Men

Varför ställer dom in peace and love för? Varför? Det är tråkigt och jag blir ledsen. Tänk på mig. 
Men förstår det.. alltså 9000 sålda biljetter, det är ju ingenting. Förra året sålde dom 50 000. Men jag skyller allt på det sjukt höga jävla skitpriset och 20 års gräns på deluxe camping. Dom får fan skylla sig själva.
Men fortfarande väldigt trist, det hade blivit så sjukt kul i år igen det är jag säker på! :( 
Men men livet går vidare. Har ingen lust att gå på någon annan festival än Emmaboda men den är i Juli och då är det jobb som gäller, så jobb och berlin får det väl bli för mig i sommar istället! 
 
 

Jag var slö som en tårtspade och kom tillbaka som drogvanor

Alltså hur bra är Far och sons nya? Och NEJ det behöver inte vara på en skala ett till tio ;)
 
Spenderat typ 800 spänn den här helgen. Det är farligt att ha pengar, man ba slänger cash omkring sig (inte för att jag klagar lol). Köpte present till mamma (MORS DAG) och Thilda (FÖDELSEDAG) och till mig själv (CUZ IM FAB). Det var typ det jag gjorde i lördags, som sagt var jag ganska typ.. överkörd av en långtradare efter fredagens äventyr (bra fest, stort hus, ok människor). Så spenderade den shoppandes med Linnea och Ellinor och sen åkte jag hem och kollade skräckis och mamma var eld och lågor över att jag var hemma, mamma <3
På söndagen bar det ner till Trosa där jag och Linnea städade typ non stop i sju timmar. Rummet jag ska har lixom varit ett kök/kontor/förråd. Man kom in ungefär.. en meter. Sen var det sängar, elektronik, kartonger och papper överallt. Och i slutet av dagen hade jag rensat ur HELA rummet och linnea hade städat sitt rum lika noggrant (även om det inte var lika mycket kaos såklart) och tillsammans hade vi dödat en spindel stor som en kattunge. typ så. 
Tror vi high fivade 18 gånger för vi va så jävla bra. När jag flyttar ner och tar med mig egna grejer och stuff kommer det vara svinmysigt, ni är välkomna att hälsa på.
Sen åkte vi in till stan och va på födelsdagsmiddag hos Thilda. Hon fick tre kaktusar av oss, och vi fick kalidoskåp (?) och hemmalagad sushi och det var jättemysigt. Sen åkte jag hem och svimmade av trötthet.
Nu ska jag plugga, kul. Men efter onsdag är jag fri, alltså helt fri. Okej nej skolan slutar typ den tionde, men nästan fri för betygen sätts och inget plugg alls kvar. Sen har jag 3 månaders frihet. Wow.
 
fjärilar
nya tröjan. den är snygg snygg snygg
tänder
läskigt öga
 
kyss o smek

Såhär känner jag mig idag

Såhär känner jag mig idag: 

Svettig
Kall
Hungrig
Illamående
Trött
BAKIS och äcklad
wäääh

GLAD FREDAG

IKVÄLL FIRAR VI INGENTING SPECIELLT MER ÄN LIVET. KLACKARNA I TAKET.

Torsdagslista maddafakkas

Hur ser ditt skrivbordsunderlägg ut?
Vad är ens det?
 
En bild när du var 14
14 år på gotland med lugg

En bild på dig prick nu, på med webbkameran bara
tjo ligga? 

Det absolut sorgligast som hänt dig i år? 
Shit va svårt. Har bråkat mycket dock med föräldar och sånt vilket varit jävligt jobbigt, mer jobbigt en ledsamt men ändå.
 
Det absolut roligaste som hände förra året? 
Peace and love
 
Senaste tre sms:en. 
- Ja :( 
- Vi kan jobba både lördag o söndag, men på lördag kan vi ju åka med mamma o pappa, men du får bestämma!
- Ja, vi slutar ju tidigt så kan ju typ efter lunch? 
 
Aktuell obsession
musik: Movits feat Maskinen - Limousin (SÅKLART)
tv-serie: inne på himym igen
kläder: hippie, speciellt mina utsvängda jeans. och thildas örhängen
mat: som vanligt vad som helst
 
Drömkille/tjej: 
Enkel (inga svårfångad, dubbla budskap och sånt shit), smart med mycket (bra) åsikter, snygg som en dröm, nice kläder man kan låna, bra i sängen, social och känner mycket folk, snäll mot mig och rolig som ett jävla as. gillar att hålla handen och kramas men annars inte särskilt romantisk. luktar gott.
 
Bild från den bästa himla festen i ditt liv. 
Men lägg av nu. Hur ska jag välja en? Men måste ändå säga att festen hos yuvia har en speciell plats i mitt hjärta. Och den hos Koivisto rå för att det var kul och för att jag träffa en viss asiat där.
 
Ett jobb du inte kan tänka dig: 
Jobba natt på ett sjukhus. Skulle aldrig klara av det. Känner obehag av bara tanken. Tyst, mörkt, konstig tid vilket betyder att man är trött och fryser. Vill inte.
 
En sak du stör dig på hos andra 
Folk som inte kan betee sig som folk. Typ rasister, icke feminister, homofober osv.
 
En dålig sida hos dig själv 
Har en tendens att övertänka saker. 
 
Bild på dig för exakt fyra år sen. 
lite mer än fyra år sen tror jag till och med. såhär cool var jag, med i rea o grejor. hårspänne mitt i pannan också, fashion
 
En maträtt du är sugen på just nu: 
Ingen alls faktiskt, åt nästan just middag.
 
Din plan för helgen? 
Imorgon blir det Movits (maskinen gästar!) på grönan och sen fest med en jävla massa kungsholmare i solna. blir förhoppningsvis fett. På lördag tänkte jag träffa blanca (hon vet inte om det än) och handla present till thilda och morsdagspresent till mami. Lördagkväll borde jag ägna åt plugg, får se om det blir så... och på söndag ska jag ner till trosa med Linnea och städa ur rummet i stugan där jag ska bo med henne hela sommaren! Vi insåg ganska snabbt att vi kommer behöva ett varsin rum hehe. 
 
Kyss o smek

Jag typ kommer när jag hör det här


Bonjour Tristesse

Alltså. Skolan. Rövkör. Mig. Dö.
Får man sluta skolan tidigare är det inte längre "Soft nu kan jag åka hem och sova" snarare "Nu hinner jag plugga en timme extra" Så sorgligt. Känner hur mitt sociala liv bara dör.
ENORMT CP STORT historiaprov imorgon. Och som inte det räckte så fick jag se min F varning i ryska idag och vad jag ska göra för att få E. Och jag vill ju verkligen ha E på den här kursen, annars har jag gått upp 6 på måndag morgon och slutat halv fem på onsdagar i onödan i ett HELT ÅR. 
Då måste jag alltså göra tre glosförhör, lära mig två grammatiska böjningar på verb och lära mig en presentation av mig själv utantill. Till nästa tisdag. 
Har dessutom stor svenska/samhälle inlämning och psykologiprov nästa vecka. 
Ska jag bara leta reda på ett kraftigt rep och hänga mig? 
Detta kanske förklarar den sviktande uppdateringen.
Igår var jag med Linnea det var i alla fall fint. Det var väldigt grönt nere i årstaviken. Väldigt grönt.
Åt pannkakor på Gästabudet också. Träffade Victor på kvällen, käkade typ 5 piggelin. 
I helgen ska jag på stor KG fest på fredagen, Thilda fyller år (ska försöka införskaffa en present till henne) och kanske jobba på Fyren på söndag. Samt hinna med och plugga dårå. Och fira morsdag såklart på söndag morgon.
Det är lite mycket nu.
 

 

Bloc Party

 
"Blue Light" 
 
You'll find it hiding in shadows
You'll find it hiding in cupboards
It will walk you home safe every night
It will help you remember

If that's way it is
Then that's the way it is

I still feel you and the taste of cigarettes
What could I ever run to
Just tell me it's tearing you apart
Just tell me you cannot sleep

And you didn't even notice
When the sky turned blue
And you couldn't tell the difference
Between me and you
And I nearly didn't notice
The gentlest feeling

You are the bluest light

You told me you wanted to eat up my sadness

Hej hej hemskt mycket hej! 
Helgen var till viss del fantastisk och till viss del bara neurotisk. 
På fredagen var det som sagt dags för grillning med klassen. Det var skitkul. Massa sol! Och god mat, alla delade typ allt vi hade med oss. Och Calle hade såklart bunkrat upp med 3.5 till alla. 
Många drog vidare på efterfester, hem och sov, mötte upp andra osv. Men vi var ett litet gäng som höll oss igenom hela kvällen! Det var hur mycket folk som helst på klipporna och polisen sprang runt som små yra höns och bara störde. Blä. Jag, Isabelle, Simon och Adam sov hemma hos mig. Det var lite trångt men det funkade utmärkt! På lördagen åkte jag till jobbet. Det gick bra, tjänade runt femhundringen! På kvällen var allt kaos. Bara så, punkt. 
På söndagen åkte jag till Trosa med Linnea för personalmöte. Fick en genomgång hur det fungerar i glassen och sådär, det var superkul och blev otroligt pepp för sommaren! Vi kommer ha så kul.
På kvällen var jag hemma hos min bejb. Vi kollade såklart matchen med hans polers och VM GULD FÖR I HELVETE. Fantastisk match. Ville bara kyssa tre kronor. Sen gick alla hem och vi spelade Wii. Hahahah ingen utav oss är särskilt bra förlorare, men ödmjuka vinnare så det är lugnt. Gick och la mig vid typ halv fyra, SKÄRPNING ANNA.
Missade (icke förvånande) första lektionen men vaknade såpass att jag hann springa till bussen (utan smink eller frukos i magen) och hann till andra lektionen. 
Sen drabbade den djävulska mensvärken mig. Så jag och Emma skippade matten och åkte hem och pluggade pluggade pluggade. Har ganska mycket nu såhär precis innan skolavslutningen men gör mitt bästa sen får väl ödet ta och avgöra resten. Vi somnade i solen också och vaknade av att det rann svett ner i mina ögon. Fräsht. 
Nu ska jag plugga lite till och sova.
G'night 
 
grilleligrill
busselibuss
 

Im your sexslave

Så trött, så varm. Mina fötter känns brännskadade, har dock bara haft för varma skor men känns mer som jag stoppat ner dom i en ugn hela dagen.. 
Idag var jag på Drottningholm för ett grupparbete. Vi gled runt och fotade (det var lixom syftet med besöket) och Calle tvättade sin skjorta i en fontän hahahah. Det var en pytteliten fläck på ryggen och han blev dyngsur överallt, men fläcken var kvar. Så ovärt lol.
Sen åkte vi till skolan, åt en massa tacobuffé. Njöt. Jag var utsvulten. Spenderade såklart en värdelös natur lektion också. Kände som vanligt en stark lust att bara kasta mig ut genom fönstret. Men jag klarade en timme och kom ut levandes (bara ihjältråkad) 
Sen var jag en kortis i stan med lite girlz och nu ska jag typ powernappa, plugga, duscha och inhandla proviant för grillkvällen med klassen som väntar. 3.5 maffian slår till igen.
 
 
kyss o smek

Detta är inte reklam, det är ren och skär jävla förnedring

LÄS LÄS LÄS LÄS LÄS LÄS LÄS LÄS LÄS LÄS LÄS
 
http://enblommigtekopp.blogg.se/2013/may/de-ar-bra-pa-det-dar-med-unisex-de-dar-american-apparel-2.html#comment
 
Och från mig till alla nöthuvuden som har kommenterat en del idiotiska saker (tror fortfarande på förintelseläger för idioter, ska införa det när jag blir galen diktator) såsom "Om du inte gillar det, varför kollar du då?" eller "AA får väl marknadsföra hur dom vill, det finns viktigare saker att bry sig om", vad tänker ni med? Kan man hata kvinnor så mycket att man faktiskt öppet tycker att det är okej? Som inte SER var felet i den här reklamen är.
Är dom blinda eller bara riktigt jävla dumma i huvudet? Och jag har en fråga till skolverket dessutom, när ska vi börja läsa om genus? För här har vi det ju svart på vitt, det behövs.
 
Sjuka reklamer från AA och andra märken. Skratta eller gråt, upp till er.

captureaa11_-_copy_51910fcae087c33715d14393.png

captureaa12_-_copy_51910fcbe087c33701ed76a6.png

skarmavbild_2013-05-15_kl_093424_519337019606ee5db2089d86.png

 

700x467byminscale_topleft_transparent_true_5190ca2a9606ee5f47d428d8.jpg

amap2_5190ca2bddf2b31fff222ee7.png

måste bara inflika att med dessa strumpor ingår en orgasm, se bild ovan

amap_5190ca2b9606ee5f2883f9b3.png

390x500byminscale_topleft_transparent_true_5190cd37e087c336f3ba5d70.jpg

tomfordfragrancead_5190cd389606ee5f4cffe9a6.jpg

tom-ford-fragrances-by-terry-richardson1_5190d343e087c336eccbb743.jpg

är jag den enda som missat att man kan använda en parfym som onaniredskap?


the very sassy life of anna

Fick tillbaka ett prov igår och ett idag, A på båda såklart. Såg ut som en hippie idag också. Flätor i luggen, utsvängda jeans och inget smink. peace love and understanding bby girl
Käkade enorm jävla middag på Fridays med Victor, det var nice. Nu är jag trött och arg för att jag inte får sovmorgon imorgon, utan måste börja halv nio för engelska nationella. 
Skolsystemet, ta dig i röven.
Lyssnar på taylor swift av oklara anledningar? Que pasa 
 
varför vill inte hela världen va ihop med mig? 
 

Nu är det fan dags

För ett inlägg med lite mer fientlig ton. 
 
Alltså, en gång för alla nu, vad är grejen med patriarkatet?
När.ska.det.bli.jämnställt.PÅ FUCKING RIKTIGT.
Alla säger att det blivit bättre, med det är inte bra än. Man kan vara stolt, men inte nöjd.
En grej som stör mig mycket: Det är att många gamla riktigt "ordentliga" feminister satsar på det stora. Kvinnomisshandeln ska bort, könsstympningen i U-länderna ska uppmärksammas och lika löner oavsett kön. 
Självklart. Toppen, detta är skitviktigt. 
Men alltså, smågrejerna då? Det är någonting som uppmärksammas för lite. Framför allt balansgången som vi girls måste ta sig fram på. Varje dag. 
Balansgången om att aldrig vara för mycket, eller för lite. Får ordentligt jävla psykbryt på det här snart. Har lagom tighta kläder, prata lagom högt, ha lagom mycket smink och yada yada. Nu får det räcka. 
Ta i tu med all denna skit, hårhetsen, sexhetsen, A-i-alla-ämnen-hetsen och så borde väl de stora grejerna komma automatiskt eller hur? Så dom börjar helt enkelt i fel ände. Simple as that.
 
VÄRLDEN:
 

some deep shit

Asså gårdagen. Yummy as fuck. Inte en enda bild dock, vi hade för kul för att fota eller instagramma (alla andra asså, jag hade ju inte ens kunnat om jag hade velat lolz)
I KORTA DRAG: Var på härlig fest på långholmen. Iris fyllde arton och hade hyrt ett hus. Det var fett utan tvekan. 
Dock kom vi dit ganska sent så många hade gått, men med oss kom partyt tillbaka såklart. 
Vi dansade till väldigt hög musik, drack lite underliga saker och så hade hon sånadär blinkade saker så att allt blir i slowmo och helt jävla psykos. Det var otroligt skevt. 
Sen gled vi till slussen och stranger touchade alla vi såg. Åt korv. 
Träffade på två trevliga grabbs som vi skulle kolla soluppgången med, tills vi kom på (efter ca 45 min sisådär) att solen gick upp på andra sidan berget...
Love försvann med en våldtäcksman när vi andra hade klättrat upp på ett tak så vi insåg snabbt att det var dags att rädda honom. Vi sprang till slussen, skakade av oss våldtäcksmannen och gick hem till Love. 
HELT JÄVLA INSANE LÄGENHET HADE HAN. Alltså. Shit. 
Lägenheten låg typ precis vid slussen, högst upp i ett hus. Det är lixom tillräckligt fint det. 
Men nej då visar det sig att lägenheten hade 3 VÅNINGAR. Och två terasser, bara sådär. Det var lixom så otroligt stort så på morgonen när jag smög upp och försökte hitta Linnea som somnat någonstans så hittade jag henne inte. 
Vi kom väl dit vid 6tiden på morgonen, vaknade 8 och gick hem med Linnea. Är ganska trött kan man gott säga.
Från slussen till åsögatan (vanligtvis typ en kvart) tog oss en och en halv timme. Lite risiga jajamensan. 
Sen åt jag nudlar och vi badade (INTE TILLSAMMANS NEJ) sen somnande svanen på toalettgolvet och jag gick hem.
 
Skador under kvällen
  • Trillade över ett rostigt jävla stålbord och fick ett stort rött märke på ryggen som gör ont och svider.
  • Sprang upp för en backe snubblade och trillade rakt på knä och amrbåge. Aj.
  • Och den värsta av alla, skulle hoppa ner från ett lågt tak och AB skulle ta emot mig. Vi missade lite eller jag vet inte vad som hände men min haka pangade in i hans axel och nu har jag ett runt rött märke på hakan (väldigt sassy) och bet sönder båda kinderna så min mun är helt pajade. Spottade blod i en timme. 
Klart slut.
 

 

dom vågar aldrig leva ut dom är FEGA.

List time, 50 ointressanta frågor klackarna i taket.
 
Vad heter du? Anna freaking princess
Hur gammal är du? 17 om man avrundar uppåt, vilket man alltid gör
Hur mycket väger du? Ingen aning, vi äger ingen våg
Hur lång är du? Har inget måttband heller, men typ 165 (ingen modell karriär för mig då)
Är du nöjd med ditt utseende? Lätt. 
Är du singel? Nix
Är du oskuld? Skulle inte tro det va
Gillar du någon just nu? Jadå
Saknar du någon just nu? Typ
Har du en iphone? Nää, min pappa sa att han aldrig skulle låta mig vara i närheten av en igen
Drömkille? Yuri Pleskun
Camsex? NEVER, måste vara så otroligt stelt
Har du kondomer hemma? Jarå, saftey first
Har du varit gravid? Nope
Vad heter din bästa vän? Linnea, Thilda och Louise
Vilken skola går du i? Bromma gymnasium brä
Vart bor du? Stockholm <3
Vilka länder har du besökt? Spanien, Grekland, Italien, Danmark typ. Aldrig varit utanför Europa :(
Gjort någon pinsamt? Nej, im fucking perfect
Vill du gifta dig? Nja kanske det
Hur många barn vill du ha? Vissa dagar, 14, andra dagar, inga. Gillar inte barn men har en känsla av att mina barn skulle vara TUNGA
Vad har du för hårfärg? Blond. Fast mitt underhår är typ råttfärgat. Har ofrivilligt white trash hår
Vad har du för ögonfärg? Gröna/blåa/gråa. Snigelfärgade
Har du några syskon? Nej inte ett annat
Bor dina föräldar ihop? Ja, 28 år tillsanmmans nu. respekt
Hur länge varade ditt längsta förhållande? Pass
Är du kär? Jarå
Vem ringde dig senast? Mami
Vem smsade dig senaste? Svanen
Hur många ämnen har du IG i? Ryska
Favorit maträtt? Pasta 
Favorit godis? knark
Läsk eller alkohol? Alkohol alla dagar i veckan!
Dator eller TV? Dator
Fest eller hemmakväll? FEEEEEST. Hemmakväll med rätt människa, men det är ju nästan aldrig rätt människa så f.e.s.t.
Hur många har du haft sex med? Fler än 10, mindre än 20. GUESS MADDAFAKKA
Beskriv dig själv med tre ord. Sassy, ironisk och arg
Har du svarat ärligt på alla frågor? Ironisk som sagt
Någon du hatar? Brukade tycka att det var ett onödigt starkt ord, men nu vet jag: JA
Har du gjort något du ångrar? Hela mitt liv är ett hav av ånger
Bästa skolämnet? Psykologi och samhällskunskap
Sämsta skolämnet? Idrott och ryska
Hur många sms skickar du per dag? En del
Går du på någon sport? Sex
Har du gjort något snuskigt? Varje dag, året runt
Älskar du någon? Självklart
Bästa årstiden? Sommar
När fyller du år? Sjunde juli
Bästa serien? SATC, trots att den är sexistisk och Charlotte är dum i huvudet kan jag inte låta bli att älska den :(
Vad ska du göra nu? Sätta mig på ballen och ringa victor
 
kyss o smek

Du får mig att spridas i atmosfären och vilja lösas upp i atomer

Halloj. 
I onsdags efter skolan träffade jag Blanca, hon tyckte att jag skulle följa med till Vaxholm. Så självklart gjorde jag det. 
Vi var 8 stycken tror jag, och vi var på någons landställe. Det var nice. 
Allt krök var allas och all cigg var allas cigg och det var så jävla kolsvart när vi var där att jag trodde att det var ett hus mitt i skogen utan grannar men när solen gick upp såg jag att det var hus överallt. Värsta chocken.
Dansade så jävla galet till LP skivor som hette saker som "graffiti style". Que pasa.
Sov typ en halv timme i en otroligt ostabil våningssäng och sen gick jag och nico till färjan kolckan halv tio. Var i stan på jobbet klockan tolv. Kom invinglade helt förstörd. Bakis och stank fimp och cigg, men AINT NO REST FOR THE WICKED MONEY DONT GROW ON TREES. 
Så tjänade lite para och åkte hem och badade i över en timme. 
Kollade på sex and the city och sen sov jag. I typ 12 timmar.
Idag har jag bara suttit i solen och softat. Läst, rökt, lyssnat på Mitt hjärta är en bomb (LYSSNA FITTOR). 
Väntar på att victor kommer hit så vi kan promenera runt i solen. 
 
 
 
kyss o smek
 
 

jaga mig. jag är allt du vill ha.

 

Det blir mest en massa prat om plugget o pop o bio såklart

Det är dags för en LISTAAAAAAA. Om det bästa som finns, sommar.
 
Mina planer för sommaren:
Något i den här stilen. Carpe solem.
Gå ut ettan i gymnasium och dricka mig full som en kastrull på skolavslutningen. Njuta av att vara fri från skolan i alla fall några månader. Åka till Peace And Love och se maskinen, håkan mfl. Dansa, kramas, dricka öl och kolla på soluppgången sju dagar i rad.
Åka till Trosa typ en dag efter att jag kommer hem och jobbajobbajobba och uppleva en månad under samma tak som Linnea. Åka båt, hänga med grabbar och flickor från trosa, cykla, läsa böcker. 
Komma hem och kanske åka till Berlin, eller Spanien eller Las Palmas. Eller sova. Slutet är fortfarande oklart.
 
Bästa sommarstället:
Jag vet inte. Till skillnad har jag aldrig haft en landställe eller så. Jag bodde ju fram tills jag var typ 14 år på va det flesta skulle klassa som ett landställe, men jag bodde där året runt. Och det var fantastiskt. Men jag vill inte vara där i sommar så jag vet inte... 
Duger stockholm? Jag tycker om stockholm på sommaren med alla uteserveringar, vattnet, parkerna, högtalare, picknickar och sådär. Stockholm blir mitt svar då.
 
Favoritblomman: 
Pelargon, för min mamma är besatt av dom så det har jag lixom växt upp med. Röda pelargoner.
 
Här badar jag helst: 
Mälaren? Annars utomlands. Men gillar sjöar mycket eftersom dom är lite varmare än typ kusten.
 
Bästa sommarplågan genom tiderna: Hej Monica! 
 
Det här lyssnar jag på i sommar: Min spellista!  Och det Linnea spelar för mig, och radio. Och en hel del larvmusik för fester ska jag ju gå på, och folk är dålig på att spela bra musik där.
 
Det här tittar jag på i sommar: 
Fulla pepz, öl, mina snygga kompisar som kommer vara bruna och fräkniga. Sen ska jag kolla på en miljon dokumentärer om havet och planeten, och saker som bara går vid typ 3 en sommarnatt. Gamla sex and the city avsnitt, jersey shore, big bang theory osv.
 
Favoritdoft: Solkräm som någon man tycker om har solat med. Alltså huden efter att solen värmt upp den och solkrämen typ. Säger bara DAMN näsorgasm. Älskar också lukten av sånadär plastdjur man har i poolen. Eller luftmadrass, gummi nivet. Och gräs!
 
Den ultimata sommardagen: 
Sover med någon jag är kär. Vaknar tillsammans, ligger och lagar lite frukost, typ nudlar. Tar en cigg och kaffe på balkongen och pussas. Klär på sig, går tillsammans till tunnelbanan. Säger hejdå. Träffar upp människor som är sådär otroligt roliga som jag älskar mer än själva livet. Promenerar och vilar lite mot väggen vid Nytan, käkar glass och det kommer förbi hur många människor som helst. 
Går i lite affärer och köper något dösnyggt som inte är alltför dyrt.
Sen drar allihopa till ett enormt utekrök. Man grillar lite goda saker, typ hallomi och mashmellows (??) och dricker vin och öl. Och sen fortsätter det bara så tills klockan är sent och man har ätit allt man kan komma åt och druckit nån flaska vin.
Sen vinglar man hemåt och möter påväg upp den där man är kär i, så börjar allt om igen.

Är det där två sånadär lesbianer? tänkte alla

Idag var jag med Linnea. Vi vandrade såklart långt, långt och jag tog av mig BHn, ÅH BEFRIELSE. 
Svettades som en gris, men klagar inte en sekund. Känns som att jag kan svettas som en gris konstant i 5 månader nu, känner mig så svältfödd på solljus. 8 månader vinter har ju gjort sitt.
Sen la vi oss vid ett träd, jag i hennes knä, vid årstaviken och man kände att alla som gick förbi tänkte samma sak: ÄR DET DÄR LESBIANER ELLER?! Och jag och Linnea bara fuck you let's be fake lesbians typ.
Men det var mysigt, sen kom det vågor och vi blev nästan blöta med klarade oss.
Nu filar jag på en sommarspellista men det är för jävla svårt, har dock fått något slags början nu. Lite stones, gärestad och gyllene tider i en salig blandning. 
Detta får bli mitt projekt under sommaren helt enkelt. Imorgon är det helg igen! Älskar vårterminen <3
 
igår kväll, vandrade ut för att ta en gash och upptäckte ATT DET FANNS KVÄLLSOL PÅ BALLEN
tog en lite visit till killarnas omklädningsrum. fick se calle halvnaken och emelie ville föreviga ögonblicket
andrea och moi på rasten, jag är den till vänster. såklart.
mina tuttar sa oxå hej idag, dom var överallt och ingenstans och fick så mycket uppmärksamhet att dom nästan blev generade.
världens snyggaste soulmate AGAHGAFOJSVLQO
lyckligare får man leta efter
 
kyss o smek
 
 
 

10 saker jag tycker om och lite om ögonont.

1. röka i ett rum eller där det är vindstilla och kunna göra såhär:
 
2. igår var det rätt varmt på kvällen och jag var på årets första utekrök skulle man kunna säga
3. är otroligt taggad inför sommaren och Peace And Love, SUPA KNULLA SLÅSS OCH KNARKA.
4. körde kronan igår med Leon och det skvätta blod från mina knogar men jag gav inte upp
5. sola på balkongen
6. gott kaffe
7. solglasögon. snygg ascesoar, slipper sol i ögonen och bra att ha om man är bakis eller bara känner sig allmänt osminkad och risig.
8. att det äntligen är maj, och maj betyder försommar. maj betyder sol, fåglar, knoppar och glada, mindre vinterbittra svenskar. 
9. att jag har varit skitduktig idag och städat mitt rum (ORDENTLIGT) och pluggat och fått lite färg i ansiktet.
10. den här gifen: 
 
Så. Var tvungen att göra en sån här lista för känner mig ganska opepp på livet. Är trött, har knappt några cigg kvar fast jag köpte IGÅR och har skitont på mitt ena ögonlock typ. Kan det vara en vagel? Jag har aldrig haft en och jag känner starkt att om jag får en så vägrar jag att gå utanför dörren tills fanskapet försvinner.
Ska strunta i att sminka mig imorgon och hoppas att allt är lugnt.
kyss o smek

På fest med Anna

Mitt motto: Bättre vara medvetet ful än försöka vara snygg och misslyckas. 
Men seriöst, alla på min facebook måste ju tro att jag är vidrigt ful.
Äsch.
 
 
 

Har ett weedperspektiv på tid, vi möts om fem spliffar

Känner mig lite lost. Varför är det fredag när det var fredag för typ två dar sen? Nej justeja det var valborg. 
Sånthär gör mig lite förvirrad, tycker bäst om när jag har koll asså.
Valborg var fint. Middag hemma hos Andrea med SO MANY BITCHES. Vi käka rostbiff och potatisgratäng, nomnomnom. Drack lite vin gjorde vi också. Eller i alla fall jag. Sen gled vi till en fest som var.. k.a.o.s.
Stannade inte så länge men hann sno en pepparkvarn (?!) och Emma två vispar (?!), bli raggad på av en svettig teknikare, träffa en barndomsvän och hoppa stutsmatta. Sen blev vi utkastade och hans mamma kom hem. 
Då åkte vi vidare. Emma var full som ett litet as, hennes ögon gick serisöst i kors. Hon la sig på en matta och jag KLEV PÅ HENNE. Och eftersom att jag är en sådan FANTASTISK kompis så ringde jag hennes ragg som kom och hämtade henne. Själv åkte jag hem till min bby. 
Det var en kul kväll. I onsdags var jag i stan med min andra bby, blanca. Vi käkade lite på String och solade i nytan medan folk kom och gick som det kände för det. Ja sen har det inte hänt så mycket mer kul, jobbat och hängt med Emelie till stan idag. Ikväll blir det lungt hemma hos Victor, tänkte kolla lite skräckfilm eller något annat obehagligt. 
Imorgon jobb och Fun på grönan. Asså våren <3
 
BILDDAGS SLYNOOOORRRRRR.
 
 
kyss o smek 
 
 
 

RSS 2.0