aaaand where back to 31 läsare per dag

Men vem bryr sig det är ändå er jag litar mest på, trogna 31 läsare som hänger med i vått och torrt <3333
I helgen har jag inte gjort ett skit. Vart med Yuvia och Linnea, druckit te och tittat när dom målar och läst om mitt stjärntecken och insett att det inte stämmer alls?! Eller vissa saker var verkligen på pricken, helt sjukt. Men annat var så jävla uppe i det blå, det mesta ärligt talat. Tydligen ska kräftor vara otroligt känslosamma och "i kontakt med sina känslor". Svartsjuka och krävande i ett förhållande (krävande är jag men inte svartsjuk), tror alltid att ens partner är otrogen (what?! har aldrig ens tänkt tanken typ). Har endast sex med någon den känner ETT OTROLIGT STARKT EMOTIONELLT BAND MED, en hopplös romantiker. Asså hahahaha. Gråter mycket och verkar ärligt talat som en rätt störig person? Otroligt uppmärksamhetskrävande (sant iofs) och har ofta rött hår och har gröna fingar. Älskar att laga mat (lagar endast nudlar annars är micron min bästa polare) och har sexfantasier som är "mjukpornografiska" men sommarängar, sängkammrar helt i vitt och fluffiga moln. ALLTSÅ VA. Hårdporr är det enda som håller. Vem är jag ens?? Kräftan ska tydligen vara VÄRSTA goldiggern och gifter sig alltid med nån av högre status. En typical "stor-stark-man" är nåt som attraherar kräftan. 
Det som stämde va väldigt duktig i religion och historia i skolan och omvårdande och gillar att hand om sina vänner. Och tar till spriten när hon är ledsen heheh.
Annars va det typ alla fel. Född i fel stjärntecken och känner mig vilsen :(  Tycker stärntecken är typ det mest intressanta ever så inser jag att mitt är helt fel? Känner mig FÖRÅDD. Haha oj nu blev jag visst lite martyr ändå.. Knäppt. Kanske växer in i mitt stjärntecken? Hoppas inte, euw verkar fett störig.
Ciao
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0