Jag brukar inte bry mig alls, herregud jag går i bromma det är väl sånt man får ta. Men jag var redan rätt otaggade när festen var ute i Hässelby Villastad (note to self: SÄTT ALDRIG DIN FÖRBANNADE FOT DÄR IGEN. DET ÄR ENORMT, ALLA BUSSHÅLLSPLATSER HETER SAMMA SAK OCH DU KOMMER GÅ VILSE OCH FRYSA IHJÄL)
Sen att jag glömde min väska med allt mitt smink och kläder i gjorde ju inte direkt saken bättre. Som tur var hade den inte blivit stulen som jag var orolig för först. Utan jag hade tydligen bara gömt den så bra att inte ens jag kunde hitta den. Intressant. Fick i alla fall tillbaka den idag och allt var kvar, feeeeeett.
Alma sov hos mig så hängde med henne på söndagförmiddan sen åkte jag inte till stan och tog en promenad med Linnea i det fantastiska vädret. Glad att jag hann ut, för det mesta brukar jag vara för långsam så är det redan mörkt när jag kommer ut lixom :( MEN ICKE DENNA GÅNG. 
Den var härligt att få träffa svanprinsessan också, kom fram till att det var allt för länge sen vi hade setts, i nyktert tillstånd det vill säga.
Slutade astidigt från skolan idag också. Sweet.
jag jag jag jag

LOL

Var på en rätt så keff fest igår (massa blackanfolk = inte en jävel man kände) Men det dög. Jag byggde ett torn, slog i tån jättehårt och hittade en skattkista. Rätt fett. Tog sista bussen hem till Victor och sov där. Mådde inge vidare på morgon så vi (JAG) lagade american pankakes, svingoda. Åt dom med händerna som ett djur. Sen har jag varit i stan med Elvira och köpte ett par fräscha jeans och tröja + vin och cigg (paket med 25 cigg i, as spaceat)
Ikväll vet jag inte vad som händer. Emma kommer hit och Alma och Linnea ville också festa. Så funderar på att våldgästa en fest i skanstull jag hört om... Aja får se vart kvällen tar mig, kyss och smek babes!
(på en av bilderna ser jag ut som en vampyr som får psykos men det är sånt som händer)


då fortsätter vi då

 
31. Vilken är din favoritaffär? Jaduuuu hmm har som sagt mer "favoritmärken" (jättegay, vet) och favoritfärger inte så mycket affärer. Men älskar Weekday (jeansen för i helvete!!) och Beyond Retro. Ställen där man alltid kan hitta något ni vet.
32. Vad har du för storlek i kläder? Det varierar lite, men brukar ha xs-s men eftersom jag älskar oversize så blir det ju typ large.
33. Vad har du i dina fickor? Busskort, nycklar, papper i alla dess former (så störtigt, måste rensa), ciggpaket, tändare, hörlurar och ipod, läppglans eller annat man kletar på läpparna. Aldrig pengar. 
34. Vad köpte du senast? Köpte mozarellaost, glass och risentakakor igår.
 
35. Hur många gånger har du flyttat? Föddes på drottningholm→Nynäshamn→tillbaka till drottningholm→hornsbergstrand där jag bor nu och trivs fantastiskt bra. Så bara 4 gånger!
36. Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med?
En kniv, en hängmatta och en iphone med obegränsat batteri och täckning och spotify.
37. Är du morgon- eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska alla dagar i veckan brä
 
38. Senaste filmen du såg på bio? Gangster Sqad. Den var jättebra och Ryan Gosling var jättejättejätte liggbar
39. Har du blivit sydd någon gång? Nej faktiskt inte.
40. Har du någongång badat naken utomhus? Självklart. Det är så himla härligt, löve it
41. Vad åt till frukost? En skål med yoghurt, flingor och hallon, två mackor, ett glas juice och en kopp oboy. Sen mådde jag ordentligt illa. Frossa.
42. Hur såg ditt liv ut för 10 år sen? Jag var nästan sju år. Antaglien för jävla jobbig och älskade skolan. Fastnade i en sån där låda som är gjord av brädor så dom fick såga loss mig.
43. Har du någon gång åkt dit för fortkörning? Med vilket körtkort?
44. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Emma bjöd mig på mentolcigg när jag hade ont i halsen fast jag hade cigg. Det var ju ganska gulligt.
45. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? Nattduksbordet. Fast det beror ju på vart jag sover.
 
46. Vad var det sista du åt? Mjukglass. Och nej det spelar ingen roll att det är vinter, glass funkar året om.
47. Vem är världens vackraste kvinna? Skulle inte banga bazz med Mila Kunis så säger henne.
48. Är du blyg? Nej inte alls. Är jag tyst när du är med är det antaglien för att du är för korkad för att jag ska orka öppna munnen.
 
49. Vilken var den sista konserten du var på? Urban Cone tror jag. 
50. Vad heter du i andra namn? Katarina. 
51. Har du varit med om en bilolycka? Nix.
52. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet? Ja, vem har inte??
53. Vilken är den roligaste träningsformen? Sex, alltid. Roligaste träningsformen utan tvekan. Annars gillar jag skidåkning och att dansa riktigt jävla hårt (då snackar vi typ mochpit så att svetten rinner)
 
54. Har du några husdjur? Ja en liten vovvsing. Världens bästa.
55. Vill du gifta dig? Vet inte. Det kan jag väl, man får ju en anledning att ordna största festen någonsin och det är ju rätt fint att vara någons för evigt typ. Men vet seriöst inte. Det är som med barn, ibland vill jag ha 5 och ibland typ -3. Det är så långt fram, har svårt att tänka mig. Ska jag hitta en kille/tjej som jag ska älska för evigt? Det verkar ju supersvårt. 
56. Var växte dina föräldar upp? Mor i Nynäshamn och far i Finspång. Största hålorna.
57. Har du någon gång ringt polisen? Nej det har jag sluppit!
58. Har du svenskt ursprung? Ja, och sen är jag 25% tysk också.
59. Har du, eller har haft, något smeknamn? Annapanna, Annisen, Rebellen (för att 95:orna jag hänger mer tycker att jag är liten och "rebelliskt"/tror att jag är något), Anish (instagram namnet), Slyna, Slampa, Babe, Äckel, Vider osv.
60. Vilka är dina största svagheter? Jag kan låta så himla arg och irriterad fast jag inte är det, svårt att hänge mig åt något/någon jag kan vara så pessimistisk, nikotinet och har en tendens att ta saker folk säger väldigt korrekt. Alltså är dålig på signaler. Typ jag frågar någon om det är lugnt att jag gör något, personen säger att det är lugnt, jag gör det och sen får jag höra "Men det var ju bara något jag SA ju, du skulle fattat att jag inte menade det!". Svårt att förklara men mina kompisar vet vad jag pratar om. Vet inte hur många gånger det retat upp folk.

shame on a niggah

Idag somnade jag på NO:n. Jag dreglade. Då vet man att det är dags att åka hem och sova. Men nej, jag stannade kvar i skolan i typ två timmar med Emma och gjorde en EPISK powerpoint till våran redovisning om vindkraft på måndag. Spännande vavavavavava?
Sen var jag i stan en kortis men nu är jag hemma och istället för att sova har jag druckit urvattnat kaffe (vi hade typ inget kaffe kvar, skandal) och tänkte ta tag i lite plugg för internet verkar ändå inte vilja sammarbeta. 
Eller så kanske jag sover istället... Det lockar ju en aning mer än plugg...
Aja. Hade tofs i skolan idag. Alla bah: SHHHHIIIEEET anna har ingen mössa vad händer med världen shitshitshit.
Nä inte direkt ingen verkade bry sig förutom jag :((((( 
pulling of that duckface azz
 

RSS 2.0