You told me you wanted to eat up my sadness

Hej hej hemskt mycket hej! 
Helgen var till viss del fantastisk och till viss del bara neurotisk. 
På fredagen var det som sagt dags för grillning med klassen. Det var skitkul. Massa sol! Och god mat, alla delade typ allt vi hade med oss. Och Calle hade såklart bunkrat upp med 3.5 till alla. 
Många drog vidare på efterfester, hem och sov, mötte upp andra osv. Men vi var ett litet gäng som höll oss igenom hela kvällen! Det var hur mycket folk som helst på klipporna och polisen sprang runt som små yra höns och bara störde. Blä. Jag, Isabelle, Simon och Adam sov hemma hos mig. Det var lite trångt men det funkade utmärkt! På lördagen åkte jag till jobbet. Det gick bra, tjänade runt femhundringen! På kvällen var allt kaos. Bara så, punkt. 
På söndagen åkte jag till Trosa med Linnea för personalmöte. Fick en genomgång hur det fungerar i glassen och sådär, det var superkul och blev otroligt pepp för sommaren! Vi kommer ha så kul.
På kvällen var jag hemma hos min bejb. Vi kollade såklart matchen med hans polers och VM GULD FÖR I HELVETE. Fantastisk match. Ville bara kyssa tre kronor. Sen gick alla hem och vi spelade Wii. Hahahah ingen utav oss är särskilt bra förlorare, men ödmjuka vinnare så det är lugnt. Gick och la mig vid typ halv fyra, SKÄRPNING ANNA.
Missade (icke förvånande) första lektionen men vaknade såpass att jag hann springa till bussen (utan smink eller frukos i magen) och hann till andra lektionen. 
Sen drabbade den djävulska mensvärken mig. Så jag och Emma skippade matten och åkte hem och pluggade pluggade pluggade. Har ganska mycket nu såhär precis innan skolavslutningen men gör mitt bästa sen får väl ödet ta och avgöra resten. Vi somnade i solen också och vaknade av att det rann svett ner i mina ögon. Fräsht. 
Nu ska jag plugga lite till och sova.
G'night 
 
grilleligrill
busselibuss
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0