En liten klumpeduns

Ååh jag har haft världens finast dag idag! Känner mig så otroligt hype över mitt eget liv, är bara svinglad nu! Har varit det i två dagar, vilket är lite läskigt också. Man får ju typ alltid max vara så här i glad i 3 dar. Men jag hoppas att det håller i sig!!
Idag åkte jag in till stan, pigg o glad för det var fint väder och jag hade sovit fantastiskt. Träffade Linnea, ååh hade saknat henne har inte sett det fagra flickebarnet på ett tag. Vi promenerad mycket på söder som vanligt. Det var lixom varmt I LUFTEN idag så frös knappt alls. Sen härjade vi omkring på Beyond Retro och jag provade en jättejättefin bh, utsmyckad med hur mycket pärlor o grejer som helst, kände mig direkt importerad från vouge typ.
Kostade dock 500 spänn och jag har inte en krona, kommer sånadär nattfjärilar från min plånka när jag öppnar den.
Vi gick förbi restaurangen i Gamla stan också och tog en fika (otroligt smidigt) sen storhandlade vi åt linneas mamma. Jag åkte och träffade Alma också och hon fick tillbaka sina armband och vi chitchattade lite. Länge sen man såg henne så det var kul!
Nu ska jag äta maaaat och sen blir det spånga för mig ikväll. Tyvärr ska Victor åka till New York äckligt tidigt imorgon så det blir jobbigt att gå upp... Men men det är det värt!
Så otroligt TACKSAM över mina fina vänner, familj, Victor. Allt. Vill pussa sönder alla❤❤ det här är dom enda bilderna jag har från dagen tyvärr... Har blivit beroende av det där speletha!
En fet freda kväll era sex monster, kom ihåg kondom o sprit!


busy having a life

Idag var jag i skolan, fantastisk dag. Gjorde matteprov första lektionen! FICK FUCKING D. Kors i taket, praise jesus. 
Sen hade vi bara historia, lunch och typ en halv samhälle lektion, FEST. Stack hem och bytte lite kläder (hade klätt mig alldeles för varmt typiskt att jag alltid har iskalla kläder när det är iskallt och varma kläder när det för en gångs skull är varmt?) och hämtade lite jobbpapper. Sen drog jag in till och stan och träffade den här pinglan:
thilda 
 
Vi snackade mest lite skit och provade fina kläder. Jajamensan. Sen promenard vi till mitt jobb där hon lämnade mig och jag jobbade till nio. Gick bra idag, fick värsta kicken av det. NU ÄR DET LOOOOOOOV.
Inga direkta planer som vanligt. Ska bara försöka få cashen och räcka till, och fira Linnea som fyller 17 barre!
Aja nu ska jag kolla satc och hoppas på att Victor dyker upp här (det var oklart) 
farvälfarvälfarväl

Min tid med Linnea Svangren

 
Hur divig? Så divig. Men varför inte, den tiden har ju varit intressant.
 
Jag tänkte först berätta hur vi träffades och sådär, men..  tråkigt? Vi träffades i Sofiaskolan, där vi gick i samma klass. Vi fann inte varandra direkt och det tog nåt år innan vi insåg hur awesome vi passade ihop kan man väl säga. Jag och Linnea och Thilda var en oslagbar trio. MEN NOG OM DET. Jag vet att det ni egentligen vill höra är ett urval av alla våra bravader, såhär får ni det. Upplagt som på ett silverfat.
 
Sofiadagen förra året (och maskinen på grönan senare på dagen!!!) 
Vi tävlade om vem som kunde rida på en sån där mekanisk tjur längst och hon vann. Fast hon fuska. På kvällen blev hon och Thilda jättefulla och tappade bort sina skor och missade nästan hela konserten. Jag stod längst fram klämd mot staketet så fick inte vara med på deras bravader men det gjorde inte så mycket. 
 
Tanto tror jag
Skolkade från hemkunskapen för vi var för coola. Köpte folle och satte oss i Tanto i nån liten undangömd del med massa tulpaner. Det var fett.
 
Årets första dopp 
Ser ut som vi är nakna, det är vi inte. Såg en brud kissa bakom ett träd och det var SVINKALLT i vattnet. Drack folle. Den här bilden är fantastiskt förresten.
 
Vagnen 
Konstigaste och MEST LEGENDARISKA kvällen. Drack massa vin/sprit/öl. Gjorde en bakåtkullebytta när jag reste mig kommer jag ihåg, på en freaking klippa. Kunde dött. Linnea skratta ihjäl sig, och jag spillde inte ens ut något. Snodde 3 cyklar, en spark, en utan sadel och en fin damcykel. Till sist tog vi den här skitfina typ... vagnen? Jag vet inte ens, den var blå i alla fall och skön att bli skjutsad i. Jag ville klättra träd och Linnea somna på en trottoar. Träffade en jude. Käkade grekisk mat på medis klockan halv fyra på morgonen. Fick kompisar som också hade en vagn (!!!). Linnea badade i en fontän. Somnande hemma hos henne. 
 
Sista kvällen på peeeace 
Hängde vi igen. Krökade STENHÅRT såklart. Svanis mobil hade laddat ur för länge sen så kommer ihåg att jag bara sprang runt på campet och skrek hennes namn för att hitta henne, och det gjorde jag ju. Effektiv metod. 
Spelade gittar för folk, ordningsvakterna JAGADE oss haha. Snodde brassestolar och placerade dom där det var fint när solen gick upp. Jag somnade i en solstol (däckade..) och Linnea lämnade till sist av mig utanför mitt tält med en kille från arboga som ville ha med mig till sitt tält trots att jag knappt kunde stå (nekrofil).
 
Trosa 
Åkte ner och hälsade på Linnea i trosa när hon jobbade. Såhär fulla blev vi en kväll. Trosa är SJUKT fint förresten, hett tips att åka dit. Vi promenerade av baksmällan bland alla fina hus. Hon betalde biljetten hem för jag var pank som vanligt. 
 
Gabriel 
Linnea har en vän på söder som har egen lägenhet, så där har vi hängt lite. Man får röka inne där så det är nice. Ungefär så här awesome brukar det vara, fast det är inte alltid vi har ballonger tyvärr.
 
Bästa festen EVAH 
Grym fest hemma hos Yuvia. Seriöst sjukt jävla grym kväll. Folk överallt och pytteliten balkong är dock ingen bra deal. Kommer ihåg att någon tappade ut en stol därifrån. Åt pankakor till brunch dagen efter. Har förresten aldrig sovit så obekvämt, 4 pers i en 80 säng är inte heller det en bra deal. Sämst deal faktiskt. Gör aldrig det, vaknade av att mina knän (??) hade somnat.
 
 
Och det där var bara ett litet, litet urval av alla kvällar, dagar, timmar, år, jag spenderat med denna prinsessa. Får man en sån här vän håller man hårt i henne, hett tips. För man mår så OERHÖRT bra av att ha en sådan som vapendragare när det är trubbel i paradiset. Eller inte trubbel alls utan bara fest. 
Gillar förresten hur alla bilder fick små gay bild-texter som i ett fucking fotoalbum. 
Kyss och smek, och VARSÅGOD linnea för hyllningen. 

forever young maddafakka

IDAG VAR JAG I SKOLAN! FEST. Jag var äckligt taggad när jag gick upp. Dansade seriöst iväg till första lektionen, hur länge sen var det egentligen? 10 år? Skolan i sig var väl helt ok. Vanlig skola lixom. Det var mer det mänskliga kontakten jag uppskattade.
Allt var sig likt. Lika smutsiga korridorer, äckliga toaletter och jobbiga trappor. MEN ÄNDÅ. Ville bara krama om alla jag såg (typ). Emma var bara lite blekare och Simon rappade lite fulare, annars var alla människor sig lika dom med. Skolkade sista lektionen ändå, spelar ingen roll om jag just blivit botad från cancer, man slösar inte bort en fin solig (!!) eftermiddag på att sitta i ett instängd klassrum och lära sig att böja ryska verb. Nej.
Fick tillbaka psykologiprovet också och jag fick A! Kände mig odödlig.
Sen har jag pratat med Louise i telefon i typ en halvtimme och nu sitter jag här.
Victor kommer hit om ett tag tror jag minsann, imorgon är det skola igen plus jobb TAGGARÅ.
Det enda dåliga med dagen var att jag sprang in i en dörr, aj.
 
justeja, kanske glömt skriva här i bloggen att jag klippte av mig håret?
hade tjatat så länge om det så det var fan dags innan folk började tracka mig för att jag bara har stor käft och lixom, det vill man ju inte
 

bakom den hårda masken döljer sig ett hjärta av sten

Jävla idiot, tagga.
Annars är allt fint. Förutom att det fortfarande inte finns ett skit att blogga om... Hittar inga nya listor, har inga nya ideer, nada. Jag vet att jag har typ patetiskt få läsare men om det är nån, NÅN DÄR UTE, som har en bra idé på va ni vill se mig blogga om så får ni mer än gärna berätta för mig. 
För inspo verkar det vara torrt om här.
Här får ni några fantastiska sommarbilder som gör mig glad, har väl lagt upp de flesta förut men who gives a fuck.
 

Är det såhär det känns och vara lycklig? Det är inga problem

Och va FAN vill vädret? Går upp, strålande sol. Äter frukost, det börjar snöa (?!). Går ut och röker, svettas i solen.
Skumtskumtskumt. Idag är jag arg. Vet inte riktigt, jag hatar bara att hata hatet. Eller nåt.
Hjälp va flummigt. 
Snook är det enda jag lyssnar på fortfarande, dom är så jävla bra. Texterna, melodierna, allt. Jag bara älskar dom mer än självaste livet tror jag.
Börjar bli lite frisk så tänkte ta en lite promenix med vovven sen för att testa på hur det känns att komma utanför fyra väggar. Får se om jag kan jobba imorgon men tror jag kan ta mig till skolan i alla fall! 
Vill bara träffa folk så spelar ingen roll att det är skolan. Bättre än att sitta hemma och mögla.
Dessutom finns det ju inget ÖVERHUVUDTAGET intresseant att blogga om när mina dagar ser ut såhär:
 
Går upp.
Äter frulle.
Röker. 
Kollar sex and the city i 4 timmar. 
Tar en till cigg. 
Äter middag.
Mer sex and the city.
Går och lägger mig.
 
Kyss o smek
 
vill klä på mig lite normala kläder och sminka mig. 
 
 
 

Tanken har väl snuddat mig men aldrig att den nuddat mig

 
faller en faller alla

Många fjantar hatar mig men dom kan inte skada mig

Jag hatar feber. Hatarhatarhatar. Helt värdo. Det som suger att jag mår skit dåligt när jag vaknar och sen mår jag bra när jag tagit en ipren och gått upp. Men jag ska bli frisk nu. Det får ta den tid det tar. Låg hemma igår och såg instagram spammas av festbilder, lite deprimerande javisst. Linnea fyllesmsade mig söta saker i alla fall, gjorde mig glad. Lyssnade på snook, målade naglarna och kollade på alice i underlandet. Nice nice.
Nästa helg ska jag FUKKA UR.
Puss o kram ses på stan


En dag kanske insikt frälser mig

Pumpar snook och allt är nice MINUS SJUKDOM OCH LÖRDAG KVÄLL OCH ALLA ÄR UTE OCH HÄRJAR OCH JAG ÄR HEMMA I MIN SÄNG MED MENSVÄRK.
Men jag klagar inte. För det kunde varit så mycket värre.
Jag kunde bott i ett land där det regna bomber utanför fönstret, jag kunde haft aids, jag kunde haft hemska föräldrar som slog mig, jag kunde varit ensam helt utan vänner med bara en kotte som sällskap. 
Jag menar jag lever, tak över huvuder, mat i magen, jag ska tamefan va tacksam. 
Jag hoppas ni har en fett tråkig lördagkväll som straff för att jag inte får festa med er. Tack och hej från mig, DA ULTIMATE BITTERFITTA.
 
yes plz

ett PAR

Vet ni vad jag vill att allmänheten ska lära sig?
Att ett PAR av nånting är två. Alltså har du varit tillsammans med någon i ett par månader är det ca två månader. 
Var det ett par dagar sen du träffade din kompis, var det två dagar sen. Ska du lägga upp ett par bilder från gårdagen är det två bilder osvosv.
Det här stör mig verkligen KAN ALLA DUMMA SUBBOR LÄRA SIG DETTA. (jag har en dålig dag och mens, sry)
 

Jag kan krossa ditt hjärta

10 SAKER JAG TYCKER OM 
- Fredagar
- Sommarlov
- Bjudvin och öl
- Solen
- Festival
- Lukten av sommarregn.
- Morgonciggen
- Min säng
- Kaffe
- Hemmafester
 
9 SAKER JAG TYCKER MINDRE OM 
- Att vintern ens existerar
- Frysa
- Mensvärk 
- Att vara sjuk
- Krig, fattigdom, svält, all skit som tyvärr är vardag här på jorden
- Att bli dumpad, ajajajaj 
- Folk som säger att dom ABSOLUT står för total jämlikhet mellan könen men dom är ABSOLUT INTE är feminister(?!)
- idioter i allmänhet
- Att vara pank
 
8 BLOGGAR JAG LÄSER 
rodeo.net/niotillfem
distraherad.blogg.se
alltidebba.blogg.se
mordecai.blogg.se
nojesguiden.se/nannajohansson
aixxie.blogg.se
axxolotl.blogg.se
dansaerajavlasvin.devote.se
(fortfarande inte klurat ut hur man göra länkar men whatevs)
 
7 SAKER JAG VILL GÖRA I FRAMTIDEN 
- Se Taj Mahal
- Ha världens roligaste jobb
- Sluta röka
- Ta studenten
- BO SJÄLV, fatta kul
- Flytta från Sverige, i alla fall ett tag
- Tågluffa
 
6 SAKER JAG ÄR RÄDD FÖR 
- Att få en sjukdom som inte går att bota
- Att jag bli helt ensam. Utan familj, vänner, partner, ni fattar
- Bli våldtagen
- Att allt skiter sig
- Bli förlamad
- Att man simmar någonstans så ser man en stor haj under sig, FÖRSTÅR NI PANIKEN
 
5 PLATSER JAG TYCKER OM ATT VARA PÅ 
- Tantolunden på sommaren
- Långholmen <33
- Min balkong 
- I en säng med någon som är nice
- Utomhus i stort sätt vart som helst så länge det är sommar
 
4 ORD SOM BESKRIVER MIG
Arg
Full 
Snäll
Kåt
 
3 SAKER JAG SER FRAM EMOT 
- Jag går ut fucking ettan i gymnasiet snart
- Sommaren och allt den innebär
- Nästa fest
 
2 BRA FILMER 
Into the wild och Savages
 
1 BRA LÅT 
Rules med Wu-Tang
 
PEACE OUT 
 

 
 
 

Whatapp ma bitcheeees

Jag är sjuk IGEN. Blir så jävla arg, fanfanfan. Det är inte kul längre. Så nu har jag käkat apelsin och banan och det enda jag tänker på är VITAMINER, MINERALER, ANTIOXIDANTER I DON'T EVEN KNOOOOOW.
Ingen utgång för mig ikväll (fucking friday) och inget jobb imorgon eftersom att min mamma är stenhård med att jag ska bli frisk nu. Så allt är ju lite tråkigt just nu, blir rastlös av att vara inlåst.
Hostar hela tiden vilket är sjukt jobbigt, tyck synd om mig. 
Skoja ba. Nu tänkte jag sova litt!
Puss o kram ses på stan
 
 
 
obeskrivligt ballt, hitta den på amandas blogg (aixxie.blogg.se)

jag är en storm från ingenstans

 

Jobb skola jobb skola INGET SOCIALT LIV HURRA

Så ser resten av min vecka ut.
Jobb idag, hetsplugga inför samhällsprovet imorgon, jobb på torsdag. Fredag är jag friiiiii!! Och jobb på lördag.
Fest. Så dåligt bloggande, FÖRLÅT MINA ÄLSKADE LÄSARE.
Hang in there.
Pussiluss ska sova nu 
 
tänker ni ni, erkänn

HAHAHA, så fruktansvärt sant


du och jag är ett bättre par på en rökig bar

Alltså Sverige, VA FAN?! Vad är grejen med fucking snöstorm mitt i mars, blir så UPPRÖRD.
Jag tolererar inte det här. Vintrarna kommer tidigare och tidigare och blir längre, kallar och mörkare. 
Jag gör uppror på mother nature (eller människorna som förstör klimatet...)
Frös typ halvt ihjäl, var inte alls beredd på denna köldknäpp ju. 
Annars har jag inte gjort så mycket idag, varit i skolan. Psykade ur på ryskan och matten som vanligt men annars lugnt. 
Efter skolan åkte jag hem till Victor som låg med 40 graders feber. Seriöst, han var så varm att jag brände mig när jag skulle pussa på honom. Så klappade mest och gosade lite. 
Mest har jag dåligt samvete för att det måste vart jag som smittat den stackaren... :(((
Nu ska jag ta ett bad för det är så jävla NAJS och sen ska jag kanske måla naglarna eller möblera om i mitt rum eller läsa samhälle eller bara sova. Ingen vet. Som vanligt.
Kyss o smek 
 
 

HURRA HURRA HURRA

Idag fyller faktiskt min bejb år! Grattis på 19 års dagen snyggo! Du är faktiskt helt ok och jag är väl lite sådär (jätte) halvglad att jag träffade dig för du är typ cp kul att hänga med. Något sånt.
Puss pårej om du läser det här <3
 
favoriter i reprisssss

shakira shakira

HEMSKT MYCKET HEJ.
Jag ser ut som skit, fruktansvärt sliten, extremt risig, otroligt vidrig är alla adjektiv som passar in skrämmande bra. 
Nu när jag äntligen klarat mig igenom den här förkylningen med livet i behåll tror ni inte att jag får en frickin ögoninfektion. Alltså det är inte nådigt. Det ser ut (på mitt ena ögon dårå) som jag blazeat i minst en vecka i sträck. Det är helt KNALLRÖTT och hängit och glansigt och ser uppriktigt sagt för jävligt ut. Jag har aldrig varit med om något liknande, jag vägrar gå ut. 
Aja. Gårdagen var så oklar. Det var kaoz. Hur som helst, slutade med att vi hamnade på en fest vid mariatorget typ. Vi drack groggar, dansade till shakira och åt chokladtårta. Jag sov hos Linnea jajamensan.
Det enda jag hunnit med idag är typ... ätit lite och skajpat med Virre.
 
 
 
lite fräsha pixs från igår 
 
 

15 Mars, ett foto i timmen (typ inte alls)

Det här är alltså vad jag roade mig med igår!
 
11.00 - Vaknade. Låg kvar i sängen i säkert en timme och läste  + roade mig med det här fantastiska spelet!
 
12.00 - 15.00 - Åt frulle, duschade och tvättade håret, fixade lite småsaker ect. 
 
16.00 - 17.00 - Träffade upp Linnea vid medis. Köpte present till Emma och sen gick vi förbi Linneas föräldrars nyinköpta restaurang i Gamla stan! Skitmysig, har på känn att jag kommer hänga extremt mycket där i sommar.
Sen gick vi ner i en ytterst underlig affär precis bredvid. Det var saker ÖVERALLT. Alltså från golv till tak. Och mängder med underliga tidningsklipp satt upptejpade överallt, du kunde inte titta åt något håll utan att se texter som ovan. Fantastiskt kul. Dom hade verkligen allt. Böcker i travar, LPskivor, posters, porslin, en dator, kortlek, kläder, skor, en cykelhjälm till och med en frickin YTTERDÖRR som man kunde köpa. 
 
18.00 - 00.00 - Efter detta träffade jag upp Jennifer, Sissela och Sofia vid Brommplan. Vi hade nämligen planerat en överraskningsmiddag för Emma som vi var tvungen att handla för. Felicia dök också upp. Så vi handlade mat och åkte hem till Emma (hon var alltså inte hemma utan vi blev insläppta av hennes mor). Vi gjorde i ordning allting jättefint och dukade och jag slog in min present och sen kom Andrea och Chaya hem med Emma. Alltså HAHAHA hennes min. Hon fick typ kortslutning, fattade ingenting. Det var sjukt kul, just för att hon verkligen inte hade anat något alls. Sen drog några av brudzen vidare men eftersom att jag varit hemma hela veckan så fick jag inte följa med för mina ondsinta parenteser... 
 
Det var min fredag det!
 

AIN'T NO REST FOR DA WICKED

Idag ska jag försöka komma ihåg att ta ett sånt där foto i timmen. Men jag är väldigt glömsk av mig, så ni vet.
Jag vill verkligen ha en systemkamera, har velat det i en mindre evighet men det är ju så CP dyrt och jag är verkligen värdo på att spara. MEN jag fick ett jobb igår. Hur fett?! Så fett. Ska skriva kontrakt på tisdagen som kommer. Kommer jobba minst två dagar i veckan så det är nice. Jag vill ha peeeeengar.
Och nu kommer jag få det och världen kommer lysas upp ett annat ljus.
Nej inte direkt jag kommer antaglien bara vill ha ännu dyrare saker och bli ännu girigare för det är så våra vidriga människor hjärnor fungerar. 
Men ändå, det ska bli trevligt!
 
 
Puss o kram ses på stan
 
 
 
 

Bara ett ord kan sätta eld på en skog

Nu är det mitt i natten.


Torsdagslista.

När vaknade du imorse? 
Halv tolv tror jag. Vaknade av ett mystisk samtal från ett nummer jag inte kände igen. Jag hann inte svara, och de går inte att ringa upp och det har inte ringt tillbaka. Så otroligt STÖRIGT.
 
Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Vad är det som låter? Varför låter det? Måste få det att sluta låta. Shit det ringer. Vart fan är min telefon? AAAH DET LÅTER.
 
Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?
Försökte ju ringa upp det där numret. Men då sa nån mekanisk röst på engelska att det inte gick.
 
Vilket humör är du på? 
Trött och glad. Tillfreds.
 
Har du ont någonstans? 
Eftersom sjukdom så i princip överallt. Men speciellt i nacken för att jag mest legat på en kudde och tyckt synd om mig själv.
 
Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på? 
Misusoppa med mycket sjögräs och ingefära vid sidan om.
 
Vad köpte du när du drog ditt kort senast? 
Har inget kort. Cash is king. Men tror att det var Lucky Strike.
 
Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet? 
Blogg.se
 
Vad ska du göra ikväll? 
Inga planer. Kolla på någon film, typ Jurrasic Park. Victor kanske kommer hit också om jag har tur.
 
Vilken är den första låten du sätter på idag? 
Flyktsoda med Ebba Grön. 
 
Vad tycker du om din blogg? 
Jag älskar den mer än själva livet. Eller eeh nej, men den är fantastiskt. 
 
Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten? 
Satt och rökte på skolgården med Emma, Kalle och Victor har jag för mig. Emma hade bara blus för det var vamt i solen.
 
Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad? 
Hmm träffar jag Victor lär väl han säga att jag är fin, fast jag är förkyld och risigare är nånsin, för så söt är han.
 
När fotade du något senast, och vad? 
Fotade mig själv igår i soffan för att visa Simon att jag hade flätor och såg ut som Arns fru.
 
Har du gjort av med pengar idag, på vad? 
Nej. Och kommer inte göra det heller. Det är väl det bästa med att vara sjuk, man kommer inte ut från huset så man spenderar inte pengar i alla fall.
 
Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då? 
Den röda stolen mitt emot mig.
 
Vad har du på dig idag? 
Rosa, fläckiga, fruktansvärda illrosa mjukisbyxor och Thildas gråa tröja.
 

Jag slickar pärlor, jag äter människor. Stjärnor gnistrar ner i ett hål.

JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ ATT VARA SJUK NU FÅR DET RÄCKA.
Annars är det bra, mår lite bättre i alla fall. Fast snoret bara rinner. Helt sjukt, värsta fontänen när jag snyter mig. Fräscht va? Hur stavas det, fräscht? Färsht? Frächt?
Men ni fattar.
Lyssnar på spotti och bara skriksjunger med Ebba Grön. Mamma är hemma, det är kul med sällskap.
Imorgon är det fredag, tagga! Vet inte vad jag ska göra, eller jo på eftermiddagen ska jag in till stan med Linnea och köpa lite presenter till härliga människor. Struntar i om jag är fortfarande är sjuk, för då trotsar jag det. Har varit inomhus i fyra dagar snart kommer få panikattacker om jag inte får lite solljus och frisk luft.
Saknar mänskligheten. Saknar ALLA. Spelar ingen större roll om jag gillar er eller inte. 
Funderar på att klippa mitt hår, typ nu. Kommer ångra mig för jag kan inte klippa, men vem fan bryr sig. Hår växer ju ut igen. Jag tycker tjejer som panikar när dom har klippt sig är lite larviga.
Vaddå är ditt hår heligt eller? Tillber du ditt hår? Nej men dåså. Skärpning. 
 
en bild omöjlig att relatera till texten

37 saker jag tycker om

 
1. När man har varit sugen på en maträtt hela dagen och så får man äta det till middag.
 
2. Lära sig nya ord.
 
3. Få tillbaka ett prov som är helt fläckfritt, inga röda markeringar, inga stavfel, ingenting, med ett A skrivit högst upp i ena hörnet.
 
4. När man går hem sent på natten när inte en människa syns till och du kan mima med låten i hörlurarna för du vet att ingen ser. 
 
5. Den perfekta fyllan som dyker upp allför sällan.
 
6. Röka på balkonger. Vilken balkong som helst duger.
 
7. När man det blåser varma vindar som man inte fryser av utan bara tycker är behagliga. Som en hårfön.
 
8. Att snorkla och se fiskar som äter små saker på stenarna och sen simmar man lite längre ut och havet är helt kristallklart och botten är bara sand och helt tom och så ser man en liten liten sjöstjärna som går iväg (visste ni det, att sjöstjärnor går)
 
9. Fräknar.
 
10. Nyårsafton när det är iskallt ute men alla klär sig som om det är sommar och man har gåshud över hela benen men märker det knappt för man är så jävla full och står o pratar med turister klockan halv sex på morgonen och känner att det är ETT HELT FUCKING NYTT ÅR DÄR VAD SOM HELST KAN HÄNDA.
 
11. Sekunderna innan den första kyssen.
 
12. När du är på festival med en kompis och träffar en kille som tycker att ni är alldeles för fulla för att gå tillbaka till ert tält så han köper 3 pizzor var till er så att ni ska nyktra till för han har ändå just fått lön och han vill ju inte att ni ska bli våldtagna. 
 
13. Djur med kloka ögon.
 
14. Sagoskogar. Ni vet med massa mosstäckta dalar, och ENORMA granar eller tallar eller vad det nu är för jävla barrträd.
 
15. Harry Potter. 
 
16. Små bebisar som luktar gott om huvudet och som drar sönder ens armband och halsband. 
 
17. Se en konsert och kunna varenda låt.
 
18. Apelsiner. 
 
19. Dricka rött vin med Linnea vid hennes köksbord, bara vi två och hennes fågel. Dela på en flaska tills vi är helt lulliga och röda om tänderna.
 
20. Fulla pojkar som skriker och hatar en och puttar en och trillar omkring i gräset. Som ångrar sig sen och vill hålla en i handen.
 
21. Bakisäta med sin bästa vän och skratta åt alla dumheter man gjorde dagen innan.
 
22. Vakna upp och insåg att man låg med EN FRICKING MODELL KVÄLLEN INNAN.
 
23. Hetsröka tre ciggaretter på rad och inse att livet känns lite enklare efter det.
 
24. Få låna en iphone av världens finaste grabb.
 
25. Åka hem sent på tunnelbanan och vi delar det sista av vodkan och alla kollar snett.
 
26. Krama någon som luktar gott.
 
27. Fina leenden. Vackra läppar och vita tänder.
 
28. Promenera hem från en restaurang mitt i natten på en grekisk ö med sin fina mamma och man kan röka och det är jättesvettigt och man bryr sig inte att alla andra festar hemma i Sverige för det regnar ju ändå där.
 
29. Vinna i kortspel.
 
30. Havsdjur, alltså är besatt av hav och djuren och växterna däri.
 
31. Nattbada.
 
32. Läsa ut en skittjock bok och känna sig intelektuell som bara den.
 
33. Sola på balkongen.
 
34. Vågor!
 
35. Människor med smittande skratt. 
 
36. Känslan när det är skolavslutning och man vet att man har ett sommarlov på två månader att fylla med en massa roligt.
 
37. Ligga såklart.
 

Jag är sexton år, jag är platsen dom aldrig upptäckte

God morgon!
Mår lite bättre idag tjoho. Idag har jag bara hunnit vakna med min bejb, spelat candy crush tills han vakna, ätit frulle och rökt på balkongen. Diskat har jag gjort också. Sen gick han till skolan och lämnade mig helt ensam här.
Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra med mitt liv... 
Nummer tre på den där listan förresten "Ett foto i timmen" blir ju jävligt ointressant när jag är sjuk och bara glider runt hemma och är ful. 
Så vi kör den någon dag när jag har frisknat till! Kanske tar nummer fyra eller någon av dom istället, ingen vet.
Peace out suckas
 
ja vi är otroligt söta bara så ni vet lixom
 

Jag kan bränna dig som du aldrig bränt dig, om du leker med mig

 
 
Jag är sexton år, jag är platsen dom aldrig upptäckte
Jag är en storm från ingenstans, jag kan krossa ditt hjärta

Som en orkan kan jag svepa bort dig, men jag tänker aldrig dö nej. De kommer aldrig va över för mig. Jag kommer älska dig när jorden gått under, för jag tänker aldrig dö nej. De kommer aldrig va över för mig

Jag är tjugofyra, bara en liten gnista
Bara ett ord kan sätta eld på en skog

Jag kan älska dig just som den där elden, men jag tänker aldrig dö nej. De kommer aldrig va över för mig. Jag kan bränna dig som du aldrig bränt dig, om du leker med mig. De kommer aldrig va över för mig

Jag är trettinie, jag är ett tappat självförtroende, en pojke från förr är tillbaks igen
Han bara står där och stirrar mig rakt ner i själen. 

Jag skulle älska nån tills jorden gick under och du skulle aldrig dö nej. De skulle aldrig va över för dig. Jag kommer älska dig när jorden gått under, för jag tänker aldrig dö nej. De kommer aldrig va över för mig
 
Håkan asså åååh vad ska jag ta mig till med dig, varför är du alltid så fantastisk? Vi ses på peace and love bby

Jag är trött låt mig va

Jag är sjukare idag. Tror aldrig jag kommer bli frisk. Det enda jag gjort idag är sovit, kollat 7 avsnitt av "The Following" (som för övrigt är en grym jävla serie, se den) och ätit pizza, känner mig som en stor flottig klump.
Jag vill bli frisk nu. Varför blir man ens sjuk, det är värdelöst. Usch. 
Jag tog min första cigg på hela dagen nyss, fick en fet jävla nickokick och mådde ännu sämre. Wäääuuuh jag vill inte vara med. 
Och jag bara sover och sover men är fortfarande dödstrött. Aja jag kanske är frisk till helgen i alla fall, om jag har tur. 
SENGÅNGARE LOUISE, SENGÅNGAREEEEEE
 

En bild på mig idag och vad jag hade på mig

Har bytt kläder hela tiden idag men det här är vad jag har på mig just nu. En slapp tröja och en fet sjal för mitt hår hatar mig.
Kyss o smek


Supa är kul men jag föredrar att KNARKA

 
behöver en brud som är precis som jag, ett lösaktigt svin med risig moral

muppen fyller år idag

Vaknade imorse. Vacklade ur sängen, sminkade mig, klädde på mig, ramlade ut i köket, höll på att kollapsa över köksbordet och insåg att jag var sjuk. Så gick och la mig igen. Sen har jag bara varit sjuk hela dagen, hängt med Victor också eftersom att han sov här.
Klockan 4 var jag på jobbintervju. Såg ut som ett vrak, kom försent och hade typ feberfrossa för jag kommer inte ihåg vad hon pratade om...
Men tror det gick bra! Hon skulle ringa på onsdag så bara att hoppas på det bästa.
Nu har jag ont i huvudet och tänkte ladda ner någon bra serie. 
GRATTIS TILL EMMA OCKSÅ SOM FYLLER ÅR IDAG! Hurra hurra hurraaaaaaa
Sorry becuz of astråkig uppdatering men jag PALLAR inte för jag är sjuk och det är synd om mig sådeså.
 
why u so sassy emma

En bild + 5 grejer jag gillar

OBS OBS OBS inte mitt foto, tumblrs

Listor - Läser man den här bloggen går ju inte det att missa. Jag tycker om dom. Det är så strukturerat på något sätt, jag gillar alla listor. Listor i den här speciella "bloggformen", ligglistor, att-göra-listor, bucketlist BARA ALLA LISTOR JAG KAN LÄGGA VANTARNA PÅ (fult uttryck, speciellt när man skrev det ser jag) 
 
Sommaren - Jag gillar inte sommaren, jag älskar den. Det är som att resten av året är min tråkiga, torra man som jag står ut med bara för att jag har min eldiga, passionerade älskare som får alla mina drömmar att slå in. Det är sommaren. Det är därför, när jag blir lite äldre, ska rymma iväg med min älskare för alltid och aldrig vända mig om, bara vara på en plats där jag alltid kan vara med honom. Allt som har med sommaren att göra är romantiserat för mig, luften, solen, värmen, sommarregn som doftar så fantastiskt (när ska någon göra parfym på den lukten? seriöst, det är en miljonidé ju), kläderna man kan ha utan att frysa, hur alla är mycket snyggare och gladare och ölen känns mycket kallare när det är svettigt väder ute.
 
Ta tag i något - När man äntligen kommer sig för att göra något man skjutit upp med dåliga bortförklarningar som enda anledning. Ta tag i tvätten, sätta sig ner och plugga till det där provet, måla om, göra slut med en människa som inte är tillräckligt kul, lära sig ett nytt språk JAG VET INTE. Det kan vara vad som helst. När man får dom där sakerna gjorda så försvinner den där klumpen av dåligt samvete för att man bara legat o sovit en hel helg och ätit nudlar och man känner sig som världens mest produktiva människa. Den känslan är guld värd. 
 
Konserter - Svett, mosh pits, armbågar, skrik, dans, hopp, basen, andnöd, dödsångest blandad med idoldyrkan. 
 
Supa, knulla, slåss och knarka - Förklaring överflödig. 

celestica

1 - En bild + 5 grejer jag gillar
2 - En bild på mig idag och vad jag hade på mig
3 - Ett foto i timmen
4 - Min favoritårstid och mitt favoritgodis
5 - 2 kvinnor och två män jag tycker är azum
6 - Mina morgonruntiner
7 - 5 saker jag ogillar
8 - En bra film o bok
9 - De bästa låtarna för dv. dramatiska tillfällen
10 - Typ av killar jag faller för
11 - Mina favoritbloggar
12 - 10 foton med min favoritfärg 
13 - En bild på mig själv för tre år sen
14 - 5 asgoda saker att äta
15 - 5 saker jag vill jobba med
16 - Innehållet i min väska
17 - Min första playlist på spotti
18 - Mina olika hårfärget och frisyrer
19 - 5 saker jag ska göra i sommar + en beskrivande låt för varje sak
20 - Vad tror jag på?
 
Det var tametusen dags för något sånt här! Jag börjar idag eller imorgon!

Under the world of sound, hold her and hold her

God morgon världen! Idag är det (som resten av veckan) strålande sol och fint väder.
Jag har inte hunnit med särskilt mycket idag än så länge. Ätit två paket nudlar till frukost och kollat på Big Bang Theory. Nu är jag rätt röksugen så tänkte gå ut och ta en gash! 
Sen ska jag plugga plugga plugga
 
 

Jag vet inte ens

en liten gif med alma, där har ni våra instagraaaaam
 

Jag är inne i nån kreativ fas typ. Jag vill bara fixa mina naglar, måla en tavla, möblera om mitt rum, göra ett collage, skulptera en staty JAG VET INTE ENS. Jag vill bara... hålla på. Göra något intressant.
Vill förändra mitt utséende också, synd att jag inte har pengar till det. Men jag har lovat mig själv att så fort jag har betalat min Peace and Love biljett ska jag spara ihop så jag kan peirca näsan, för jag vill det. Och den här gången ska jag hinna göra det innan jag ångrar mig. Och nästa vecka ska jag klippa mig, alltid något. 
 
Kvällen har jag spenderat med hemma hos min farbror på middag. Meningen var att jag skulle dra ut senare men det var kallt och jag var så trött så trött. Så jag fastnade där. Drack lite champange och rödvin och blev nästan lite lullig i bollen. Men bara nästan. 
Annars har jag inte gjort så mycket idag. Hängt med Alma. Träffat Hector som köpte cigg (eko lucky strike för jag värnar om miljön det gör jag). Frusit. Druckit fem koppar kaffe men är fortfarande lika trött. 
Förresten var det någon som kommenterade en mängd frågor som jag kanske möjligtvis tänkte ta att svara på någon dag. Jag kan i varje fall visa mitt rum för det efterfrågades! 
För det mesta är det stökigt och med en Victor sovandes i sängen men jag kan städa upp lite och sparka ut honom så blir det säkert finfina bilder!
 

ut i en bakfylla blandad med ångest

 
Dagens nationalsång haha lol jag har ångest skit också. inte ens ångest som är värd nåt för jag kanske inte va jobbig alls igår. bara det att jag inte kommer ihåg nånting alls, och det känns inte direkt betryggande. 
aja jag ber om ursäkt med i bland måste man.
nu åker jag och träffar alma för en promenad.
puss o kram ses på stan
 

kvinnor, tjejer, brudar, guzzar, gäris, babes, flickor ♀

Idag är det alltså Internationella Kvinnodagen. 
Men det är ingen dag för gratulationer, för då har du helt plötsligt godkänt att kvinnor får EN dag på året. Inte 365.
Dags att gratta är det när den här dagen inte behövs längre. När mamma slipper diska, städa och laga mat FLER dagar än den 8 Mars.  Det här en sorgens dag (tilllåt mig vara dramatiskt)
Det är det som är skillnaden kära ni som sitter där och kläcker ur er "Amen om feminism handlar om att jämnställdhet så borde väl det finns en internationell MANSdag också vavava". Håll käften. 
Har du inte insett att alla andra dagar, delvis mot vår vilja, fortfarande tillhör männen. 
 
Att männen fortfarande har högre lön än kvinnorna, att näthatet mot kvinnor florerar över internet, att de kvinnodominerade yrkerna fortfarande har lägre lön, att det är kvinnorna som skyndar på stegen när det är mitt i natten och ingen är i närheten och den där killen bakom dig går ovanligt snabbt, att tjejerna fortfarande pratar mindre i klassrummen runt om i världen, att abortfrågan fortfarande existerar, att tjejer får slampa skriket efter sig medans killarna får en high-five och att kvinnor förminskas, målas upp som svaga och inte får ta plats. 
Det här är förjävligt. Det ger mig dålig smak i munnen. 
 
Jag är trött på att höra att Sverige faktiskt ÄR jämnställt. Ja Sverige är jätteduktiga, bravo, bravo. Vi är på god väg. Men vi är inte där än. Jag kan vara stolt över Sverige, men jag är inte nöjd.
Ja jag tänker vara ett sånt där jobbigt feministluder, om du misstycker kan du väl lämna en kommentar om hur du tänker våldta mig och hänga upp mig i köttkrokar. För det är väl sådant vi kvinnor måste ta. 
Och nej jag menar inte att alla män är svin, självklart inte. Jag menar att alla som inte vill att det ska vara jämnställt är svin. Det är för i helvete helt logiskt att vi ska ha samma rättigheter. Lika logiskt som att rasism/homofobi/nazism inte ska existera är det att sexism inte ska existera. 
Nu är det 2013 och jag vill ha FUCKING FÖRÄNDRING. 
 
puss o kram ses på stan 

Jag är så rädd för dig jag går på glödande kol

Hallå där! Idag sken återigen solens strålar över stockholm gator, åååååh. Skuttade omkring och ville bara skrika av glädje. Hade en lektion idag, slutade vid 11!! Käkade lite mat och tog en cigg på skolgården. Med mina härliga willy wonka glajjor och uppsatt hår utan att frysa öronen av mig styrde jag, Emma, Andrea och Lina våra steg mot kungsan där vi roade oss med att sova på en soliga bänk och sparka sönder isen. Jag och Andrea kände att det var dags att skynda på våren lite. Sen började jag frysa så åkte hem och fikade med min pappa för det är jag värd. Ikväll ska jag väl ut och festa hårdast i världen antar jag. Snart kommer jag skriva ett inlägg med massa obehagliga åsikter som säkert kommer göra hälften av mina läsare obekväma bara så ni vet.

 


Okej då fortsätter vi med den där listan då

 
Har du haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? Jajajajaja
Sovit bredvid någon av samma kön? Lol ja
Sovit bredvid någon av motsatt kön? JAAAAA mysss
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den? nein. eller jo kanske mina föräldar dårå
Gråtit dig till söms? Nej, blött o obekvämt ju
Gråtit framför någon du älskar? Men det var en jävla massa gråt frågor vem fan bryr sig 
Vaknat av att du gråter? MEN NU FÅR DOM VÄL GE SIG
Skrikit ord som hora och slampa till någon? Mina vänner får sig en dos av det varje dag, men jag gör det med kärlek och jag menar det inte eftersom att ingen utav mina vänner säljer sex
Slagit någon på skoj? Självfallet
Blivit slagen på skoj? ja :(((
 
Varit på solsemester? YES och det är fantastiskt. Sånt man lever för typ
Badat i havet? Ja (se ovan)
Har haft snöbollskrig? Ja men nu för tiden är mulkrig vanligare. Älskar att trycka upp iskokor med grus i någons ansikte ÅÅÅH
Inte sovit på en hel natt? Ja för så jävla tuff är jag
Varit på sjukhuset? Haha älskar att det står i bestämd form. Som det fanns ETT ENDASTE MEGASJUKHUS typ. Men ja det har jag.
Sovit i över 12 timmar? Ja det bästa som finns
Sett en film mer än 10 ggr? Ja, pineapple express och harry potter filmerna.
Varit ute en hel natt? Jo, jag var dessutom UTOMHUS hela natten.
Bråkat med en vän? Nä så fort bitchen bråkar she aint ma friend
 
UTSEENDE
 
Hur lång är du? 165 typ isch
Ögonfärg? Snigelfärgade. Blå/grå/gröna
Hårfärg? Naturligt blondt hårsvall
Stil? Trött. Skate/street/alla snygga brudar på tumblr. Mössa + tröja
Är du nöjd med ditt utseende? Jadå det duger i krig, så länge man får ligga HÖHÖ
Är du mogen? Alltså va sen när hade det något med utseende att göra? Ibland undrar jag om dom som skriver dessa listor är lite utvecklingsstörda. Men ja det är jag, alltid, utan undantag
 
FRITID
 
Du har varit på läger? Ja men inget som har med idrott att göra, NEVER.
Du kör handboll/basket? Nej.
Du kör fotboll/innebandy? Nej. Dessutom KÖR man inte, man spelar ditt lilla as
Du är ofta med kompisar? Bara, ALL THE TIME
 
DU TYCKER OM ATT...
 
Kramas? Määäh ibland om hen har tight kropp
Kyssas? Ja nomnomnom
Prata? JAAAA älskar att prata
Sova? Jajamensan
Gå upp tidigt? Eh nej
Lyssna på musik? Yez
Vara ensam? Ja ensam är stark
Att vara kär? Jaarå det duger väl
Vara i skolan? Det är helt OK ibland.
Kolla på film? Ja. 
 
Vilka otroligt ointressanta frågor somnar typ av att svara på dom. Aja fortsättning följer ANTAR JAG. 
Nu skypar jag med Max och Adam och dom snackar om tuttar. 

hej louise det här är för dig <3

Jag ger mig själv en tio minuters paus för det förtjänar jag. Jag kommer snart drunkna i plugg. Så mycket skolarbete jag orkar inte mer. Historia provet gick inge vidare men sånt som händer. Satsar på psyko provet tills imorgon. Skräcken inför ryska och matte provet nästa vecka börjar breda ut sig likt en enorm blåval på mitt undermedvetna. Där fick ni en uppdatering om mitt skolarbete, YOU'RE FUCKING WELCOME.
 
Fast det var fantastiskt väder idag. Helt underbart. Jag fick typ lyckokänslor som har legat begravda under mörker, kyla och snö som lixom varit inuti mig (SO DAMN DEEP). Och dessutom hade vi bara två lektioner idag istället för fyra så slutade tidigt. Därför hann jag med att vandra omkring i det fina (men jävligt kalla tyvärr) vädret och ta en fika med Linnea + Ellinor lite senare. Det var frid och fröjd. Linnea bjöd på varm choklad eftersom att pengar inte existerar i min värld. 
Får inte heller glömmas att jag kände mig så otroligt utvilad när jag vaknade imorse. Alltså helt sjukt utvilade jag typ skuttade upp ur sängen och Victor också. I vanliga fall brukar vi typ somna om/skrika av äckel när vi måste gå upp. Underligt underligt.
Men nu är tyvärr min 10 mins paus slut så tänkte hitta ett tjockt rep och hänga mig
Kyss och smek
 
 
 

stela miner möter mig men jag kan tackla dom

Jag hatar skolan just nu. Jag har lust att bränna den som nazisterna bränder synagogor. OBS OBS jag är inte nazist/rasist/sexist OSV jag hatar bara alla. 
Nej men pluggar historia och förintelsen så tyckte det passade ganska bra. lol förklarar mitt eget skämt.
Nu ska jag äta massa maaaaat sen kommer virre hit så det blir najs najs. Skall fortsätta med listan (LISTOR <3) efter maten farväl så länge.
 

hey you what's that sound?

Från mig till er alla, en lista. fucking enjoy it
 
 
KÄRLEK 
Är du kär? Nja jo men det är jag väl, lite i alla fall
Har du sagt "jag älskar dig utan att mena det? Nix
Är du rädd för kärleken? Lite men that ain't stopping me bro
 
BADGIRL/BADBOY 
Har du rökt? Men JAAAAA SLADJQÅPKDAÖZC
Snusat? Göteborgs Rapé Lingon har jag för mig, men snus är vidrigt. Det rinner konstiga safter och man vill bara kräkas.
Däckat? Varje helg brä
Tycker du att det är coolt att supa? Dödscoolt.
Kysst en främling? Jajamensan
Gjort ett sugmärke? Haha yes
Har haft oskyddat sex? Mmmmmhm
Pussat en tjej? Jag har gjort mer än pussat ;))))))
Har du haft sex med mer än 20 personer? Jag jobbar på det azz
Gråtit inför mer än 10 personer? Ja, jag HATARHATARHATAR att gråta inför andra. Hatar att gråta överhuvud taget. Usch man blir bara ännu mer ledsen och så måste du sminka om dig.
Smygit ut? Aldrig behövt 
 
FORTSÄTTNING FÖLJER 

Från "kära älskling" till en komplett främling, sånt händer hela tiden

Men hallå där. Jag studerar så jävla flitigt att jag förtjänar en paus tycker jag.

Intressanta saker som jag gjort idag
- inte ett jävla dugg. Eller jo, jag och svanen funderar på att utveckla en överlägsen människoart som ska konkurrera ut alla idioter här på vår jord.

Vi har dessutom upptäckt det extremt underhållande med #justgirlythings. Typ "when he hugs you from behind". USCH så jävla vidrigt/äckligt/jobbigt/sexistiskt. Jag hoppas du blir raped in the as from behind. Jag pallar ej. Dock finns det ju dom som gjort om dessa picz så dom blir underhållande. Tur det annars vore väl människosläkten dödsdömt om det bara va jag och linnea som hatade på dom.


OOOH YES AIN'T THAT FRESH

 
Hej era fulingar.
Idag var det måndag, wuuuäääh uppkastning avföring jag hatar måndagar. Att min första lektion är ryska gör den inte direkt mindre plågsam. Jag gjorde allt jag kunde för att komma i tid, men shit went down och slutade med att jag missade hela första lektionen och 30 minuter av nästa lektion. 
Hade utvecklingsamtal också. Min frånvara är tydligen lite "upp och ner". Fan det kanske är dags att ta tag i mitt liv. Känner att allt bara spårar ur och slirar omkring just nu höhö kan inte alls ta mig samman.
Men idag var jag duktig. Satt i tre timmar i sträck och pluggade historia och läste dessutom ut min svenskabok (YEAH U FUCKING HEARD ME M1A, hur många i klassen har ens börjat? nää juste ingen).
Kan även passa på att inflika att bloggandet kommer va dåligt den närmaste veckan för har prov torsdag och fredag och nästa vecka måndag och onsdag. Och ska ju försöka träffa mina fantastiska vänner mellan allt plugg också. 
MEN HÅLL UT FÖR JAG VET ATT NI ÄLSKAR MIN BLOGG MER ÄN ALLT ANNAT OCH JAG LOVAR ATT JAG KOMMER TILLBAKA.
Nu ska jag äta massa mat och åka hem till min bejb ute i orten. 
Kyss och smek
 
lär väl sluta som något av detta
 

vart enda bord är vält fönstret är smält FÖR DET ÄR VI SOM HYR HÄR IKVÄLL

Shit va jag blev taggad på fest. Bara sådär. En söndag eftermiddag klockan halv fem och jag vill bara FESTA HÅRDAST I VÄRLDEN.
Men så kul ska vi inte ha det nejnej.
 
Vaknade hos Virre idag. Igår kollade vi på Harry Potter och softade helt galet. Idag vaknade vi HALV NIO. Fattar ärligt talat inte hur detta gick till men det var en spännande upplevelse att hinna diska mängder med disk, röka, baka ett enormt havreflarn (det blev ett stort istället för flera små, partey) och äta upp det, klä på sig, sminka sig och sitta på bussen innan klockan var halv ett. Carpe diem på det azz. Sen träffade jag linnea och vandrade runt i stan och nu är jag hemma och måste verkligen plugga.

Så hej då.
hej då på er 

Du vet när man äger en bil, då behandlar den ändå med viss respekt för det är ju DIN bil. Men när man HYR en bil, då kan man skita i allt. Han där borta han beter sig som han hyr stället den killen.

 
Dom senaste dagarna har jag gått runt som på moln. Ett moln av extas. 
Vet ni varför? Jo för att Frej den Fantastiska har berättat på sin facebook sida att Far & Son kommer till stockholm den 11 maj för en spelning.
Nej jag behöver inte skriva ett långt inlägg om varför det här kommer vara min höjdpunkt på möjligtvis hela året. Ni ska veta vid det här laget.

Vi dansar bättre utan kläder så äre så äre så äre

Igår var det SPÅÅÅRAT. Haha sajk inte alls, men det var kul ändå.
Vi chillade hemma hos Jalle. Kalle och Valle var där ockå. Ja ni läste rätt, dom kallas för Kalle, Jalle och Valle och dom umgås. Hur jävla badass är inte det, låter som en serie eller kanske ett barnprogram. love it.
Vi körde mest en massa spel, beerpong (jag och kalle döptes oss till team sparta eftersom vi vrålade som två gladiatorer varje gång vi satte en boll, vilket tyvärr inte hände så ofta), ölspelet, pekleken och jag har aldrig. 
Så spännande hade jag det, jag och thilda var väl hemma vid tre sisådär.
När jag vaknade var Thilda dock spårlöst försvunnen, hon skulle hem tidigt ni vet. 
Vaknade av att pappa, mamma och linnea ringde typ samtidigt. Gick upp, var förvånadsvärt nog inte bakis (HURRA), klädde på mig, ducha, åt och styrde mina steg mot söder där jag mötte upp min bejb linnea som jag inte träffat på en hel jävla vecka. Det var ett kärt återseende. 
Så jag har bara glidit runt och vart ascool med henne hela dagen.
Nu ska jag snart klä på mig lite vettiga kläder och piffa till mig för att sen åka hem till min andra bejb som just steg av planet här i Sverige! Så ska härja runt i orten hela kvällen. Nä inte direkt, ska typ bara vila och pussa sönder honom. 
HA EN FESTLIGA LÖRDAG KVÄLL MED MYCKET SUPANDE, KNULLANDE, SLAGSMÅL OCH KNARK♡
 
hur coola? så coola.
 
 

basen från gud och dina händer

Sex saker jag gjorde igår:
- Bytte buss TRE gånger för att komma hem från fucking nacka
- Träffade Leon som köpte fattigmanscigg till mig (LM)
- Ritade av mig själv
- Försökte rita av Thilda
- Insåg att jag verkligen inte kan rita fötter alls
- Härjade hemma hos Louise, välte ut en burk med turkisk peppar, drack lite av ett jättebeskt rosévin, åt upp en klase vindruvor på mindre än två minuter typ, skrattade okontrollera och, körde "jag har aldrig"
 
Fem saker jag ska göra idag: 
- Kanske gå på bokrean med mamma, fast det är bara kanske
- Köpa vin
- Träffa Hector för att kela lite med hans ormisar
- Åka till bromma och härja där också
- Spela något form av drinkinggame
 
Fyra saker jag vill göra i framtiden
- Träffa en soulmate och vara tillsammans med honom/henne länge, länge. Kanske resten av livet
- Flytta från Sverige och resa jättemycket
- Få ett eller flera barn tror jag kanske typ isch som jag ska vara världens bästa mamma till
- Gå ut skolan!!!!
 
Tre saker jag SKA göra i framtiden: 
- Va sjukt jävla cool såklart. Alltid
- Åka till någon/några/alla av dessa platser: Berlin, Amsterdam, Fillipinerna, New York, London, något land i Afrika, Moskva och Indien.
- Se massor av världen. Annars kommer jag dö olycklig, och det vill jag ju undvika
 
Två saker som är extra bra:
- Linnea är i bilen nu påväg tillbaka i Stockholm och är till och med redan i Sverige
- Nu har det varit vår på riktigt i flera dagar, alltså det har varit sol och flera plus och istället för att frysa halvt ihjäl när jag går ut så har jag bara frusit lite grann sådär, ibland inte alls. OCH IDAG ÄR DET FÖRSTA MARS JIPPIE
 
En sak jag vill säga till er: 
- Idag är det fredag, och det ska firas såklart
 

RSS 2.0