va fan händer med mig

idag har jag kollat priser på gymkort. vem är jag ens. 
men vafan, finns ju inga tråkigare än att handla precis som det förväntas av en, roligare att överraska. 
alla trodde att anna var en tjej med långt blondt hår, militärjacka och mössa som rökte.
så jag snaggade mig och började använda stor vit päls och guldsmycken.
och sen slutade jag röka.
(KANSKE) och sen började jag TRÄNA. vem trodde det alltså! 
 

for me myself and i

Läste en bra grej om att sluta röka (förlåt snart ska jag sluta tjata men vafan min blogg jag skriver va jag vill)
Rökningen är som en destruktiv pojkvän. Man har några fina stunder men mest tycker man illa om varandra och man bråkar och hatar varandra och gör slut 2923 gånger i huvudet.
Men när man väl väljer att göra slut, det är då ångesten kommer krypande. Man minns inte så mycket av bråken eller det jobbiga längre utan tänker bara på allt det fina man hade. Precis som när man gjort slut med en kille. Precis som jag suttit och ältat hur fucking fint man hade det och hur kär man är, precis så sitter jag nu och ältar cigg. Den goda ciggen. Den där i kvällssolen med musik i öronen och lite vin, kaffe eller te till. Den där precis efter att man gått på bio och käkat massa popcorn. Den första när man går av ett plan i ett annant land. 
MEN (obs viktigt obs) man får inte glömma bort att precis som i ett förhållande, blir det inte automatiskt bra bara för att man råkar vara kär. Alla cigg blir inte automatiskt goda bara för att några är det. Och jag menar, det är typ 4 cigg på 1000 som jag verkligen tycker fyller en funktion och som jag njuter av, resten tar jag bara för att jag har ett beroende. Jag måste för annars blir jag grinig. 
Och det, själva beroendet, känns bara smutsigt. Jag har haft tillräcklig självdiciplin för att dumpa idioter och sen hålla mig borta så då ska jag väl kunna dumpa ciggen och hålla mig borta.
Dessutom får du inte cancer av en jobbig kille (även om det kanske känns så) men det får du däremot av cigg.
 

Värdelösa vardagsdrömmar

 
Jag önskar att jag kunde fota, måla, skriva, spela, dansa eller vadsom. Jag har ingen begåvning alls. Har alltid varit superavundsjuk på folk som har riktiga begåvningar, tycker nästan att det är fysiskt jobbigt att vistas i samma rum som nån som målar jättebra eller så. Förhoppningsvis växer jag ifrån avundsjukan (vad göra annars??)
Alla bara tjatar om att man ska vara kreativ och leva ut sin kreativitet och jag känner mig helt värdelös för alltså jag är inte bra på nåt sånt. Jag är bra på att läsa ut böcker jättesnabbt, säga mycket konstiga fakta om hundraser och vet vart i stockholm du kan köpa smycken som ser svindyra ut men inte kostar med än 100. Men begåvning. Alltså nej. 
Målar.. fult. Alltså om jag verkligen anstränger mig ser det okej ut, men jag är verkligen inte bra på det. Tappar dessutom tålamodet. Är helt tondöv samt saknar taktkänsla vilket alltid förhindrat mig från att dansa, sjunga eller spela. Är som sagt bra på att läsa supersnabbt men skriver inget som låter bra. Äger ingen kamera men lovar att även om jag försökte mig på att fota så skulle det inte bli bra det heller. 
Fan vad fyller man ens för funktion i dagens samhälle om man inte är kreativ :(
är så jävla röksugen att jag går av på mitten

Kämpa på anna

Idag har det varit lite jobbigare än igår att inte röka men håller fortfarande ut. Försöker att tänka "Behöver jag en cigg JUST NU eller kan jag vänta i en minut?" hela tiden och då inser man att svaret är nej och sådär håller man på. Så fort jag blir riktigt sugen försöker jag tänka på nåt annat, knappa på telefonen eller ta en tuggummi så brukar det gå över ganska fort. TJOHO kom igen Anna. Har sparat typ 20 kronor och 50 minuter längre liv redan. Det e värt det!!! Idag kommer en ny utmaning, JOBBET. Och har än så länge inte haft en lång skoldag heller, men tänkte att jag får ta med mig pengar så jag kan köpa saker att äta i cafeterian till en början. 
Det här ska bli min belöning efter nån eller ett par månader tror jag:
 
Är riktigt sugen på dom här för dom är så fruktansvärt fab och jag tänker typ på cheerleaders? Älskar det ljusrosa på insidan och skosnörerna mmmhmm
 
NOTE TO SELF: Prata med pappa om att starta upp sparkonto där du kan lägga pengarna.

28 Januari

swimming-with-the-manatees-florida-photo-via.jpg

Hallihallå! Idag har jag ägnat åt plugg och tandläkaren. Var sjukt nervös innan för dom förklarade för mig igår att dom skulle skära upp tandköttet (hjälp) för att min visdomstand som krånglar (som tvingat mig att äta flytande föda i två dagar nu -.-) ska kunna ta sig upp ordentligt och det är ju lixom inte jättekul att bli skuren i munnen men jag ba tog mig samman och gick dit med mamma som moraliskt stöd. Kan inte förklara hur gärna jag vill röka innan för att lugna nerverna men lät bli och nu har jag varit rökfri i lite mer än 24 timmar wiho. 
I alla fall, hos tandläkaren gick det åt helvete. Hon var rätt oförstående och fattade inte att det gjorde ont för hon bedövade för lite hela tiden utan trodde att jag bara va rädd. Och jag är dessutom spruträdd så körde hon in värsta sprutan i munnen och andra gången sa hon inte ens till. Sen väntade hon inte så bedövningen verkligen kickade igång utan hon började direkt och då gjorde det skitont och tårarna bara sprutade. Seriöst. Jag har ALDRIG gråtit hos tandläkaren men det gjorde verkligen superont så jag bara grät som en besatt. Kul att bli traumatiserad med tandläkarskräck som 17åring, tack så jävla mycket. 
I alla fall, käften va helt lam på ena sidan men tanden va kirrad något sådär i alla fall. SKÖNT satte oss på bussen hem, då släpper bedövningen och FY FAN. Det var bland den värsta smärtan jag varit med om. Herregud började för i helvete gråta på BUSSEN. Skämdes som en hund. Sen grät jag en timme i skräck och bara skrek av smärta när jag kom hem. 
Kul. Bli tanden inflammerad igen kommer dom behöver operera bort hela, vettefan hur jag ska klara det. 
Nu målar jag naglarna lite för att distrahera mig från röksuget, än så länge går det ok :)

Om att sluta röka

 
Jag har rökt i ungefär 3 år. Började när jag var 14-15 och i år fyller jag 18. Och nu känner jag att det får räcka. Jag har skjutit upp att sluta alldeles för länge. Pinsamt länge. Har hela tiden hittat på bortförklaringar för mig själv som förklarar varför jag inte behöver sluta just nu. Tänkte skriva dom här och sen svar på tal, mest för mig själv men ni får gärna också läsa dom!! Vore ju fett om nån mer vill haka på min (förhoppningsvis) nya, rökfria livstil. 
 • Du röker ändå så lite så det spelar ingen större roll - Det här har nog vart den bortförklaringen jag använt mest. Jag har aldrig varit en "ett-paket-per-dag-tjej" och det är nåt jag varit väldigt stolt över, ha hållt mig till 5-6 cigg ungefär (är det fest kanske något mer) och därför tänkte att det inte spelar så stor roll. Men om varje cigg förkortar livet med typ 5 min, då kan man ju fråga sig om det verkligen är värt det, även fast det "bara" är fem per dag. Sen måste man tänka på att alla som nu är uppe i ett paket per dag började som mig. Det är ofta så man slutar även om man inte röker mycket de första åren.
 • Jag kan sluta efter gymnasiet/när jag bestämmer mig för att skaffa barn/fyller 20 - Ju längre du röker desto svårare blir det att sluta och desto jobbigare abstinensbesvär får du. Och varför inte sluta nu bara, SERIÖST ANNA. Många kvinnor säger att dom ska sluta när dom blir gravida men det är skitsvårt (samt att de flesta som försöker sluta får återfall åtminstonde ett par gånger, vill du riskera att få återfall med en bebi i magen?) och de tar ofta några veckor innan man märker att man är gravid och under den tiden "tvingar" du fostret att röka med dig. Det blir dessutom svårare att bli gravid om du rökt länge.
 • Eftersom att du inte röker SÅ mycket är det inte SÅ mycket pengar som går åt och då är det enda "småpengar" som du skulle lägga på annat onödigt, typ fika - Visst det kanske inte är så mycket pengar, men det är enda ungefär 104 kronor i veckan (röker ca 2 pack i veckan), 416 kronor på en månad och 4992 kronor på ett år. Och ja visst, du kanske lägger dom där 104 kronorna på fika med fika får du inte cancer av. SAMT att jag nu bestämt mig för att spara alla pengar jag skulle köpt cigg för och så väntar jag ett tag så får vi se vad jag gör med dom, på så sätt blir det ännu roligare att kämpa när jag öppnar det där kontot och tex kan köpa ett par helt nya sneaks.
 • Det är det sociala och vanesaken. Hur ska du kunna gå på fest utan att röka? Träffa någon? Vänta på bussen? Belöna dig själv när du gjort något jobbigt? HUR SKA DETTA GÅ ANNA???? - Det kommer att gå. Det jobbigaste blir att bryta vanorna. Men när du väntar på bussen, det är fem minuter. Tänk på att du slipper rynkor, gula tänder och iskalla fingrar och att om fem minuter är bussen där och suget kommer gå över. När det gäller fester har jag faktiskt tänkt till och insett att jag inte röker så mycket på fester ändå, och när jag väl gör det fryser jag mest och njuter inte särskilt mycket. Är du ledsen eller arg kan du inte ta en cigg för att dämpa ångesten, du måste helt enkelt ta tag i det vilket är MODIGT. Ingen kommer dissa dig bara för att du inte röker, om nån mot förmodan ändå gör det är de ingeting att ha.
 • Det ser coolt ut att röka - Aah det tycker jag fortfarande, FAN. Det är fett snyggt kan jag inte bortse ifrån. Men däremot är det inte särskilt snyggt när en 30plussare röker, det är mest sad tycker jag. Och rynkorna, de gula tänderna och fingrarna samt en otrände kropp är inte särskilt coolt. Dessutom är du ju så fucking fly ändå att det inte spelar nån roll du kommer fortfarande va cool. Och det är massa ungdomar som röker, färre som inte röker så då kan man ju fråga sig vad som är coolt egentligen? ATT STÅ EMOT.

en annan dag, ett annat tandproblem

 
Saker som händer i mitt liv just nu: Hade seminarium i skolan, gick ok. Skoja bara sopa banan med alla som vanligt (sajk vet inte vad jag gjorde men hoppas på det bästa). Mamma och pappa har köpt en termos så kaffet är varmt i typ 6 timmar, kul grej. Min tand gör numera så ont att jag inte kan äta något annant än flytande massa eller mat som a) smälter i munnen eller b) går att pressa mot gommen. Gröt till frulle och soppa och avokado till lunch. Har akuttid hos tandläkaren i kväll PRAISE THE LORD. Pallar inte smärtan längre. Skaffade just Pinterest oxå och har noll koll på vad jag gör? Fattar inte riktigt men förhoppningsvis kommer det till mig. Skapar anslagstavlor hit och dit och bara klickar PIN IT på cirkus allt, PIN THAT SHIT YEEEAAAH PIN IT. Typ sååå.
Mamma kallade mig för måndagsexemplar. Ett måndagsexemplar är något som inte fungerar riktigt ordentligt. Om man ser en bil som är mycket risigare/sämre än dom andra bilarna av samma modell är det ett måndagsexemplar, för på måndagen orkar ingen riktigt anstränga sig som vanligt för alla är trötta efter helgen, fattar ni grejen?
Och jag är då ett måndagsexemplar eftersom att jag (till skillnad från normala peeps) är sjuk hela jävla vinterhalvåret och ramlar ofta eller har nån annan knäpp åkomma (dagens ont brukar jag kalla det). Fruktansvärt orättvist men det har alltså sin förklaring, jag är ett måndagsexemplar, inte riktigt korrekt skapade och saknar några viktiga grejjor. Typ känslor och ett immunförsvar. 
Nu ska jag knapra lite mer värktabletter BYEEE
 
#vafanhandlarensdethärinläggetom?

Saker som är bra, saker som är dåliga

 
Saker som är bra just nu (allmänt)
 • Det är fucking fredag, klackarna i taket eller nåt
 • Löning idag, fick bara 500 men ÄNDÅ para som para lixom
 • Vart sjuk i två dagar ju så kom jag tillbaka och trodde att det var måndag tills jag typ slutade och ba SHIT FREDAG LEDIG I TVÅ DAGAR TILL. Soft med lite minilov lixom
 • Ikväll ska jag typ va med mina gäris och de är alltid kul :)))
 • Klarade retorikprovet galant och inga hål hos tandläkaren i måndags
 • Inte kär, inte förälskade, har fan inte minsta pyttecrush på nån vilket är världens lättnad
 • Tror att jag har en chans att faktiskt klara matteprovet nästa vecka, är skyldig Sakarias, min cute granne och studdybuddy, allt! Skulle ALDRIG klarat det utan hans hjälp (hoppas verkligen jag inte jinxar det nu)
Saker som är dåliga just nu 
 • Min ena visdomstand har börjat sin livstid, alltså AJ. Är svullen och har svinont och kan inte tugga på den sidan eller nånting och det känns förjävligt. (men alltid kul att bli gammal och vis i och för sig) Får lite ångest för jag har hört att om det börjar göra ont när det är på gång slutar det typ inte och då måste man operera bort den och det ska tydligen göra 23982938 gånger så ont som själva tanden. Så va väljer man, lite ont alltid eller superduperjätteont i typ en vecka? Ångest.
 • Är fortfarande lite sjuk, har lite ont i halsen och alltså SNORET. Det slutar fan inte rinna. Hur mycket slem kan en människa bära på? Seriöst.
 • Börjar få panne över min rökning, måste ta tag i skiten på nåt sätt. 
 • Att det är så förbannat svårt att klä sig snyggt mitt i vintern :( bah "Nice päls fett sexi. Men nu måste jag ha nån halsduk och vantar och vilka skor och oops så blev allt asfult typ" deppigt
CIAO!!
 

det här med matte

 
Jag kommer ihåg när jag var 13 år och bah: VARFÖR ÄR MATTE SÅ SVÅRT OCH OBEGRIPLIGT??
Nu sitter jag här, snart 5 år senare, och undrar samma sak. Hur kommer det sig, att det där som ska vara "det mest logiska" är så himla ologiskt? Jag kommer aldrig, ALDRIG köpa att matte bara säger åt en att göra saker. "Okej men när du bryter upp en parantes Anna så byter alla tecken plats, det bara är så" MEN NEJ. Vaddå bara är så?? Vem kom på ett så jävla dumt, värdelöst system. 
När jag var 13 frågade jag min lärare "Vaför ska jag kunna det här?" och nu fem år senare, har dom fortfarande inget bra svar. Alltså jag fattar att man ska kunna plus, minus, gångra och dela med. Men resten, KAN NÅN JÄVEL STÄLLA SIG UPP OCH FÖRKLARA FÖR MIG VARFÖR JAG SKA KUNNA ANDRAGRADSEKVATIONER. Vad ska jag använda det till? Varför? Och när kommer jag någonsin ha användning för en logaritm? När??
Åååh jag kan inte sluta längta tills trean när jag slipper det här infekterade och eksemframkallande ämnet. För jag är 100% säker på att matte är ett ämne man föds till att ha lätt för eller tvärtom.
Är du dålig på svenska? Läs en bok (om du inte dyselxi då kanske det blir svårt men ni FATTAR) Tycker du att samhällskunskap är svårt? Öpnna en tidning och kolla på rapport. Tycker du att engelska är obegripligt? Kolla på filmer med engelsk text OSV.
Men matte. Det är fan bara att böja sig över dom där jävla böckerna tills du får nackskott och svettas och skrika på lärare och kasta och sudda och riva sönder papper och börja om. Om och om och om igen tills något litet lyckas klistra sig fast for a brief second och du lyckas på E på provet.
Sen börjar skiten om igen.

But i'm a cheerleader

Kollade på en så otroligt fin film idag mitt i sjukdomen. "But i'm a cheerleader" heter den och är från 1999!! 
 
Den handlar om Megan, som är cheerleader, snygg, kristen och populär. Hon är tillsammans med den snyggaste killen i skolan men är inte så himla förtjust i att hångla med honom (se ovan) och bor i ett gift-card-hem med sina två mycket kristna föräldrar. En dag kommer hon hem från skolan till en intervention. Alla hennes vänner och familjen är där, dom tror att Megan är lesbisk (för hon har bara bilder på tjejer i sitt skåp och hon är vegeterian) och därför blir hon skickad til "True Direction". 
 
"True Direction" är ett form av camp där Megan tillsammans med grupp andra homosexuella ska lära sig hur man blir straight (cuz straight is great) genom 5 enkla steg. En fantastisk film om en rätt förvirrad cheerleader och hur man hittar sig själv. Lite kärlek är med såklart som i alla 90tals filmer. 
SE DEN FÖR DEN E BÄST (finns att ladda ner på piratebay oops promotar olaglig saker)

Im sick

Har blivit sjuk. Måste plugga fast vill inte. Tror ni man kan klara skolan om man aldrig pluggar? Hmm kanske. 
Värt o testa typ. Har matteomprov nästa vecka och känns typ som "klarar du inte det här anna då hamnar du i sommarskola" för fick F på hela förra momenten och åååååh får fan panne på livet.
Igår var för övrigt sämsta dagen på mycket, mycket, MYCKET länge. Mer panne. 
Nu måste jag plugga eller sova eller kolla på en film eller nåt 
BYE 

Grillllllzzzzz

 
Asså så inne på det här just nu? Vore så jävla fett. Pricken över i:et. Vill verkligen men rädd att en ångrar sig, hur funkar det egentligen?? Kan man plocka ut dom och stoppa in dom lite som man känner för?? För då vore det ju rätt så fett. Hmmm får tar mig en funderare på det där.
Nu ska jag ta mig i kragen och
a) Köpa sushi
b) Äta sushin
c) Duscha
d) Sminka mig och klä på mig
e) GE MIG UT I NATTEN OCH FUCK SHIT UP

Fest vid skogskyrkogården, DET VAR RÄTT DÖTT DÄR

så här ser jag ut nu, gos
 

Hej världen!! Igår var jag först på en "fest" vid skogskyrkogården och det var rätt dött där (hehehehe). Men träffade Johanna från min klass i sofia och det var svinkul för att inte sett henne på år och dar!! Vi var bara där i cirkus ett par timmar typ sen drog vi till stureby istället för ytterligare en "fest". Dock var denna roligare än den första (tills vi blev utkastade). Sov hos linnea som vanligt och vaknade upp och ba SHIT MÅSTE RUSA till en demonstration mot sexuellt våld på medis. Vi stod där i 45 minuter tills jag kände att "Går jag inte nu som kommer jag förfrysa och kunna bryta av tår och fingrar som i Pirates of the caribien" och det vill man ju inte. Nu är jag hemma i min varma filt och tänkte kolla på nån riktigt blodig goorefilm, nice.
 
Ciao

ett rop på hjälp

HALLÅ är det någon, förslagsvis min klass, som kan hjälpa mig med en ny design?? 

Shit va pin men jag har verkligen noll koll alls bloggar ju av ytterst oklara anledningar så en snygg design har betytt ungefär inget alls för mig, men jag skulle vilja fixa så att där jag skriver min text blev lite bredare så jag kan lägga upp större bilder! Tacksam för all jävla hjälp jag kan få. Asså är det nån i min klass som kan blir jag jätteglad för då kan ni hjälpa mig i skolan på datorn direkt hihi istället för att försöka förklara och ge mig en stroke av överanstränging. 
PoK

En diskussion om hår

 
Det finns dagar när jag saknar mitt hår. Idag är en sån dag. Det finns dagar när jag vill att det ska vara sommar, IDAG ÄR EN SÅN DAG.
När vi ändå är inne på hår (typ) så stod ju jag på öppet hus i min skola häromdan och det kom in en tjej snabbt i vårt klassrum. Hon hade tydligen gått fel så Ebba i min klass följde med henne till rätt klassrum och då frågade denna brud "Vad det där en kille eller tjej?" och det är ok för jag menar jag hade en så fruktansvärt osmaklig skojtröja (hej ingen passform alls whatsoever) och hon såg mig bara bakifrån vilket betyder att hon missade min krigsmålning till sminkning (hade dock tights men det finns säkert grabbs som rockar det). 
Ebba förklarade att jag var en tjej (tack) och då frågar denna totala främling "Är det känsligt att fråga vad som hänt?" HON TRODDE JAG HADE FREAKING CANCER. CANCER. Knäppt. Man undrar ju hur bra koll hon har. Jag menar när håret växer ut efter cellgifter och kemo så är det ju fjun, bebishår. Inte en hård stubb. Men men let's not hänga upp oss (mig) på fakta. Men hur knäppt, inte själva grejen att hon trodde att jag hade cancer men att hon bara droppar frågan till en total främmade tjej i min klass. Vad hade hänt om jag hade haft det? Asså den situationen. 

En intressantare torsdagslista!!

En bild på dig som inte är så hemskt fördelaktig:
galet popcorn monster med röda eyes?? inte så vacker
 
En bild på dig som är mer fördelsaktig? 
 ganska söt om jag får säga det själv
 
Vad har du gjort idag? 
Inte mycket. Vaknade av att jag hade sån fruktansvärd mensvärk så jag ville avlida </3 (måste komma ihåg att kolla upp mina järnvärden för det ska tydligen höra ihop med att få fruktansvärda smärtor VARJE FUCKING MÅNAD) Upptäckte sen att pappa tagit den sista volatren vilket resluterade i ett litet raseriutbrott. Sen har jag typ bara hunnit käka frukost, läsa lite bloggar och tagit en cigg. Va inte i skolan idag cuz sov så jävla dåligt i natt.
 
En bild från i somras: 
 
Vilken är din senaste googling? 
Karmaloop. Såg nämligen världens finaste örhängen på en brud på instagram och hon sa att dom va därifrån! Trist att dom inte fanns kvar :(
 
Vad står det i det senaste meddelandet du fick på facebook? 
"STÄNG AV FLYGPLANSLÄGE" från linnea. (brukar ha på flygplansläge när jag har lite batteri på mobilen)
 
Vad åt du till middag idag? 
Har inte ätit middag än!
 
Vad köpte du senast? 
Cigg (världens tråkigaste svar)
 
Vad skulle du vilja lära dig? 
Tyska jättebra. Vill lixom kunna ett till språk men har NOLL språkbegåvning, glömmer bort allt och får verkligen kämpa för att lära mig nåt alls.
 
Vilket är ditt bästa ämne i skolan? 
Religion och Psykologi.
 
 
Kan du åka skateboard? 
Nix. Eller asså kan glida omkring på en såklart men det räknas inte
 
Den bästa frukten är: 
Mandarin och vindruvor. Är dock så himla dålig på att äta frukt, min mamma tjatar alltid om det.
 
Och den bästa grönsaken är: 
Gurka. Men det är ju mest vatten... Annars gillar jag morötter!
 
Den bästa osten: 
Mozarella och feta.
 
Och den bästa gröten: 
Vanlig risgrynsgröt som man köper i en sån där korv och värmer, mums
 
Är du en bra sambo? 
Ja det tycker jag. Gillar att prata men tycker också att det är helt ok att bara vara tyst och läsa en bok eller vila, vilket jag tror är precis lika viktigt som att snacka. Om man inte får vara tyst och bara vara blir man ju galen. Är också lagom stökig, inte jättestökig och lämnar matrester och kläder överallt men inte heller superpedant. Bra på att diska!! Kan dock inte alls laga mat och gillar att ha kontroll över TVn och musiken... Alltid öppen för lite eftermiddags ligg vilket säkerligen uppskattas.
 
Det grövsta brottet du har begått? 
Plankat oränkliga gånger, snott några smågrejer och druckit som mindreårig (om det är ett brott?? är det kanske bara ett brott att sälja till mindreårig?) Inga stora grejer som att råna en värdetransport alltså.
 
En bild på förra årets bästa dag: 
 första dagen i grekland var ju lätt en av de bästa. vidrigt ful här förresten

Snön faller över stockholms stad den är vitast på toppen blandas med slask i betongen

Det här är vad jag skulle köpa just nu om jag hade obegränsat med para

10 orsaker varför jag hatar vintern

här vill jag va nu tack
 
 • Det blir mörkt vid typ 3. Och när det blir mörkt så freaking tidigt orkar jag inte gå upp eller gå och lägga mig eller nånting allt blir typ ett blurr av svart och jag vill bara sova.
 • Jag fryser hela tiden. Alltså.hela.tiden. Spelar typ ingen roll om jag har 4 tröjor och päls och halsduk och varma strumpor och vantar jag fryser ÄNDÅ. Det är så himla orättvist. Thilda fryser tex aldrig och hon har nästan inga kläder på sig fast det är vinter och själv kan jag inte gå utanför dörren.
 • Appropå ovanstående. Allt är bara oskönt och skaver för man har så JÄVLA MYCKET KLÄDER ÖVERALLT. Känner mig typ tung pågrund av alla klädlager. Det sticks och är bara obehagligt.
 • Man måste ha BH annars förfryser man tuttarna.
 • Det är skitjobbigt att röka. Speciellt om man är på en fest. På sommaren glider man bara ut i linne och shortsen och tar en cigg och glider sen snyggt tillbaka in. På vintern springer man runt som en vettvillig och ba VA FAN E MIN JACKA OCH VEM HAR SNOTT MIN HALSDUK OCH MINA SKOR OCH SHIT HAR MITT CIGGPAKET TRILLAT UR FICKAN O VAR I HELVETE STÄLLDE JAG MITT VINGLAS?!?
 • Om jag inte använder vantar, eller typ tar av mig vantarna i 3 minuter för att röka en cigg, får jag blåser på hela händerna. Jag måste typ vara allergisk mot vintern alternativt kall luft för det kan ju bara inte vara normalt??
 • Inte bara mina händer utan hela min hud mår typ dåligt på vintern. Blir torr och får finnar (hur går det ens ihop? torrt och fett lixom va)
 • Jag blir fruktansvärt blek. Inte sådär "nu-är-det-vinter-och-därför-har-jag-inte-så-mycket-färg"-blek utan mer åt "jag-är-så-blek-att-jag-är-genomskinlig-snart-ser-ni-mig-inte-mer"-hållet.
 • Jag är hungrig ca hela tiden för min kropp lägger ner så jävla mycket på att hålla mig någolunda uppvärmd så måste äta hela tiden. Nu äter jag 4 måltider per dag istället för tre som vanligtvis (frukost, lunch, och sen EN ANDRA LUNCH och middag)
 • Sist men inte minst, ingen kommer ut. Dåligt med fester, självklart inga utekrök, helst lämnar folk inte sina hem för det är helt enkelt inte värt att gå dom 10 minuterna till tuben och förfrysa fejset för ett helt ok party i typ norsborg.

aaaand where back to 31 läsare per dag

Men vem bryr sig det är ändå er jag litar mest på, trogna 31 läsare som hänger med i vått och torrt <3333
I helgen har jag inte gjort ett skit. Vart med Yuvia och Linnea, druckit te och tittat när dom målar och läst om mitt stjärntecken och insett att det inte stämmer alls?! Eller vissa saker var verkligen på pricken, helt sjukt. Men annat var så jävla uppe i det blå, det mesta ärligt talat. Tydligen ska kräftor vara otroligt känslosamma och "i kontakt med sina känslor". Svartsjuka och krävande i ett förhållande (krävande är jag men inte svartsjuk), tror alltid att ens partner är otrogen (what?! har aldrig ens tänkt tanken typ). Har endast sex med någon den känner ETT OTROLIGT STARKT EMOTIONELLT BAND MED, en hopplös romantiker. Asså hahahaha. Gråter mycket och verkar ärligt talat som en rätt störig person? Otroligt uppmärksamhetskrävande (sant iofs) och har ofta rött hår och har gröna fingar. Älskar att laga mat (lagar endast nudlar annars är micron min bästa polare) och har sexfantasier som är "mjukpornografiska" men sommarängar, sängkammrar helt i vitt och fluffiga moln. ALLTSÅ VA. Hårdporr är det enda som håller. Vem är jag ens?? Kräftan ska tydligen vara VÄRSTA goldiggern och gifter sig alltid med nån av högre status. En typical "stor-stark-man" är nåt som attraherar kräftan. 
Det som stämde va väldigt duktig i religion och historia i skolan och omvårdande och gillar att hand om sina vänner. Och tar till spriten när hon är ledsen heheh.
Annars va det typ alla fel. Född i fel stjärntecken och känner mig vilsen :(  Tycker stärntecken är typ det mest intressanta ever så inser jag att mitt är helt fel? Känner mig FÖRÅDD. Haha oj nu blev jag visst lite martyr ändå.. Knäppt. Kanske växer in i mitt stjärntecken? Hoppas inte, euw verkar fett störig.
Ciao
 

freitag

tobbe asså bby <3
 
Shit va jag inte gör nåt med mitt liv har typ ägnat tre timmar åt att kolla studio paradise, lyssna på podden och läsa igenom anjas ask och allas bloggar. Alltså hallå anna ta dig samman. Känner mig som största nörden. Men det är så FRUKTANSVÄRT kul, det blir lixom aldrig trist att disskutera ph eller att läsa om det. Blir aldrig mätt på värdelös fakta och skvaller om deltagarna. pinsampinsamtpinsamt. 
Ska iväg och jobba snart och ikväll får vi se vad jag gör men det är fan freeedaaaag så klackarna i taket

massa nya läskiga läsare

Hjälp länkade min blogg på instagram och facebook för att kolla hur man bäst marknadsför sin blogg (till median i skolan) och förut kände jag exakt alla mina 31 läsare (love them all) 
Det var typ halva klassen och 10 till av mina polers, inga problem lixom. Så fick jag helt plötsligt 150 läsare och HJÄLP vilka är ni. Men HEJ och välkomna till min blogg hoppas ni stannar och läser den så att statisken ser bra ut för läraren 
PoK xoxo LOVE anna

baxat rakt av från tumblr, OBS OINTRESSANT SKIT

Vem var den senaste du höll handen med? Linnea på drottninggatan och det gick förbi några från min skola är 100% säker på att dom tror jag är superflata nu. Alla hade sina misstankar redan innan lixom
 
Är du lätt att komma överens med? Ja det tycker jag
 
Vilken typ av människor faller du för? Snygga, charmiga och arroganta jävlar. hellre för mycket självförtroende än för lite. FETT osexigt med sjukdomar?! Typ epelepsi och sånt FÖRLÅT om jag är iskall men jag blir typ rädd att nån ska få en anfall på mitt golv. men asså han kan ju få ha epelepsi i hemlighet typ bara han inte säger det. i dont want to know that shit nej tack
 
Tror du att du kommer vara i ett förhållande om 2 månader? Nix
 
Tycker du att det är obekvämt att prata om sex? Hahahaha nä
 
Dina fem favoritlåtar just nu? 
Younger - Seinabo Sey
Knäpper mina fingrar - Linda Pira och Stor
Biggie Smalls i Mankini - Tjuvjakt 
Bilder im Kopf och Liebe - Sido (tack bejb linnea, lite tysk rapp är aldrig fel)
 
Tror du på "tur" och "mirakel"? Ja det gör jag väl. Vissa har mera tur än andra helt enkelt. Men tror inte att man föds med det direkt, handlar väl med om att vara på rätt plats på rätt tidpunkt! Mirakel är väl samma grej egentligen men i större skala så samma åsikter där med!!
 
Skulle du kyssa den senaste personen du kysste igen? Hahaha njae jävligt tveksamt. Efter tillräckligt många glas vin
 
Tror du på liv på andra planeter? UTAN TVEKAN JAAA. Universum är helt jävla freaking enormt och vi har fortfarande inte ens klurat ut va en svart hål är lixom, klart det finns annat liv. Tror till och med på ett parallelt universum.
 
Vilka är dina dåliga vanor? Rökning och krökning i guess. Slösar lätt mycket pengar också. Krävs typ 100% fokus för att spara pengar för mig annars flyger dom iväg
 
Kan du hålla vita skor rena? Vet att alla skulle skrika nej efter att sett mina nikes men tror jag skulle lyckas om jag försökte. Mina air max som är rosa och vita är HYFSAT RENA I ALLA FALL.
 
Är otrohet nånsin okej? Jadå. Alltså skulle väl inte va helglad om min dude hade legat med nån annan men skulle komma över det. Dock inte ett fett vänsterprassel bakom nåns rygg (inte ens lite ok) eller ifall man är otrogen upprepade gånger typ varje helg. OBS räknar inte fyllehångel som otrohet. 
 
Förtjänar alla en andra chans? (samma tema som förra frågan) Yes, alla tabbar sig. Och asså jag menar, jag skulle ge tex Linnea en miljon chanser (dont use that though....) så det beror väl på hur viktig personen är för en. 
 
Ler du mot främlingar? Hahah knäpp fråga men ja. Inte i onödan, men om nån e cute på bussen lixom hen förtjänar ett smajl.
 
Vilka kändisar skulle du ha en trekant med? James Franco och Ryan Gosling tror jag.... Eller någon av dom plus Megan Fox
 
Bråkar du med någon just nu? Nää men tror att det är en gäri som bråkar med mig?? Eller vet inte hon kanske tröttnade utan respons
 
Resa till yttre rymden eller havets botten? Havet, är fett fascinerade av typ.. fiskar. Vet inte coolt bara. 
 
En sak du önskar att du kunde ändra med dig själv? Lite större boobs och röv kanske? Och att mitt hår stannade i växten tills jag planerar att låta det växa ut pallar inte snagga det hela jävla tin
 
Har du trust issues? (vette fan hur man översätter det? tillitsproblem? låter ju helt mongo) Nä inte alls. Har ish aldrig varit svartsjuk? Waste of time känns det som man blir väl mest trött av det 
 
massa asflummiga frågor men TRISTESSEN är inte att leka med men ska snart träffa vera i alla fall!!! 
Ciao

mums

 

Ibland trillar man platt fall på ett parkettgolv och bara PANG pajjar hela ansiktet men då är det bara att resa sig och gå vidare

 
I lördags var jag på en klassfest med Linneas klass och klassen under. Alltså 97 <3 hatade så hårt på dom förut och nu vill jag bara pussa sönder dom allihopa. Har helt släppt ålderhetsen om att man inte ska hänga med dom och whatnot, pallar seriöst inte. Är en cute så är en cute, spela roll årgång lixom. Aja blev lite full och halkade och landade RAKT på ansiktet. Det small i hela lägenheten och jag rusade in på toaletten i skam och insåg AJ DETTA GÖR FETT JÄVLA ONT. Fick en fet bula i pannan (enhörning much) och mitt näsben är helt svullet och det har spridit sig till ögonen så är lite röd/lila runt dom och på morgonen kan jag knappt öppna dom så ser ut som en asian? Jag ser ut som jag opererat mig och svullnaden inte lagt sig. Min näsa är ju pytte i vanliga fall.
Skolan började idag och ska jobba vid fem. Annars leker livet. Januari men moder natur verkar tro att det är typ mars? Man klagar inte. 
 
ciao

Årsresumé PART ZWEI! (Maj-Augusti AKA den bästa jävla sommaren ever)

Maj 
Maj var så jävla grönt. Och fint. Firade in Valborg hemma hos Andrea med en jävla massa gäris och vin. Fest efteråt och Emma snodde en visp och vi har typ fortfarande kul åt det. Vem snor en visp ens!? Solen började titta fram och jag var aplycklig över att kunna röka i bara tröja på ballen utan en massa tusen miljoner lager jackor. Somnade i gräset efter en crazy kväll, promenerade mycket med Linnea, klassen styrde ihop en grillning och tog många tripper ner till Trosa för att vänja mig vid tanken på att bo där.
 
Juni 
Här började sommaren på riktigt med sommarlov, fika på uteserveringar, rökning i bara linne(!!!!), nya skor som jag älskade sönder resten av sommaren och spelade spel på yuvias takterass. Ägnade en dag åt solning i en klippskreva på långholmen med linnea. Måste lätt hitta tillbaka till den för man var rätt så avskärmad men ändå lixom 4 min från hornstull. Käkade jordgubbar, sov i solen och vinkade till båtar. Denna månad avslutades med en togafest som gick allt annat än bra och en flytt ner till trosa med min vapendragare.
 
Juli 
Efter noga övervägning med mig själv har jag kommit fram till att det här var årets bästa månad. Mådde så otroligt... bra? Hade bara ett sånt enormt INRE LUGN. Jobbade ju jättemycket men när jag tänker tillbaka på Juli kommer jag inte ihåg så mycket av jobbet. Det jag kommer ihåg är vad vi gjorde när vi inte jobbade. Åkte snuskigt mycket båt, badade, hoppade från korpen, cyklade överallt, gick på cirkus, gjorde blomsterkransar, tände eldar på klippor, läste i mitt pytterum, rökte cigg efter cigg bakom stugan, spelade kort, fyllde år och gick timlånga promenader med linnea trosa runt. Lärde mig staden och i slutet av månaden kunde jag cykla och köpa bussbiljett på coop och möta upp philip utan att gå vilse. Att erövra en ny stad med sin bästa kompis vid sin sida är en otrolig känsla. Wow. Blir helt nostalgisk av att kolla igenom dom här bilderna.
 
Augusti 
Den här månaden kommer på andra plats som bästa månad. Började med en liten snabbweekend på blancas landställe ute i skärgården. Läste böcker, badade typ 50% av tiden vi var där, grillade jättegod mat för elen gick (into the wild aah javisst) och drack vin och kastade frisbee. Ett tips till alla som är som mig utan landställe, följ med till andras. Det är sjukt smidigt för man får ta del av hela "landställesgrejen". Den 5 augusti packade jag min väska och drog till ön karpathos i grekland. Fick ett hotellrum utan AC och så mycket erfarenheter. Hur man håller koll vart man ska gå av bussar, hur man tar sig hem från en strand på andra sidan ön när det inte går att få tag på en taxi, hur man hanterar att vakna upp vid poolen och inte ha någon aning om hur man kom dit och ellinor är spårlöst försvunnen, vad man gör med en vidrig äcklig våldtäcksman, att omelett är den godaste maten att äta när man är bakis och hur det är att ha en greksik pojkvän som blir arg när man hånglar med norskar. 
En resa jag utan tvekan kommer minnas forever. När jag är gammal och skrynklig kommer jag plåga mina barnbarn med anekdoter från den här resan. Kom hem och snaggade håret. Mitt långa blonda hår låg i stora högar över hela frisörgolvet och jag har aldrig känt mig så nöjd med en hårklippning.

Jävla fitt blogg.se

Lackar sönder på den här jävla skiten VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ BLOGG.SE JAG SKA FAN HITTA DIG I EN MÖRK GRÄND OCH SLÅ DIG SÖNDER OCH SAMMAN. Hade skrivit ett så jävla vacker och välformulerat inlägg men fuck det så bara ger hela skiten upp och allt försvinner. Jag orkar inte ens. Aja ska på bio nu med Linnea vi ska se Gravity jag får väl skriva om hela jävelskapet (inlägget azz) imorgon då. Det gick skit på jobbet idag och fick ett skitbesked imorse. 2014 börjar I.N.T.E. BRA.   

Vad du än säger om mig är jag oföränderlig

Hejhopp snopp.
Idag var jag uppe fett tidigt (vänder rätt på dygnet igen, bra grej) och nu ska jag löpa iväg till jobbet. Förbannade Ellen svarar inte hoppas hon jobbar idag pallar inte vara lonely. Shit måste verkligen springa nu HEEEIIIDDÅÅÅÅÅ

En liten årsresumé, del UNO. (Januari-April)

Tänkte att det kunde vara lite kul med en årsresumé i alla fall, för har ju gjort en del under 2013 så här kommer det! Hade ju tyvärr ingen iphone under början av året så lite torrt med bilder så men man kan ju försöka ändå!
 
Firade in 2013 på en fest ute i björkhagen tror jag bestämt som spårade ur TOTALT. Blod och rödvin och chips och morötter överallt. Värdinnan grät på toaletten på tolvslaget för hennes hem var försört. Men jag och Linnea hängde in läpp utan var, som ni kan se ASPEPP på livet. 2013 - det här året ska vi rocka tänkte vi
 
I början av Januari blev jag inbjuden till ett event på facebook. Fest, alltid nice lixom så jag gick och där träffade jag Victor första gången ever! Han sa efteråt att jag in fact hade tvånglat han och jag BAH NEJ DET VAR ÖMSESIDIGT erhm 
 
Februari invigdes med en fest tillsammans med mina gäris. Flyttade en kista cuz tristess och mobbad alla orroz tillsammans med emma
 Körde detta drinkinggame hemma hos thilda och blev full som en kastrull
 
 Mer fest, fett ful, och fett långt hår. serri
 
 Minns att vi var asglada för solen men askalla för det var massa minus.
 
Emma fyllde år i Mars och det firades med tjejmiddag (ooops gay) och fest har jag för mig
 
 I början av april försvann en del hår
 
4 april fyllde min älskling år så det firade vi såklart
 
Jag och Blanca tog jobbet väldigt seriöst och kämpade på. Till sist sa hon upp mig och lämnade mig kvar där :(
 
April avslutades med fest tillsammans med alla min fab girls och hittade en axelot i klassrummet och blev lycklig <3
 
Första delen där ja! Haha kollar igenom alla mina bilder och inser att jag festat rätt så ordenligt, och jag som gått runt hela hösten och baaah ÅÅÅH INGET HÄNDER I DEN HÄR STADEN JAG DÖR. Verkar som jag fick mitt under våren, hoppas det blir likadant i år

nytt år, nytt skit

aha 2014 då. Känner ungefär... nada typ. Nyår va kul, var på fest i nacka med alla mina gäris och sen i odenplan på vad man skulle kunna kalla efterfest och sen sov jag hos Jonte ute i nacka igen tillsammans med Verisen och Rakim. Festen va kul och så och jag blev full men asså... kände ändå antiklimax typ. Nyår blir aldrig så bra som man vill att det ska bli. Fett värdo. AJAAA nu ska jag klä på mig och sminka mig och dra och träffa linnea, bye

RSS 2.0