När allt är slut vad gör väl det om 100 år?

Sen sist jag bloggade har jag hunnit med en del. Har varit i Nacka två gånger och blivit bjuden på vin. Ätit middag hos Thilda och gått ut med hennes hund i ösregnet :( kollat väldigt mycket sex and the city (kollar om alla avsnitt) och legat i mitt rum med ljus och rökelse och bara ANDATS och njutit av att jag har lov.
Varit hundvakt och tagit med honom till veterinären helt ensam, kände mig väldigt vuxen. Köpt världens blingiaste kedja oxå! Och träffat Emma och Sofia och diskuterat vad vi ska vara utklädda till imorgon (halloween party igen tjoho) och GUD vad har jag inte gjort snarare.
Idag var jag med yuvia på gästabud och höll Linnea sällskap när hon jobbade, pratade om livet och yuvias nya intresse "varför tycker alla att incest är så äckligt?" Och nej det betyder inte att hon förespråkar det, hon har bara en tendens att bli nyfiken på konstiga saker<3 lyssnat massor på maggio oxå och känt mig lite upp och ner som vanligt vad är det ens för fel på mig? Tror jag missat några hjärnceller eller så bränner jag bara bort dom i så snabb takt att det faktiskt märks? :o ingen vet, allra minst jag. 
 
 
😊

im a HORNy devil

Igår var jag på 20års/Halloween fest det var kul. Stina och Isabelle vann champange för att dom var bäst utklädda (mario och lugie) och Tuva kom tvåa för hon var slutty pumpkin. Jag var djävul med plasthorn och eldgaffel från buttricks som typ resten av festen. Kände mig orginell. Alexandra var sockervadd, det var fab.
Jävligt skevt dock att walk of shamea hem klockan nio på morgonen med eldgaffeln i högsta hugg och sminket rinnandes i regnet. Har kollat på Sex and the city och ätit resten av dagen, love life. Ikväll ska jag nog hem till Thilda och käka middag och sen blir det fest för hela slanten ute i nacka. Det blir en bra söndag.
Annars har det inte hänt särskilt mycket den här veckan. Har fått höstlov!! Jävligt nice med lov. Jag har väl typ gjort det vanliga... Vart i skolan och hatat tristessen, fikat lite, promenerat med linnea till gamla stan, fikat mer på gästabud. Seriöst mitt liv.är.ointressant.
Här får ni lite bilder från gårkvällen: 
 
så jävla värda vinnare <3
 wadaappppp

mens

det känns som att min livmoder försöker att ta självmord
den kommer implondera
eller kanske att explodera
jag vill bara
uppphöra att existera
för jag har en sådan himla kramp
jag tror jag får damp
vill vräka i mig mat
men orkar inte för jag är för lat
orkar bara ligga stilla och skrika
fast jag helst vill ta en fika 
 
Den här fina dikten om mens skulle komma upp för typ 4 dagar sen men men whatever här är den, den är fin
 
 

The valleys dominerar hela detta inlägg lalala

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
lite nippleattack sorry im not sorry
 
Nämn något som gjorde dig glad igår: Hittade en ny serie på MTV som var helt sick. The Valleys heter det. Alltså först kom Jersey Shore och dom visade trosorna på klubbarna och blev arresterade för dagsfylla och dom låg med varandra. Wow tänkte man. Sen kom Geordie Shore och dom kissade på sig för dom var så fulla och dom viskade klamydia när dom hade sex och den ena tjejen har så stora tuttar att hon kan placera en flaska därimellan och DRICKA UR DEN (oh the dream). Sen kom The Valleys, Jersey Shore och Geordie Shore på crack. 
Dom går ut på krogen och tjejerna tar av sig alla kläder på underkroppen och går runt med fittan i vädret samtidigt som dom suger på varandras bröstvårtor, sen tatuerar alla tjejer in var sitt får på fittan och 3 minuter in i ett avsnitt åker dom partybuss och alla är redan nakna. WOW WOW WOW jag älskar skäp TV<3 Det enda problemet jag har med serien är hur brudarna slutshamear som bara den och säger typ "I don't throw myself at boys, im not a slut" får inte riktigt ihop det hur det kan vara värre att ha sex med en kille man diggar eller i alla fall tycker är snygg än att visa fittan för en hel klubb? Alltså hmm. 
Sen hände en annnan sak som typ gjorde min vecka men det tänker jag inte berätta hihihi.
 
Vad gjorde du klockan 08 imorse? Insåg att jag var sen till skolan och stressade
 
Vad gjorde du för 15 minuter sen? Insåg att jag kollade på en avsnitt av The Valleys på spanska (?)
 
Det sista du sa högt? Nope jag bloggar
 
Det senaste någon sa til dig? Tittar du på The Valleys? -.- -.- 
 
Vad har du druckit idag? 2 glas juice, en kopp kaffe, 2 glas vatten och en halv latte
 
Vad var det senaste du åt? KLADDKAKA <3333
 
Vad var det senaste du köpte? Kladdkakan och latten
 
Vad är det för väder hos dig nu? Vet inte det är mörkt, typ kallt om det räknas som väder?
 
Godaste glasssmaken? Efter en säsong i glassen säger jag självsäkert HASSELNÖT. So freaking yummy.
 
Tror du på kärleken vid första ögonkastet? Nix, attraktion.
 
Sover du tungt? Nja inte särskilt tror jag, rör mig en helvetes massa i alla fall
 
Favoritklädsel? Typ dessa 
den tröjan och dom örhängerna...
... eller denna huvtröja <3
plus då jeans eller tights eller nåt, jacka och halsduk
 
Favoritlåt just nu? Mina ord med Shazam
 
Vad ser du om du tittar till höger? En soffkudde och min arm
 
Vad gör dig glad just nu? Att vi ska äta Tacos!! Det var så satans länge sen. Och att nästa vecka är det höstlov och har typ ingenting i skolan
 
Kläder just nu? Huvtröjan på bilden och rosa mjukisar
 
Hur många kuddar sover du med? 9 stycken. Vet det är rätt sick.
 
Morgon eller nattmänniska? Natt
 
Vad är viktigast för dig? Att jag har kvar mina fantastiska vänner och familjen såklart, att jag får käka gott och dricka öl ibland. Att man har lite pengar och röra sig med (inget överflöd krävs), får ett nice ligg lite till och från samt att jag får säga och tycka va fan jag vill utan att det är nåns buisness. 
 
Är du kittlig? Typ vid revbenen som alla andra och när någon andas mig på nyckelbenen eller i halsgropen (??)
 
Snarkar du? Japp, högt. En gång när jag och mitt ex isch sov tillsammans med hans kompis så gick kompisen ut och la sig i soffan för han stod inte ut.
 
Stjärntecken? Kräfta!
 
Stökigt eller välstädat? Stökigt är okej tycker jag men inte så att det blir äckligt. Ingen disk och gamla matrester och små kryp lixom.
 
Vad längtar du mest efter just nu? Höstlovet

Pundar koffein för jag är fast vid ruset

God morgon darlings. 
Hösten har intagit sverige ifall ni inte märkt. Fast snart är det vinterns tur tyvärr, igår var det snöblandat regn när jag gick till skolan :( Efter skolan sov jag lite framför Keep it up with the Kardashians (LOVE) och sen åkte jag in till stan en stund och träffade Vera och Jonte det var kul :)))) 
Sen åkte jag hem och sov i 13 timmar det skönt att inte vakna bakis utan bara utvilad. NY LIVSSTIL PÅ INGÅNG KANSKE?!? SAJK. Igår efter lunchen i skolan sa jag "Man kanske ska börja träna?" efter att ha frossat i skolmaten som faktiskt var fantastisk och alla runt bordet bara skratta eller himla med ögon :( 
När jag gick upp idag blödde jag näsblod, fan vad det blödde alltså trodde jag skulle dö av järnbrist. 
Vet inte vad jag ska göra idag, ska typ träffa Linnea annars vet jag inte. Vill fika med nån är fett rastlös, problemet med att vara utvilad. 
Sortera bilderna från Grekland också, det går sådär. 
 
det bästa är hur vita mina skor ser ut?! fast dom är typ smutsgula. redigeringen får verkligen fula saker att bli snygga.
 
förresteeeeen läste om Femen idag i DN, funderar på att ansluta mig dom är så jävla fab. googla det

Dag 2 - I min handväska / vad har jag alltid med mig?

LOL jag har inte ens en handväska. Men jag har en ryggsäck och fickor och i dom brukar jag för det mesta ha: 
 
  • Mobil och hörlurar
  • En kalender som jag är helt freking värdelös på att använda
  • Nycklar
  • Cigg och tändare
  • Plånkan eller cashen löst eller ett kort, gotta have them money with ya
  • Pennor
  • Busskort
Ja asså det var väl typ så. Det gamla vanliga, fett ointressant får PANNE PÅ DETTA LIVET.
vadskadetensföreställava
Helt jävla värdo att va sjuk också snälla nån kom och plocka upp mig och dra med mig på en fest nånstans typ rave men massa boys och billig öl 
 
att hav kan vara såhär blått wow

Vin. Funkar skitbra.

 
ey svenska e ju rätt fint ibland! 

som om jag vore av stål och glas

Hallå där. 
Idag är jag sjuk (precis som igår alltså, no news här inte). Fast det halsonda har i alla fall gott över nu är jag typ bara snuvig och hostig. Sjukdomar fascinerar mig. Hur kroppen lixom vänder sig mot sig själv. Varför då ens? 
Speciellt förkylningar är intressanta, jag menar man kan behandla (i vissa fall bota) cancer, det går att fixa ett brutet ben och byta ut någons njure, men det går fan inte att bota en förkylning. Den måste typ läka ut sig själv. Hmm aja. Åkte ifall ut till Drottningholm för att hålla en guidad tur för gotlänningar med min retorikgrupp. Det gick bra tycker jag. Efter det åkte jag in till stan en snabbis och fikade med Ville. Inte en särskilt händelserik dag med andra ord. Trots det var den nog ändå lite för händelserik när man är sjuk. Borde stannat hemma och kurerat mig men JAJA. Whatevs kan ju inte bromsa livet för att jag är förkyld typ. 
VISST HAR JAG BLIVIT DUKTIG PÅ ATT BLOGGA VAVAVAVA. Har skrivit massa saker på typ ett par dagar, är stolt över mig själv.
 
saknar cosmo ibland, det e fett gott
 
 

Dag 1 - Om mig

Jag heter Anna. Jag bor på kungsholmen med min mor, far och hund. Inga syskon. Jag går andra året i Bromma gymnasium, det är rätt soft! Är alltså 17 år!!!!! 
Jag har rätt kort, har gröna-typ-isch ögon och blond snagg. Har haft långt hår i typ 2 års tid men för ett par månader sen rakade jag av allt. Det är extremt praktiskt och skönt att ha 0 hår att bry sig om på morgonen. Jag är mer en sminktjej så har ändå aldrig vart den som fixar med håret. Har alltid tyckt att det varit i vägen.
Jag tränar zero och jag röker vilket betyder att jag kommer dö i förtid. Jag gillar att läsa, kolla på film och serier, lyssna på musik, sova, dricka kaffe och hänga med mina beloved friends. Vi brukar fika, plugga, festa och promenera tillsammans. Min bästa vän heter Linnea. Hon är rolig och snygg och i somras hängde vi en månad i sträck under samma tak utan att tröttna på varandra (häpnadsväckade right!?!) Vi hänger så mycket att folk har börjat säga "Vad ska ni göra ikväll?" och "Vad gör ni?" när dom smsar eller ringer mig, vi är som ett gift par.
Jag är singel och rätt nöjd med det. Älskar dock killar! Dom är en fantastisk kreation. Har också en förkärlek till sneakers. Tycker det är betydligt intressantare än kläder. Har typ alltid jeans och någon fresh collegetröja så är inte så spektakulär i min klädstil, men jag älskar den! Den är enkel och ganska varmt vilket är bra för jag fryser väldigt enkelt. 
Nu orkar jag inte komma på några fler fakta om mig bye

sLutA leTA eFteR KAos eLleR fYlLa

Dag 1 - Om mig
Dag 2 - I min handväska / vad har jag alltid med mig?
Dag 3 - Bloggar du läser VARJE dag
Dag 4 - Mina syskon
Dag 5 - Vilka hårprodukter jag använder
Dag 6 - En tv-serie jag älskar
Dag 7 - Det godaste jag vet
Dag 8 - Mina bikinisar
Dag 9 - Jag som liten
Dag 10 - Filmtips
Dag 11 - Någonting jag vill ha
Dag 12 - En bild på dina föräldrar
Dag 13 - En bild på en plats du vill besöka
Dag 14 - Det här får mig glad
 
Jag VET det är otroligt töntigt men mitt liv är ju ändå fett LAAAAAME för tillfället så kan underhålla er med tex "Vilka hårprodukter jag använder" AHAHAHAHAHAHAH det blir ett kul inlägg
to glam to giva a damn

hon är satan i en ny dress

I lördags var jag hos Ville. Det var kul. Open bar är kul. Dansa är kul. Jag var inte kul.
Vet inte var på nåt skevt humör så drog rätt tidigt, träffade upp Linnea och sov där för det kändes... behövligt. 
Aja whatevs, i efterhand ångrar jag mig för det var upplagt för en grym kväll men men jag var lite full och grinig och finns ändå inget att göra i efterhand. 
Jag har dessutom dragit på mig någon typ av förkylning för att jag sov lite i helgen och var ute i för tunna kläder så känns som jag har typ halsfluss på g. Känner mig helt skrovlig och skum i halsen, fatta osoft när man röker känns som jag sväljer aska eller nåt, yummy. 
Så idag gick jag hem efter lunch, skolsyster gav mig ett intyg den bejben <3 Har börjat med ett så fett jävla arbete i Samhälle just nu, ska hålla på med det fram till jul och det ger oss TVÅ betyg OCH ett omdöme. Dessutom hade jag ett matteprov idag som det kukade ur på totalt. I was the first one to leave så att säga. Aja matte kommer jag alltid vara sämst på jag har gett upp den logiska delen av min hjärna för länge sen. Tror aldrig ens jag haft nån. Jag är bara flummig lalalala. Resten av dagen har jag kollat serier och tyckt synd om mig själv och övat lite på en redovisning jag har imorgon. Nu ska jag kolla på The Purge, har velat se den fett länge så är taggad!! 
Här är lite bilder från helgen hämtade från min instagram och andras.
 
ny klänning, den är fab kommer från monki
dom gillar jag
find waldo/anna
som sagt, dom är trevliga 
<333333333
xoxoxoxoxo

och man vill ju inte vara en idiot va


"Det börjar med ett hångel och slutar i heartbreak" - Linnea

Igår var jag på bio med Linnea vi såg insidous 2, den var grym. Verkligen. Varken sämre eller bättre än ettan, men den här var mer "människoandar" typ, mindre demoner and shit. Och det funkade helt klart lika bra. Läskig som bara den, skrek som en gris och störde hela biosalongen lalalala.
Dom är verkligen grymma skapare av skräckfilm, effekter, musik, ljus, allt är perf. i love it.
Sen var jag och linnea helt stissiga, folk måste trott att vi gått på nåt. Vi skrattade helt okontrollerat och ryckte till vid minsta ljud på tuben hem. Lite uppskrämda. Efter som att Linnea var ensam hemma inatt blev jag med mild våld tvingad att sova där and that's pretty much it. 
Vaknade med lite ont i halsen och inga cigg och har FORTFARANDE inga cigg och har lite panik...
Aja det löser sig säkert. 
Ikväll är det 18års fest hemma hos ville för hela slanten! Det lär bli fett. bye bye
 
 

citera mig

”Gay marriage legalized on the same day as marijuana makes perfect biblical sense. Leviticus 20:13: ‘A man who lays with another man should be stoned.’ Our interpretation has just been wrong for all these years.”
― George Takei
 
"There is so much to do: cigarettes to smoke, sex to have, swings to swing on."
 
-Why do you smoke so damn fast? I asked. 
"Y'all smoke to enjoy it. I smoke to die."
― (båda två) Looking for Alaska, John Green
 
 
tre tunga citat på en fredagskväll, bye 

Mitt instaflow

För alltså jag gör ju ändå inte mycket intressant. Igår var jag i och för sig vid riksdagen och demonstrerade för FATTA. Alltid bra att göra något, demonstrationen gällde sexuellt våld mot kvinnor och det skeva rättsystemet. Stod där i fem timmar. Syster sol va där, gudinna. 
I helgen blev jag full (FÖR full) och idag sprang jag cooper på en 4 minuter bättre tid en förra gången!!!
 
mgmt förra söndagen
en risigare brud. note to self: TVÄTTA BORT SMINKFAN PÅ KVÄLLEN
plugg med linnea och hunden idag.
 

KAN JAG FÅ ETT VITTNE?

Sinnessjukt va kul det är att läsa sin gamla blogg. Alltså jag hade glömt att den fortfarande fanns men nu läser jag om vad jag gjorde i oktober för tre år sen, lilla lilla anna VAKNA vill jag bara säga. Hittade även jävligt galna egopics
 
 
s'cute 
 
ALLTSÅ. Är det ens samma människa? Aja skyller på att jag var 14 år och lyckligt ovetande. Nej jag kommer inte länka den don't even ask

Onsdagslista!!!!

 Tar en paus i allt plugg jag druknar i och bjuder på en lista.
 Vad har du på dig? 
Stor grå munkis, rosa brallor samt sockor.
Hur mår du? 
Förhållandesvis bra. Lite trött, det är kallt ute med det e ok. Idag flyttar linnea hem till sin mormor för en vecka så nu bor hon bara två stationer ifrån mig!
Vad önskar du just nu? 
Att högsta domstolen väljer att ta upp fallet om gruppvåldtäkten i tensta, även om det är fett liten chans (konstigt nog.)
Vad ska du göra imorgon? 
Gå till skolan ,söka till teatergruppen i min skola (why not lixom) och sen ska jag hem och plugga. Har fetaste, äckligaste provet på fredag.
Och på fredag? 
Vera frågade om jag vill haka på Insidous 2 på bio med lite peepz och det säger man ju inte nej till. Får se om det blir av, annars lär jag väl dra med Linnea.
Vad skrattade du senast åt? 
Skrattar mig igenom livet. Kommer inte ihåg, eller jo skrattade ORDENTLIGT (alltså inte bara fniss typ) imorse när jag och Simon pratade om soldaterna på Drottningholms slott.
saknar henne :( 
Vad grät du senast åt? 
När Barney fria till Robin i himym tror jag!
Senaste köp? 
Igår köpte jag en svinsnygg svart halsduk. Den var den ultimata halsduken. Och två böcker av John Green (får se om dom är bra som Thilda lova)
 Vem sov du senast med? 
Yuvia den fining sov jag hos igår. Hennes mamma var bortrest så höll henne sällskap.
Vad läser du just nu? 
Läser om "Den hemliga historian" men ska snart ta tag i "Looking for Alaska"
Senast sedda film? 
Oj... Scream tror jag! Eller nej förresten Halloween var det kanske.
Vem var den senaste som ringde dig? 
Pappa
 Senaste 3 inkomna smsen?
"Femen demonstrerar mot friande våldtäksdomarna! Bra va?"
"Men ses ikväll?"
"Okey"
Vad stod det i ditt senaste skickade sms? 
Javisst efter middagen :)
Vem skrev senast åt dig på facebookchatten? 
Linnea (inga förvåningar här inte)
Vart vill du åka just nu? 
Berlin eller Köpenhamn.
Nästa planerade resa? 
Inget planerat, hopas på Berlin då
Dagens bästa. 
Sluta tidigt (fast var ju rätt värdo när jag enda var tvungen att åka raka vägen hem och plugga)

RSS 2.0